Connect with us

Bűnügy

VÉRDÍJ: A koszovói miniszterelnököt is meg akarják öletni, van akinek ez 35 000 eurót is megérne

Avatar photo

Közzétéve:

A megjelenés dátuma

Értékeld ezt a cikket a szívecskék segítségével!
[Összesen: 0 Átlag: 0]

Hallgasd meg ezt a cikket!

Már nem csak a szerb elnök dicsekedhet azzal, hogy el akarják tenni láb alól, hanem a koszovói miniszterelnök is. A Magyarországon raboskodó Dér Csaba állítólag több megbízást is kapott korábban arra, hogy végezzen a szerb elnökkel. Pristinai jelentések szerint valaki/valakik most Albin Kurti koszovói miniszterelnököt is le akarják vadászni, a felbújtó(k)nak ez állítólag 35 000 eurót is megérne.

Nem érzi magát veszélyben

Albin Kurti úgy nyilatkozott: annak ellenére nem érzi magát veszélyben, hogy a világhálón, egyelőre csak virtuálisan, az életére törtek.

A koszovói miniszterelnököt egy feltételezhetően hamis profilról fenyegették meg az egyik közösségi oldalon, ahol egy “Marki Mario” (ál)néven bejelentkező személy 35 000 eurót helyezett kilátásba Kurti meggyilkolásáért cserében.

A koszovói miniszterelnök “bátorságát azzal is bizonyította”, hogy sem tegnapi, sem mai napirendjét nem változtatta meg, ugyanakkor közölte, hogy a rendőrség felméri a helyzetet, és a körülményeknek megfelelően cselekszik.

A Kurti megfenyegetéséről szóló hírt megerősítette a pristinai kormány szóvivője is, a rendőrség pedig közölte, hogy megtették a szükséges intézkedéseket.

A koszovói rendőrség sajtóközleményében arról tájékoztatta az aggódó vagy éppenséggel nem aggódó közvéleményt, hogy az Albin Kurti miniszterelnököt ért fenyegetést követően azonnal megkezdték a vizsgálatot.

– A koszovói rendőrség először is megerősítette a miniszterelnök személyi biztonságával kapcsolatos intézkedéseket, beleértve a közvetlen védelmet is, és egy két fős gyorsreagálású egységet küldött a miniszterelnöki rezidencia megerősítésére

– olvasható egyebek között a közleményben, amelyben jó néhány lózungok is található arról, hogy a koszovói rendőrség elkötelezi magát az ország vezetőinek és lakosságának védelme mellett.

Értékeld ezt a cikket a szívecskék segítségével!
[Összesen: 0 Átlag: 0]
QR Code

Küld el ezt a cikket e-mailben

Ehhez kattints ide

MeteorológiaHOZZÁSZÓLÁS A FACEBOOKON

B.A. Balkanac

Balkanac

Magyarország

Románia

Szlovákia

Négy nap legjava