ÁLLAM-MAFFIA 2:1 – Reggel kiengedték, este ismét letartóztatták őket, Kotort megszállta a rendőrség

Olvasási idő: 1 perc

A podgoricai felsőbíróság tanácsa felülbírálta Miroslav Bašović bíró döntését, amellyel szabadon bocsátotta Slobodan Kašćelant, a kavači klán vezetőjét és 13 társát. Montenegrói médiajelentések szerint az esti órákban újabb rendőrségi akció kezdődött a bűnözői csoport legalább hat feltételezett tagjának letartóztatására, akiket ma szabadon engedtek. Hosszú az éjszaka, nem kizárt, hogy további bűnözők is horogra akadnak.

Kotort megszállták a rendőrök

A podgoricai felsőbíróság tanácsa nem sokkal 19 óra után megváltoztatta Bašović bíró döntését, és elfogadta a különleges ügyészség indítványát, hogy a kavači bűnözői csoport feltételezett tagjait helyezzék őrizetbe.

Ezt követően Kotorban ismételten letartóztatták Slobodan Kašćelant, a drogbanda egyik vezetőjét, valamint két testőrét.

A csoport másik vezetője, Radoje Zvicer szökésben van, ellene is elfogató parancs van érvényben, de egyelőre csak Montenegróban.

A montenegrói rendőrség a csoport ma szabadon engedett többi tagját is keresi, eddig több mint 20 helyszínt kutattak át Kavačban.

Olvasói vélemény

Alig múlt el egy-két óra, máris megjelent egy olvasói vélemény a Twitteren Slobodan Kašćelan újbóli őrizetbe vételével kapcsolatban.


A kommentár csak ennyi: Kašćelan jelenleg.

____________________
Forrás: Twitter

Napi hírlevél, ne maradj le róla!ÁLLAM-MAFFIA 2:1 – Reggel kiengedték, este ismét letartóztatták őket, Kotort megszállta a rendőrség balkanac nagy
2021

Kövess bennünket a Facebookon!