Connect with us

Hi, what are you looking for?

Migráció

HÁTRAARC: Elszállították a migránsokat Tavankútról

HÁTRAARC: Elszállították a migránsokat Tavankútról szerb kozlekedesi rendorseg
Albanian HÁTRAARC: Elszállították a migránsokat Tavankútról sqArabic HÁTRAARC: Elszállították a migránsokat Tavankútról arArmenian HÁTRAARC: Elszállították a migránsokat Tavankútról hyBasque HÁTRAARC: Elszállították a migránsokat Tavankútról euBelarusian HÁTRAARC: Elszállították a migránsokat Tavankútról beBengali HÁTRAARC: Elszállították a migránsokat Tavankútról bnBosnian HÁTRAARC: Elszállították a migránsokat Tavankútról bsBulgarian HÁTRAARC: Elszállították a migránsokat Tavankútról bgCatalan HÁTRAARC: Elszállították a migránsokat Tavankútról caChinese (Simplified) HÁTRAARC: Elszállították a migránsokat Tavankútról zh CNChinese (Traditional) HÁTRAARC: Elszállították a migránsokat Tavankútról zh TWCroatian HÁTRAARC: Elszállították a migránsokat Tavankútról hrCzech HÁTRAARC: Elszállították a migránsokat Tavankútról csDanish HÁTRAARC: Elszállították a migránsokat Tavankútról daDutch HÁTRAARC: Elszállították a migránsokat Tavankútról nlEnglish HÁTRAARC: Elszállították a migránsokat Tavankútról enFinnish HÁTRAARC: Elszállították a migránsokat Tavankútról fiFrench HÁTRAARC: Elszállították a migránsokat Tavankútról frGerman HÁTRAARC: Elszállították a migránsokat Tavankútról deGreek HÁTRAARC: Elszállították a migránsokat Tavankútról elHebrew HÁTRAARC: Elszállították a migránsokat Tavankútról iwHungarian HÁTRAARC: Elszállították a migránsokat Tavankútról huItalian HÁTRAARC: Elszállították a migránsokat Tavankútról itJapanese HÁTRAARC: Elszállították a migránsokat Tavankútról jaKorean HÁTRAARC: Elszállították a migránsokat Tavankútról koKurdish (Kurmanji) HÁTRAARC: Elszállították a migránsokat Tavankútról kuMacedonian HÁTRAARC: Elszállították a migránsokat Tavankútról mkNorwegian HÁTRAARC: Elszállították a migránsokat Tavankútról noPolish HÁTRAARC: Elszállították a migránsokat Tavankútról plPortuguese HÁTRAARC: Elszállították a migránsokat Tavankútról ptRomanian HÁTRAARC: Elszállították a migránsokat Tavankútról roRussian HÁTRAARC: Elszállították a migránsokat Tavankútról ruSerbian HÁTRAARC: Elszállították a migránsokat Tavankútról srSlovak HÁTRAARC: Elszállították a migránsokat Tavankútról skSlovenian HÁTRAARC: Elszállították a migránsokat Tavankútról slSpanish HÁTRAARC: Elszállították a migránsokat Tavankútról esSwedish HÁTRAARC: Elszállították a migránsokat Tavankútról svTurkish HÁTRAARC: Elszállították a migránsokat Tavankútról trUkrainian HÁTRAARC: Elszállították a migránsokat Tavankútról uk

Olvasási idő: 1 perc

A subotica.com hírportál beszámolója szerint a szerb rendőrök elszállították a migránsokat Felső- és Alsótavankút, valamint Mérges környékéről. A BALK egy nappal ezelőtt írt arról, hogy “új migránsbázis” keletkezett a magyar határ közelében, és hogy az említett települések lakói közül kétezren írták alá azt a petíciót, amellyel a migránshelyzet azonnali megoldását követelik.

Felső- és Alsótavankút, valamint Mérges lakosságának követelése meghozta gyümölcsét. A rendőrség növelte a járőrök számát az említett településeken, ahol 22 migránst találtak, őket a szabadkai befogadó központban helyezték el.

A helyiek szerint a környéken több migráns volt, de a razzia után valószínűleg megbújtak valahol, mert a járőröknek az elmúlt két napban nem sikerült további migránsok nyomára bukkanniuk.

A BALK korábbi beszámolója szerint a migránsok általában hétvégén tűntek fel a környéken, ahova taxikkal érkeztek, esetleg ezzel is magyarázható, hogy az elmúlt néhány napban, vagyis a hét közepén kevesebben voltak.

Dušan Savić, a szabadkai rendőrfőnök helyettese elmondta, hogy a közlekedési rendőrséggel és a közlekedési főfelügyelővel együttműködve megerősítették a taxisok és utasaik ellenőrzését.

Advertisement. Scroll to continue reading.A szabadkai rendőrkapitányság a határrendészettel együttműködve fokozott ellenőrzést hajt végre azokon a településeken és területeken, amelyek a magyar határ közelében vannak. Növeltük a jelenlétünket Tavankúton a múlt héten történt bejelentéseket követően

– nyilatkozta Savić, aki arról is beszélt, hogy Szabadka Makkhetes városrészében és Hajdújárás környékén, valamint a szabadkai vasútállomás területén 43 migránst fogtak el, akiket szintén a szabadkai befogadó befogadó központba vittek.

A rendőri vezető elmondása szerint a határ menti övezetekben Bajmoktól, Tavankúton, Mérgesen és Hajdújáráson át egészen Királyhalmáig naponta 5-6 csoport rendőr járőrözik, de a közlekedési- és a határrendőrség is két-két egységgel vesz részt az ellenőrzésben.

A szabadkai rendőrfőnök helyettese hozzátette, hogy együttműködnek az önkormányzattal, a Menekültügyi Főbiztossággal, valamint a Vöröskereszttel, hogy megállapítsák a menekültek személyazonosságát, és hogy elszállásolják őket.

Savić szavai szerint a cél az, hogy minden Szerbiában tartózkodó migránst regisztráljanak, és a befogadó központokban tartsanak.
________________________
Forrás: internet

Advertisement. Scroll to continue reading.


Iratkozz fel a napi hírlevélre!HÁTRAARC: Elszállították a migránsokat Tavankútról balkanac nagy


Ez biztos érdekel

Gazdaság

Olvasási idő: 3 percKét felsőfokú bíróság is a fogyasztók javára döntött azokban a perekben, amelyeket a Szerbiai Villanygazdaság ellen indultak. A két bírói testület...

Bűnügy

Olvasási idő: 2 perc  Az elnök menti a menthetőt, és a nagy nyilvánosság előtt elemzi a védelmi miniszter szavait, mert így ország-világ előtt kiderülhet,...

Bűnügy

Olvasási idő: 2 perc  Szembetűnő a különböző amerikai szolgálatok és szervezetek fokozott jelenléte a Nyugat-Balkánon, különösen Szerbiában. A Wikileaks szerint az ezredforduló tájékán az...

Horvátország

Olvasási idő: 2 perc  Főként a kedvező járványügyi helyzetnek köszönhetően a horvát idegenforgalomi adatok ezekben a napokban jobbak, mint a 2019-es rekordév ugyanezen időszakában,...

Advertisement

Kövess bennünket a Facebookon!