Connect with us

Írd be ide, amit keresel!

A Háború

NŐK PUTYIN ELLEN: Az albánok cáfolják, hogy albániai és koszovói zsoldosok is harcolnak Ukrajnában

xhacka blinken stoltenberg
Olta Xhaçka albán külügyminiszter a nyugati, illetve NATO-szponzorok társaságában (Forrás: Olta Xhaçka, Twitter)
Olvasási idő: 2 perc

Lehet, hogy az orosz elnök megrettent? Nehezen hihető, viszont „panaszkodik”, hogy Albániából és Koszovóból érkezett zsoldosok is harcolnak Ukrajnában! Megemlítette a horvátokat is, akik igen csak nagy médiapompa közepette indultak Ukrajnába. Minden elnöke és hadura ezt a német kancellárnak “sírta el”, amikor telefonon beszélt vele.

Az elnök több balkáni országot is megemlített, amikor a külföldi önkéntesek ukrajnai szerepvállalásáról beszélt.

Ukrajnában egyre több zsoldost látunk harmadik országokból, köztük Albániából és Horvátországból, fegyvereseket, sőt olyan dzsihadistákat is, akik a szíriai hadműveletekben szereztek tapasztalatokat

– mondta Putyin német kancellárral folytatott beszélgetésében.

Putyin állításait az albán hatóságok cáfolták. A legkeményebb legény a gáton Olta Xhaçka volt, aki nő létére azonnal bátran visszaszólt.

Nincsenek albán zsoldosok Ukrajnában! Ez hazugság, amelyet Moszkva továbbra is szégyentelenül ismételget! Ennek ellenére kiáll Ukrajna mellett, és továbbra is együttműködik minden szövetségesével & partnerével, hogy segítsen véget az ukrán nép ellen semmivel sem kiérdemelt orosz agressziónak

– mondta Xhaçka, aki isten áldását kérte az ukránokra, és egy szívecskét is küldött nekik: 🇺🇦❤️🇦🇱.

Az albán törvények egyébként tiltják az albán állampolgárok számára, hogy külföldön háborúban vegyenek részt.

Yuri Kim, az nagykövete szintén legény a gáton, pedig ő is szoknyát hord. Az orosz és amerikai nagykövetségek a Balkánon egyébként jóformán egyebet sem csinálnak, minthogy az interneten keresztül üzengetnek egymásnak, a nagyvilágnak és az univerzumnak.


kis festett kabatok222kis festett kabatok

Az orosz dezinformációs kampány túlpörgött. Ezeket a hazugságokat arra tervezték, hogy kétséget keltsenek, és elvonják a figyelmet az igazságról, vagyis arról, hogy Oroszország megtámadta Ukrajnát, hogy Oroszország előre megfontolt, nem kiprovokált és indokolatlan támadást folytat egy másik szuverén nemzet ellen

– írta Olta Xhaçka üzenetéhez kapcsolódva az Egyesült Államok tiranai nagykövete.

Putyin vádjaira reagált a “drága Donika”, azaz Donika Gërvalla-Schwarz koszovói külügyminiszter is, aki így még eggyel szaporította a bátor nők táborát.

Gërvalla-Schwarz azt mondta, hogy Putyin hazudik, és az orosz elnök ilyen kijelentésekkel tesz kísérletet arra, hogy propagandával terelje el a figyelmet az Oroszország által Ukrajnában elkövetett háborúról és népirtásról.

Koszovó fődiplomatája aztán végképp odacsapott a katonai terepasztalra, mondván, hogy Putyin háborús bűnös, és ugyanazt a játékot űzi, mint egykori szerb és jugoszláv államfő, valamint Aleksandar Vučić .

A Koszovói Köztársaságnak nincsenek zsoldosai. A háborús bűnös Putyin propagandaháborúval próbálja elterelni a figyelmet a háborúról és az Ukrajna elleni népirtásról. Ismerjük ezt a játékot, Miloševićtől Vučićig. Büszkén kiállunk a háborús bűnösökkel szemben


– írta a koszovói külügyminiszter, aki szívecskét ugyan nem küldött, de egy amerikai és egy uniós zászlót csatolt az üzenetéhez, nyomatékosítva a hősies kiállást.

Napi hírlevél


Mi munkát teszünk bele, legyen a megosztás a fizetség!


🚗 H-1089 Budapest, Delej utca 51

📬 contact@balk.hu

☎️ +36 30 631 3104

💁‍♂️ Rólunk - About us

📰 Impresszum

💰 Szponzorált tartalom

🏁SEO-partner

BALK Magazin © 2019-2022

Helyesírási hiba jelentése

A következő értesítést küldjük a szerkesztőnek: