Connect with us

Írd be ide, amit keresel!

Montenegró

TÖMEGGYILKOSSÁG: Legalább 10 embert ölt meg egy ámokfutó Montenegróban

cetinje
HELYSZÍNELÉS: Tíz embert megölt egy ámokfutó a montenegrói Cetinjében (Screenshot)
Olvasási idő: 1 perc

A tragédia Montenegró ősi fővárosában, Cetinjeben történt, ahol délután egy 34 éves férfi vadászkarabéllyal, más források szerint pisztollyal lövöldözött a járókelőkre. Ennek során legalább 10 ember vesztette életét, az áldozatok között gyermekek is vannak. Montenegró újkori történetének ez a legtöbb áldozatot követelő fegyveres támadása.

A lövöldözés nem sokkal délután 4 óra után kezdődött egy kormányzati épület közelében, nem hivatalos információk szerint az ámokfutás családi konfliktusnak indult.

A Vijesti televízió rendőrségi és ügyészségi forrásokra hivatkozva arról számolt be, hogy az ámokfutó legalább 10 embert ölt meg, a halottak között kiskorúak is vannak, további hat embert kórházban ápolnak.

Az egyik személy fejsérüléseket szenvedett, az állapota válságos.

A férfi a rendőrökre is rálőtt, és egy rendőrt is megsebesített, őt a montenegrói klinikai központba szállították, ahol azonnal megműtötték, állapota stabil.

A rendőrök a lövöldözésben ártalmatlanná tették, vagyis megölték a támadót. A sajtóval közölték a férfi nevét, akit Vuk Borilovićnak hívtak.

A Pobjeda montenegrói napilap és hírportál információi szerint a támadónak nem volt bűnözői múltja.

A cetinjei ifjúsági táborban tartózkodó gyerekek biztonságban vannak, és nem voltak veszélyben a kormányháztól nem messze történt lövöldözés során.kis festett kabatok222kis festett kabatok

Lektor nélkül dolgozunk. Ha helyesírási hibát találsz, akkor jelöld ki a szót az egérrel, majd egyszerre nyomd le a következő két billentyűt: Ctrl+Enter. A program semmiféle személyes adatot nem kér, és nem továbbít. Köszönjük, hogy segítesz jobbá tenni a BALK-ot!

Napi hírlevél


Mi munkát teszünk bele, legyen a megosztás a fizetség!

Helyesírási hiba jelentése

A következő értesítést küldjük a szerkesztőnek: