Connect with us

Írd be ide, amit keresel!

Bosznia

VISSZATÉRÉS: Németország a jövőben jobban jelen lesz Bosznia-Hercegovinában és a Nyugat-Balkánon

nemet bosnyak kulugyminiszter
Két nő a politikában (Forrás: Twitter)
Olvasási idő: 1 perc

Németország a jövőben jobban jelen lesz -Hercegovinában és a -Balkánon – ígérte a , miután Szarajevóban Szarajevóban tárgyalt Bisera Turković bosznia-hercegovinai kollégájával. Annalena Baerbock szerint az megnövelte a jelenlét fontosságát.

Hírügynökségi jelentések szerint Baerbock közölte, hogy Németország ezért vezette be a különmegbízotti funkciót, amit Manuel Sarrazin tölt be. A német külügyminiszter megfogalmazása szerint Sarazzin kinevezése csak a kezdete annak, amit a német tervez.

Olyan időben jöttem ide, amikor Európa a katasztrófájával néz szembe. Tisztában vagyok azzal, hogy Bosznia-Hercegovinában az emberek emlékeznek az 1990-es évekre, főleg akik látták, ahogy apjukat megölték, anyjukat és nővéreiket megerőszakolták

– jelentette ki Annalena Baerbock, aki szerint most, amikor háború dúl Ukrajnában, különösen fontos, hogy “ellátogassunk a Balkánra, hogy Szarajevóban legyünk”.

Harcolnunk kell azok ellen Bosznia-Hercegovinában, akik fenyegetik a békét. Azokat támogatjuk, akik erősítik az országot, nem pedig azokat, akik destabilizálják Bosznia-Hercegovinát

– mondta Baerbock. Hangsúlyozta, hogy a demokratikus és tisztességes választások minden ország számára fontosak, és meg kell erősíteni a választási integritást.

Fontos, hogy a választásokat a tervezett időpontban, októberben tartsák meg

– tette hozzá a német külügyminiszter, aki hálás Bosznia-Hercegovinának azért, hogy 141 -tagországgal együtt elítélte Oroszország elleni agresszióját.

Álmaink a békétől függnek, nem engedjük, hogy veszélybe kerüljenek. Támogatni fogjuk azokat, akik a stabilitásért dolgoznak, nem pedig a bosznia-hercegovinai helyzet megingatására törekszenek


kis festett kabatok222kis festett kabatok

– mondta végül a német külügyminiszter.


Lektor nélkül dolgozunk. Ha helyesírási hibát találsz, akkor jelöld ki a szót az egérrel, majd egyszerre nyomd le a következő két billentyűt: Ctrl+Enter. A program semmiféle személyes adatot nem kér, és nem továbbít. Köszönjük, hogy segítesz jobbá tenni a BALK-ot!

Napi hírlevél


Mi munkát teszünk bele, legyen a megosztás a fizetség!


🚗 H-1089 Budapest, Delej utca 51

📬 contact@balk.hu

☎️ +36 30 631 3104

💁‍♂️ Rólunk - About us

📰 Impresszum

💰 Szponzorált tartalom

🏁SEO-partner

BALK Magazin © 2019-2022

Helyesírási hiba jelentése

A következő értesítést küldjük a szerkesztőnek: