Connect with us

Írd be ide, amit keresel!

Horvátország

ISMÉT NYEREGBEN: Zoki Bond most Grúziát zárta ki a NATO-ból

putyin zoki bond
BOLDOG NŐNAPOT: Minden oroszok hadura és Zoki Bond
Olvasási idő: 2 perc

Zoran horvát köztársasági még az orosz invázió okozta földindulás hatására sem juhászodott meg, változatlanul “megaszond” mindent, ha kell, ha nem. A Pale Rider így ismét nyeregbe vágta magát, és hatlövetű konyhakéséből csípőből zúdított tüzet a hüledező hallgatóságra.

Kitiltotta Grúziát a -ból

Mai sajtótájékoztatóján főként a bosznia-hercegovinai helyzettel foglalkozgatott, csak éppen azt nem tudni, hogy minek okán, hacsak nem azért, hogy az ezerrel tomboló “ukrán valóság” nemcsak háttérbe szorítja, hanem a feledés homályával borítja korábbi “verbális halálugrásait”, amelyekről a horvát választók emlékezhetnek rá. Ezek közül a legemlékezetesebb az a “mondolata” volt, amellyel sikerült magára haragítania az ukrán béketeremtő nacionalistákat (Mirotvorec), miután kijelentette, hogy Ukrajnának nincs helye a NATO-ban.

Mostani “nőnapi köszöntőjében” – amelyet a Nikola Tesla Műszaki Múzeumban mondott a „Nők és a technológia – kiállítás a nemek közötti egyenlőség kérdéseiről” című tárlat megtekintése után – Zoki Bond rögvest az elején leszedált mindenkit, aki esetleg egy Boszniában kirobbanó háború miatt szorong. A horvát köztársasági elnök kijelentette ugyanis, hogy Bosznia-Hercegovinában nem lesz háború, és hogy az EUFOR-nál végrehajtott erősítésnek, valamint a Balkán feletti francia légi őrjáratozásnak – amely a napokban kezdődött – nem kell túl nagy jelentőséget tulajdonítani.

Legfőképpen azért, mert Milorad Dodik szerb “dalárdavezető” szecesszióval való fenyegetőzése csupán politikai retorika.

Bosznia-Hercegovinában különben sem a NATO van jelen, hanem az EU

– mondta Milanović okítás gyanánt, majd hozzáfűzte, hogy az EUFOR a boszniai erősítéssel a lelkiismeretén könnyít miatt.

A horvát elnök csapongó képzeletéből itt váratlanul előpattant Grúzia, amivel kapcsolatban legerélyesebben leszögezte, hogy annak NATO-tagsága szóba sem jöhet, és hogy ő azt ellenezni fogja.

Eme kecses bakugrás után visszatért az EU-ra, mert hogy talán mégis rosszul mondta “azt az izét a lelkiismerettel”, az ugyanis Ukrajnával kapcsolatban megtett mindent, amit tehetett, ennél tovább nem lehetett menni.

A milanovići WTF jellemző esete

Ahogy ismét Milorad Dodikra terelődött a szó, Milanović az államférfiúi magaslatokról alászállva megismételte, hogy annak a boszniai Szerb Köztársaság önállósulására vonatkozó nyilatkozatai csupán politikai retorikának számítanak, és hogy egy dolog a politikai retorika, és teljesen más a valódi cél.


kis festett kabatok222kis festett kabatok

A horvát köztársaság véleménye szerint, értsd Zoki Bond, az EU nem fog szankciókat bevezetni ellen.

Egyesek szerint Dodik szörnyeteg. Számomra nem az. Számomra tárgyalópartner

– mondta Zoki Bond, akinek véleménye szerint “mindenkinek lehetnek buta ötletei”, de attól még ezek csak ötletek maradnak. Ugyanúgy, mint a bosznia-hercegovinai harmadik entitás bevezetése is, amelyet egyesek szétrombolására tett kísérletnek tartanak, mások pedig csak tárgyalási taktikának, ami a horvátokat megillető jogok visszaszerzésére irányulnak.

Még Vučić is beszélgetőpartner ebben a helyzetben, amikor el kell dönteni, hogy hogyan tovább. Támogatják Oroszországot, rendben van, ilyenek a ”.

– mondta Milanović, akinek a véleménye szerint a bosznia-hercegovinai Szerb Köztársaság tény, akárcsak , és ezt mindenkinek el kellene ismernie.

Elbocsátó üzenetként Zoki még azt vetette oda a sajtó munkásainak, hogy két hónappal ezelőtt baráti társaságban ült a vezető orosz oligarchákkal egy páholyban. “Ennyi. Véletlen barátok” – mondta Bond, Zoki Bond.


P.s.

Miután tegnap kaptam egy kis szabadkai birsalmapálinkát, így most van mivel érzéstelenítenem sajgó agyvelőmet: ez az ember egyértelműen az életemre tör.

Napi hírlevél


Mi munkát teszünk bele, legyen a megosztás a fizetség!


🚗 H-1089 Budapest, Delej utca 51

📬 contact@balk.hu

☎️ +36 30 631 3104

💁‍♂️ Rólunk - About us

📰 Impresszum

💰 Szponzorált tartalom

🏁SEO-partner

BALK Magazin © 2019-2022

Helyesírási hiba jelentése

A következő értesítést küldjük a szerkesztőnek: