Connect with us

Írd be ide, amit keresel!

Magyarország

GYÜLEKEZÉSI HELY: A horgosi MOL-kútnál gyülekeznek a migránsok, az az embercsempészet utolsó szerbiai állomása

MOL-kutak
AZ UTOLSÓ MOL-KÚT: A fő gyülekezési/találkozási pont a csempészet szempontjából a Szerbiából Magyarországra tartó oldalon lévő utolsó MOL-kút (Forrás: Google Maps)
Olvasási idő: 3 perc

Aki Magyarország felől utazik Szerbiába, és Horgosnál lépi át a határt, az egy MOL kúttal találkozik az autópálya mentén. Ott nem feltétlenül áll meg az utazó, de aki mégis erre szánja rá magát, az azonnal migránsokba botlik. Majd visszafelé ugyanígy, rögtön kilépés előtt, utolsó szerbiai szuvenír az emlékezetben a . A migránsok nem véletlenül vannak ott. Látszólag ennek semmi köze a ma reggeli lövöldözéshez, de csak látszólag.

Megpróbálják elsunnyogni a dolgot

A elvben nem a Magyarország felől érkezőkre vadásznak, mivel ők éppen a másik irányba tartanak, akár csak a kamionok, amelyek a határon történő elviselhetetlenül lassú ügyintézés miatt feltorlódnak, és szinte prédaként kínálják magukat a migránsoknak.

A migránsok itt találkoznak az embercsempészekkel, akik útbaigazítást adnak nekik, hogy ki, mikor és hol számíthat a átlépésre, amiben segítenek nekik a szabadkai és a zombori ú autókkal bűnöző .


A melletti Makkhetesnél történt szombat reggeli lövöldözést követően a szerb belügyminisztérium “jótékony hallgatásba burkolódzott”, gondolják, hogy az ügy úgyis gyorsan feledésbe merül, mivel a hírhajsza idején a csoda & hír három órán belül elveszti a szavatosságát.

A rendőrségi közleményre az internet népe éppen ezért gyorsan reagált, azonnal támadtak a “webes gyorsreagálású egységek. Egy hozzászóló az N1-es ellenzéki hírportálon ugyanazt jegyezte meg, amit a BALK is írt, hogy a szerb rendőrség csak néz és néz, de nem csinál semmit.

Mi tudjuk, hogy ezt adták nekik parancsba, eléggé frusztráló dolog, de a rendőrt azért fizetik, hogy végrehajtsa a parancsokat, és nem azért, hogy a lakosságot & embereket védje. Gondolkodás pedig végképp jegelve.

A MOL-kút

Embercsempész szempontból a magyar-szerb határszakasz egyetlen egységes “operációs övezet”, amelynek a szerb oldalon egyes szakaszait bérbe adják bizonyos embercsempészcsoportok, erről itt írtunk.

A belinkelt cikkben arról is szó van, hogy embercsempész-fronton dúl a háború a különböző bandák között, korábban az afgánok voltak fent, de a szírek lenyomták őket, amiben a rendőri struktúrák is közrejátszottak, de nem azok a ök, akik közvetlenül a “rendre vigyáznak”.

Ők parancsot teljesítenek, mint mondtuk, és azokat veszik őrizetbe, akiknek az elfogására utasítják őket, mert nem fizetnek “határhasználati díjat” az embercsempész-főnököknek, akiknek állítólag a minisztérium felső köreiig terjedő kapcsolataik vannak.


Ezért nem értik az emberek, hogy mi történik, illetve hogy mi nem történik meg, aminek talán meg kellene történnie.

Azt mondják, hogy a nyomozás folyamatban van, de a nyomozást egy általános iskolás is lefolytathatná, mert a bizonyítékok kiszúrják az ember szemét

– méltatlankodik a CISTAC (takarító) néven bejelentkező olvasó az N1 hírportálon a makkhetesi lövöldözéssel kapcsolatban kiadott rendőrségi közleményre reagálva. CISTAC a horgosi határövezet szerbiai oldalán dolgozik, ahol a szerb rendőrég és határrendőrség tagjai nap, mint nap szemtanúi annak, ami történik, mégsem intézkednek.

A migránsok átrohannak az autópályán, zaklatják a turistákat, veszekednek, durvák és erőszakosak

– írja az olvasó, aki meg is nevezi a pontos lokációt, ahol az általa nem a legpozitívabb jelzővel illetett migránsok gyülekeznek.

A fő gyülekezési/találkozási pont a csempészet szempontjából a Szerbiából Magyarországra tartó oldalon lévő utolsó MOL-kút. A migránsokat a taxisok csempészik és szállítják. A taxisok SO és SU ( és Szabadka) rendszámú autókkal közlekednek


– teszi hozzá a takarítóból lett szerző, aki itt tér át arra, hogy a rendőrség mit tesz ebben a helyzetben, azt, amit tennie kellene, vagy azt, amire parancsot kap.

A rendőrök ott állnak tőlük 15 méterre, és mindent látnak, de nem nyúlnak senkihez sem

Gyülekezési pont

Gyülekezési pont

– jegyzi meg a takarító & olvasó, aki ezt követően moralizálásba kezd, és azt kérdezi, hogy hol vannak a migránsvédő szervezetek, vagy a szélsőjobbról a tagjai, akik az emberek védelméről és valamiféle “szerbeskedésről” papoltak… Jó éjszakát!

BTW: azt körülbelül értjük, hogy a szerb rendőrök lapítanak, de vajon tesz-e valamit a MOL, mert aligha hihető, hogy most hall először az esetről?

Napi hírlevél


Mi munkát teszünk bele, legyen a megosztás a fizetség!Lektor nélkül dolgozunk. Ha helyesírási hibát találsz, akkor jelöld ki a szót az egérrel, majd egyszerre nyomd le a következő két billentyűt: Ctrl+Enter. A program semmiféle személyes adatot nem kér, és nem továbbít. Köszönjük, hogy segítesz jobbá tenni a BALK-ot!

Helyesírási hiba jelentése

A következő értesítést küldjük a szerkesztőnek: