Connect with us

Írd be ide, amit keresel!

Bűnügy

KÁBÍTÓ BANÁNOK: Montenegróban 1,4 tonna kokaint találtak egy banánszállítmányban

acdc crna rendoerok
Olvasási idő: 2 perc

A rendőrség közel másfél tonna kokaint foglalt le a Zeta nevű részében, egy raktárban. Médiajelentések szerint a nagy mennyiségű kábítószert egy banánszállítmányt tartalmazó konténerben rejtették el. Ez Montenegró, és talán az egész balkáni térség történetének eddigi legnagyobb fogása.

Banánszállítmány

A szállítmány Montenegró legnagyobb kikötőjén, Baron ül érkezhetett az országba, ahonnan Magyarországra is érkezik a latin-amerikai . KÁBÍTÓ BANÁNOK: Montenegróban 1,4 tonna kokaint találtak egy banánszállítmányban

A montenegrói vámosok a rendőrökkel együttműködve a bari kikötőben és Podgoricában is átengedték a szkennelésen a teherautót, amely több mint egy tonna kokaint szállított egy banánküldeménybe rejtve, hogy lássák, hova kerülnek a banánok, és velük együtt a kábítószer. Miután a teherautó kigördült a vámterminálról, az ellenőrök és a vámosok folytatták az akciót, amelynek során csütörtökön este lefoglalták a rekordmennyiségű kokaint, és őrizetbe vették Marijana Krstovićot (27) és Buda Krstovićot (66), a többi gyanúsítottat még keresik.

A montenegrói rendőrség közlése szerint a kamionban 1205, többségében “COVID” felirattal megjelölt csomag kábítószer volt, amelynek súlya meghaladja az egy tonnát. Az ügyészség későbbi közlése szerint mintegy 1400 kilogramm kábítószert tartalmazott a küldemény.

Egy ekkora kokainfogás hőstettnek számít az Egyesült Államokban is, nemhogy a hatszázezer lakosú Montenegróban

– nyilatkozta montenegrói miniszterelnök-helyettes, aki szerint a kábítószer értéke 100 millió euró felett van.

Felvették a harcot

Abazović az esttel kapcsolatban kijelentette, hogy a kormány betartotta az ígéretét, amely szerint felveszik a harcot a szervezet bűnözés ellen.

Azt tesszük, amit megígértünk, nem engedjük, hogy Montenegró a országává váljon. Nincs olyan maffiacsoport, amelyet a montenegrói rendőrség, mindenek előtt a elleni ügyosztály nem támadott meg az utóbbi hat hónapban

– nyilatkozta a monetenegrói miniszterelnök-helyettes, aki szerint mindez vonatkozik a kábítószer-maffiára, a cigarettacsempészekre, vagy a és a kavači klánra.


kis festett kabatok222kis festett kabatok

A hőstett nagyságát némileg kisebbíti, hogy a montenegrói rendőrség most sem önerőből érte el a sikert, mert megint külföldről súgtak nekik, akárcsak májusban, amikor végül Koszovóban kapcsoltak le egy hússzállítmányt, amelyben 400 kiló is volt.

Akkor az amerikaiak segítettek be, a podgoricai értesülései szerint most is külföldről jött a füles, amely szerint a bari kikötőbe egy gyanús konténer érkezik. A lap azt nem pontosította, hogy most melyik ország volt az információ forrása, bár nem lepődnénk meg, ha az értesülés ismét valamelyik amerikai titkosszolgálattól származna.

Napi hírlevél


Mi munkát teszünk bele, legyen a megosztás a fizetség!


🚗 H-1089 Budapest, Delej utca 51

📬 contact@balk.hu

☎️ +36 30 631 3104

💁‍♂️ Rólunk - About us

📰 Impresszum

💰 Szponzorált tartalom

🏁SEO-partner

BALK Magazin © 2019-2022

Helyesírási hiba jelentése

A következő értesítést küldjük a szerkesztőnek: