Connect with us

Helló, írd be ide, amit keresel


Egyesült Államok

A TÁRSSZPONZOR HARAGSZIK? Nem kapott amerikai vízumot a koszovói miniszterelnök

A TÁRSSZPONZOR HARAGSZIK? Nem kapott amerikai vízumot a koszovói miniszterelnök kurti sda
hu  A TÁRSSZPONZOR HARAGSZIK? Nem kapott amerikai vízumot a koszovói miniszterelnök hu Hungarian

Olvasási idő: 1 perc

A KosovaPost pristinai hírportál szerint nem kapott amerikai vízumot a koszovói miniszterelnök. Az albán nyelvű hírportál sajátos stílusban hozta nyilvánosságra a hírt pristinai kormányközeli forrásokra hivatkozva. Az információt más források nem erősítették meg, de nem is cáfolták.

“Embargó” Kurti ellen

A koszovói miniszterelnök “elleni embargóval” kapcsolatban a következő rövidhír jelent meg a KosovaPost pristinai hírportálon.

Még az 50 százalékot meghaladó szavazói támogatás sem biztosítja a Koszovói Köztársaság miniszterelnökének, Albin Kurtinak, hogy a világ minden táján megnyíljanak előtte az ajtók.

A Vetëvendosje (Önrendelkezés) Mozgalom vezetőjétől, illetve Köztársaságunk miniszterelnökétől megtagadta a vízumot a világ leghatalmasabb állama, illetve Koszovó születésének és felépítésének „társszponzora”, az Egyesült Államok.

A Kurti elleni amerikai „embargóról” szóló hírről a KoosvaPost szerkesztősége a Kurti-kormányhoz közel álló forrásokból értesült.

A hírt egyelőre senki sem erősítette meg, sem azzal kapcsolatban nincsenek információk, hogy milyen alkalomból szeretett volna a koszovói miniszterelnök az Egyesült Államokba utazni.

Szerb káröröm

A hír Belgrádban a Kurir hírportálon jelent meg először, a szerbek látható kárörömmel vették tudomásul, hogy a koszovói miniszterelnök nem kapott beutazási vízumot az Egyesült Államokba. A Kurir úgy fogalmazott, hogy ez pofonak tekinthető, amelyet az Egyesült Államok adott Albin Kurtinak.

hu Hungarian

hu Hungarian


Iratkozz fel a napi hírlevélre!

A TÁRSSZPONZOR HARAGSZIK? Nem kapott amerikai vízumot a koszovói miniszterelnök balkanac nagy


Google-válogatás