Connect with us

Szerbia

BEMENT A VÍZ: Belgrádban újévezés közben megsüllyedt a Freestyler szórakozóhely

Avatar photo

Közzétéve:

A megjelenés dátuma

Bement a víz a belgrádi Freestylerbe
Bement a víz a belgrádi Freestylerbe (Forrás: Instagram)
A cikk meghallgatása

Drámai pillanatokat éltek át szilveszterkor azok, akik Belgrádban a Száva folyón lévő Freestyler éjszakai klubban várták az újévet, mert a víz betört a szórakozóhelyre, amely süllyedni kezdett. Az első jelentések szerint csak kisebb sérülések történtek.

Lövöldözés is volt a belgrádi Freestyler szórakozóhelyen?

Belgrádi médiajelentések szerint az összes vendéget evakuálták, állítólag az incidensben többen könnyebben megsérültek, miután pánik tört ki, amikor az emberek el akarták hagyni a mulatót.

– Először nem értettük, mi történik. A szórakozóhely megdőlt, majd elkezdett ömleni be a víz

Megsüllyedt a Freestyler Belgrádban (Forrás: Twitter)

– mondta az egyik vendég a Telegraf hírportálnak, miután a szórakozóhely az újesztendő első perceiben süllyedni kezdett.

A helyszínre érkező rendőrök és tűzoltók gyorsan kiürítették az objektumot.

Több hírforrás is megerősítette, hogy a szórakozóhelyen verekedés történt, és állítólag lövések is eldördültek, később ezzel kapcsolatban azonban azt közölték, hogy egyesek a tűzijátékot vélték lövéseknek.

A Kurir hírportál szerint a szórakozóhely túlterhelt volt, annyian tartózkodtak benne, hogy “levegőt is alig lehetett kapni”.

– Túlságosan tele volt, alig kaptam levegőt. Kétségtelen, hogy a Freestyler túlterhelt volt. Nem először vagyok itt, de még soha nem láttam ennyi embert

– mondta a Kurirnak a közismert belgrádi szórakozóhely egyik vendége, miután elhagyta a Száva folyóra telepített mulatót.

A BALK Hírlevele


Meteorológia



B.A. Balkanac

Balkanac

Magyarország

Szlovákia

Oroszország

Kína

Európai Unió

IN ENGLISH

Egy hét legjava