Connect with us

Horvátország

EROTIKUS TARTALOM: Potencianövelő szereket is kínáltak a volt horvát elnökasszony honlapján

Avatar photo

Közzétéve:

A megjelenés dátuma

A labdák segítségével értékeld a cikket!
[Összesen: 0 Átlag: 0]

Hallgasd meg ezt a cikket!

Erotikus tartalom, potencianövelő szerek, gyors kölcsön az interneten – ilyen és hasonló tartalmak jelentek meg Kolinda Grabar- Kitarović volt honlapján, amelyen a látogatók azzal kapcsolatban is tanácsokat kaphattak, hogy miként lehet gazdag amerikai férfiakat becserkészni a “sugar dady” intézményén keresztül. Az alábbi történet különösen érdekes, mert már felmerült, hogy Grabar- Kitarović esetleg a NATO következő főtitkára lehet. Kérdés, hogy ez a kis botrány csökkenti, vagy netalán növeli az esélyeit két vetélytársával szemben?

Elnökasszonyi honlap

A volt horvát elnökasszony honlapja a predsjednica.hr címről működött, de miután Kolinda Grabar- Kitarović elvesztette a választásokat, tovább már nem volt rá szükség, így “ebek harmicadjára” került.

Egy horvát internetes marketingszakértő szerint ez úgy fordulhatott elő, hogy a domain régi tulajdonosa nem hosszabbította meg az előfizetést, így a honlapot megvette valaki más, aki új tartalommal töltötte meg az oldalt, amelyről korábban Kolinda Grabar- Kitarović elnöki üzeneteit küldte.

Az új elnök, Zoran Milanović akkor sem vehette volna át elődjének a honlapját, ha akarta volna – mert Horvátország mégsem Amerika, ahol az aktuális kormányzat mindig a https://www.whitehouse.gov/ címen érhető el.

A predsjednica szó szerint elnökasszonyt jelent, ennek hímnemű változata a predsjednik, vagyis az elnök szó, és “bármilyen furcsa” most a hivatalos horvát elnöki oldal a https://www.predsjednik.hr/ címen található, miután a jelenlegi államfő “természeti adottságainál fogva” nem lehet elnökasszony.

A hab a tortán az, hogy az egykori elnökiasszonyi oldalról nem lehetett eljutni az elnöki oldalra, viszont egyebek között egyenes link vitt egy “férfi keres férfit” jellegű hirdetési portálra, amelyet ide inkább nem linkelnénk be.

Ha Milanovićot netalán ismét egy nő követné az elnöki poszton, akkor ismét szükség mutatkozhat az elnökasszonyi domainre, csakhogy a mostani elnök nem gondolt esetlegesen “nőnemű” utódjára, így a http://predsjednica.hr már más kezében van: az új tulajdonos a bulgáriai Plovdivban bejegyzett KD CAPITAL LTD. Ettől függetlenül az erotikus tartalom és a különböző ajánlatok horvátul íródtak, tehát a “horvát piacnak” szánták őket.

Az elnökváltást követően a “nőnemű oldalról” a horvát elnöki hivatalnak kellett volna gondoskodnia. Zágrábi médiajelentések szerint a szolgáltató annak rendje és módja szerint értesítette is a hivatalt az előfizetés lejárásáról, de az új adminisztráció a füle botját sem mozdította, így az oldal kikerült az állami tulajdonból.

Miután a sajtó ráugrott a témára, az elnökasszonyi honlapot deaktiválták, vagyis jelenleg nem érhető el az oldal, viszont az internetes archívumokban a tartalom egy része hozzáférhető. A deaktiválás azt jelenti, hogy a címen már nincs semmi, vagyis a központi hatalom rögtön lépett, bár a tulajdon, vagyis a domain egyelőre nincs az állam birtokában.

Karácsonyi séta

A zágrábi N1 TV megkereste az üggyel kapcsoltban Kolinda Grabar- Kitarovićot, aki érdemben nem reagált az ügyre, viszont boldog karácsonyt kívánt.

Az ügy talán el is ült volna, ha a volt elnökasszony december 24-én nem tűnik fel egy könnyed karácsonyi sétán Zágráb központjában egy, a közvélemény számára ismeretlen fiatalember kíséretében.

A zágrábi index.hr hírportál kiderítette, hogy a volt elnökasszonynak Mate Njavro csinált társaságot, mint a fenti képen látható. Njavro annak az üzleti iskolának a dékánja, ahol a volt elnökasszony most tanácsadóként közreműködik.

A horvát hírportálok pofátlanul megjegyezték, hogy a volt elnökasszony fülig érő mosollyal pózolt az újságíróknak + fotósoknak.

A dnevnik.hr kiemelte, hogy Kolinda Grabar- Kitarović teljesen fekete ruhát öltött a sétához, ehhez övvel ellátott kabátot választott, amely kiemelte keskeny derekát.

A hírportál szerint a volt elnökasszony az utóbbi időben folyamatosan kapja a bókokat megváltozott külseje miatt, és mindenki csodálja egyre karcsúbb alakját.

A labdák segítségével értékeld a cikket!
[Összesen: 0 Átlag: 0]
QR Code

Küld el ezt a cikket e-mailben

Ehhez kattints ide

Feliratkozás a Hírlevélre

Az e-mailek heti három alkalommal hétfőn, szerdán és pénteken kerülnek kiküldésre.

MeteorológiaB.A. Balkanac

Balkanac

Magyarország

Egymilliárd eurós kézfogás, Mickoszki ilyen értékű pénzügyi csomagban állapodott meg Orbánnal a macedón Forum című hetilap szerint Egymilliárd eurós kézfogás, Mickoszki ilyen értékű pénzügyi csomagban állapodott meg Orbánnal a macedón Forum című hetilap szerint
Macedónia2 nap telt el azóta

Egymilliárd eurós magyar hitelből lökné be a gazdaságot az új macedón miniszterelnök

Magyarország pénzét - nem hivatalos értesülések szerint - olyan infrastrukturális projektek befejezésére fordítják, mint például a Kicsevo-Ohrid autópálya, és nem...

HŐSÉG: Hőhullám sújtja a héten Horvátországot és a Balkánt, ahol rekordmagas hőmérsékletek várhatók, Magyarország sem ússza meg HŐSÉG: Hőhullám sújtja a héten Horvátországot és a Balkánt, ahol rekordmagas hőmérsékletek várhatók, Magyarország sem ússza meg
Horvátország1 hét telt el azóta

Hőség a horvát tengerparton és az egész térségben, 40 fok körüli hőmérsékletek várhatók

A legmelegebb légtömegek a hét közepétől érik el a közép-balkáni térséget, Németországot, Csehországot, Szlovákiát, Magyarországot és Lengyelországot. Az előrejelzések szerint...

8372 - Magyarországnak üzentek Szarajevóban 8372 - Magyarországnak üzentek Szarajevóban
Bosznia2 hét telt el azóta

8372: Srebrenicára utaló graffiti jelent meg a magyar és a szlovák nagykövetség falán Szarajevóban

TartalomjegyzékElnökasszonyi honlapKarácsonyi séta A labdák segítségével értékeld a cikket! [Összesen: 8 Átlag: 5] Hallgasd meg ezt a cikket! Szarajevóban graffitik...

A hidegháborús korszak egyik járművének számító BTR-ek egy oroszországi katonai parádén A hidegháborús korszak egyik járművének számító BTR-ek egy oroszországi katonai parádén
Fegyverzet3 hét telt el azóta

A szerb média szerint Orbán 66, és nem 26 BTR-t küld(ött) ajándékba Vučićnak, mi lesz a MiG-29-esekkel?

A magyar és a szerbiai hírek több ponton is eltérnek egymástól: magyar részről eladásról beszélnek, a szerbiai kormánymédia viszont arról...

A győzelmet nemcsak a Real Madrid szurkolói ünneplik, hanem a zágrábi Dinamo szimpatizánsai és a klub dolgozói is, mert ez nekik is pénzesőt jelent A győzelmet nemcsak a Real Madrid szurkolói ünneplik, hanem a zágrábi Dinamo szimpatizánsai és a klub dolgozói is, mert ez nekik is pénzesőt jelent
Horvátország3 hét telt el azóta

A Real Madrid győzelme pénzesőt hozott a zágrábi Dinamónak

Az fájlalható leginkább, hogy sem a Hajduk, sem az összes többi horvát csapat nem tud megbirkózni azzal a pénzügyi fölénnyel,...

Szlovákia

Európai Unió

Oroszország

Kína

Három nap legjava