Connect with us

A Háború

ÖNGYILKOS MERÉNYLŐ BUKARESTBEN? Egy autó nekiütközött az orosz nagykövetség kerítésének, a sofőr meghalt (videó)

Avatar photo

Közzétéve:

A megjelenés dátuma

SZÍV KÜLDI SZÍVNEK! Értékeld ezt a cikket!
[Összesen: 0 Átlag: 0]

Hallgasd meg ezt a cikket!

Szerdán reggel Bukarestben egy autó letért az útról, és nekiütközött az orosz nagykövetség épülete kerítésének. A jármű kigyulladt, a sofőr a helyszínen meghalt. Román médiajelentések szerint a hatóságok nem zárják ki a szándékosságot.

Egyes források szerint a gépkocsivezető már az ütközés pillanata előtt felgyújtotta magát, más források szerint ezt az ütközést követően tette meg.

A fenti képet a közzétevő fotós a Twitteren azt írta, hogy “az a srác, aki terrorcselekményt kísérelt meg ma a bukaresti orosz nagykövetségnél, egy szemétláda volt. Egy nappal korábban 15 év börtönbüntetést kapott saját kiskorú lánya megerőszakolásáért. Emberi szemét. És hevesen ukránbarát a közösségi médiában.”

Hangsúlyozzuk, hogy ezt az állítást  más források nem erősítették meg , és egyáltalán nem zárható ki, hogy szándékos félrevezetésről van szó, mint ahogy az sem, hogy az állítás igaz.

A hatóságok csak annyit közöltek, hogy a szándékosság lehetőségét is vizsgálják, és amíg nem lesz hivatalos állásfoglalás, addig ilyen és hasonló hírek terjedhetnek. Persze, utána is.

A nagykövetség épületénél kedden demonstráció is volt, amelynek résztvevői elítélték a bucsai vérengzést.

A tüntetésen az épület előtt gyerekcipőket helyeztek el a résztvevők, hogy az ukrajnai háborúban megölt gyerekekre emlékeztessenek. A megmozduláson többnyire ukrán nők vettek részt, akik a háború befejezését és a vérengzések elkövetőinek felelősségre vonását kérték.

SZÍV KÜLDI SZÍVNEK! Értékeld ezt a cikket!
[Összesen: 0 Átlag: 0]
Az olvasás folytatása


QR Code

Küld el ezt a cikket e-mailben

Ehhez kattints ide

MeteorológiaKÖVETÉS A FACEBOOKON

B.A. Balkanac

Balkanac

Magyarország

Románia

Szlovákia

Három nap legjava