Connect with us

Írd be ide, amit keresel!

Bűnügy

ÁLLAM-MAFFIA 2:1 – Reggel kiengedték, este ismét letartóztatták őket, Kotort megszállta a rendőrség

5320597 viber image 20210423 220126 ls
Olvasási idő: 1 perc

A podgoricai felső tanácsa felülbírálta Miroslav Bašović bíró döntését, amellyel szabadon bocsátotta Slobodan Kašćelant, a vezetőjét és 13 társát. médiajelentések szerint az esti órákban újabb rendőrségi akció kezdődött a bűnözői csoport legalább hat feltételezett tagjának ára, akiket ma szabadon engedtek. Hosszú az éjszaka, nem kizárt, hogy további is horogra akadnak.

Kotort megszállták a ök

A podgoricai felsőbíróság tanácsa nem sokkal 19 óra után megváltoztatta Bašović bíró döntését, és elfogadta a különleges ügyészség indítványát, hogy a kavači bűnözői csoport feltételezett tagjait helyezzék őrizetbe.

Ezt követően Kotorban ismételten letartóztatták Slobodan Kašćelant, a drogbanda egyik vezetőjét, valamint két testőrét.

A csoport másik vezetője, Radoje Zvicer szökésben van, ellene is elfogató parancs van érvényben, de egyelőre csak Montenegróban.

A montenegrói rendőrség a csoport ma szabadon engedett többi tagját is keresi, eddig több mint 20 helyszínt kutattak át Kavačban.

Olvasói vélemény

Alig múlt el egy-két óra, máris megjelent egy olvasói vélemény a Twitteren Slobodan Kašćelan újbóli őrizetbe vételével kapcsolatban.


A kommentár csak ennyi: Kašćelan jelenleg.

____________________
Forrás:

Lektor nélkül dolgozunk. Ha helyesírási hibát találsz, akkor jelöld ki a szót az egérrel, majd egyszerre nyomd le a következő két billentyűt: Ctrl+Enter. A program semmiféle személyes adatot nem kér, és nem továbbít. Köszönjük, hogy segítesz jobbá tenni a BALK-ot!

Napi hírlevél


Mi munkát teszünk bele, legyen a megosztás a fizetség!


🚗 H-1089 Budapest, Delej utca 51

📬 contact@balk.hu

☎️ +36 30 631 3104

💁‍♂️ Rólunk - About us

📰 Impresszum

💰 Szponzorált tartalom

🏁SEO-partner

BALK Magazin © 2019-2022

Helyesírási hiba jelentése

A következő értesítést küldjük a szerkesztőnek: