Connect with us

Írd be ide, amit keresel!

Bűnügy

VÉRDÍJ: A koszovói miniszterelnököt is meg akarják öletni, van akinek ez 35 000 eurót is megérne

kurti murti
Olvasási idő: 1 perc

Már nem csak a szerb elnök dicsekedhet azzal, hogy el akarják tenni láb alól, hanem a is. A Magyarországon raboskodó Dér Csaba állítólag több megbízást is kapott korábban arra, hogy végezzen a elnökkel. Pristinai jelentések szerint valaki/valakik most Albin öt is le akarják vadászni, a felbújtó(k)nak ez állítólag 35 000 eurót is megérne.

Nem érzi magát veszélyben

úgy nyilatkozott: annak ellenére nem érzi magát veszélyben, hogy a világhálón, egyelőre csak virtuálisan, az életére törtek.

A koszovói miniszterelnököt egy feltételezhetően hamis profilról fenyegették meg az egyik közösségi oldalon, ahol egy “Marki Mario” (ál)néven bejelentkező személy 35 000 eurót helyezett kilátásba Kurti meggyilkolásáért cserében.

A koszovói miniszterelnök “bátorságát azzal is bizonyította”, hogy sem tegnapi, sem mai napirendjét nem változtatta meg, ugyanakkor közölte, hogy a rendőrség felméri a helyzetet, és a körülményeknek megfelelően cselekszik.

A Kurti megfenyegetéséről szóló hírt megerősítette a pristinai szóvivője is, a rendőrség pedig közölte, hogy megtették a szükséges intézkedéseket.

A koszovói rendőrség sajtóközleményében arról tájékoztatta az aggódó vagy éppenséggel nem aggódó közvéleményt, hogy az Albin Kurti miniszterelnököt ért fenyegetést követően azonnal megkezdték a vizsgálatot.

A koszovói rendőrség először is megerősítette a miniszterelnök személyi biztonságával kapcsolatos intézkedéseket, beleértve a közvetlen védelmet is, és egy két fős gyorsreagálású egységet küldött a miniszterelnöki rezidencia megerősítésére

– olvasható egyebek között a közleményben, amelyben jó néhány lózungok is található arról, hogy a koszovói rendőrség elkötelezi magát az ország vezetőinek és ának védelme mellett.

Napi hírlevél


Mi munkát teszünk bele, legyen a megosztás a fizetség!


🚗 H-1089 Budapest, Delej utca 51

📬 contact@balk.hu

☎️ +36 30 631 3104

💁‍♂️ Rólunk - About us

📰 Impresszum

💰 Szponzorált tartalom

🏁SEO-partner

BALK Magazin © 2019-2022

Helyesírási hiba jelentése

A következő értesítést küldjük a szerkesztőnek: