Connect with us

Írd be ide, amit keresel!

Bűnügy

ÉRINTETTSÉG: A montenegrói különleges főügyésznek a szemébe mondták, hogy nagyobb a felelőssége, mint a szerbiai bűnözői banda vezetőjének

cg biztonsagi
Olvasási idő: 1 perc

 
A biztonsági és védelmi bizottságának ülésén “erőteljes szóváltás” alakult ki Milivoje Katnić különleges főügyész és Marko Milačić az Igazi Montenegró (Prava Crna Gora) párt elnöke között. A nemzeti konzervatív párt vezetője a különleges főügyész arcába vágta, hogy a szerbiai ügyben őt nagyobb felelősség terheli, mint Veljko Belivukot (, Bajkeverő Velja), amire a főügyész neki akart menni az Igazi Montenegró párt vezetőjének.

A televízióban élőben közvetített ülésen Milačić a szervezett bűnözéssel kapcsolatban úgy fogalmazott, hogy a különleges főügyésznek nagyobb a felelőssége mint Veljko Belivuknak, aki ellen pénteken, vagyis aznap emeltek vádat Szerbiában.

Egy másik államból (Szerbiából) a legdirektebb vádak hangzanak el azzal kapcsolatban, hogy montenegrói állampolgárok érintettek a legmonstruálisabb bűnözői csoport tevékenységében, amivel kapcsolatban nap mint nap megemlítik Montenegrót

– mondta felvezetésként a jobboldali kispárt elnöke, aki a következő mondatban név szerint vonta felelősségre a különleges főügyészt.

Katnić Úr! Én nem egyenlítettem Önt ki Belivukkal, mert azt hiszem, hogy az Ön felelőssége abban a csoport jóval nagyobb – politikai és rendszerszintű. Ezek a bűnözők egyszerű likvidátorok, akik semmire sem lettek volna képesek ezekben az országokban…

– jelentette ki Milačić, mielőtt a biztonsági és védelmi bizottság elnöke megvonta tőle a szót.

A főügyész – akinek a mikrofonja nem volt bekapcsolva – azt kiabálta, hogy “fizikailag kell megvédenie magát” az elhangzott vádat követően, és “büdös sz@rnak” nevezte Milačićot, a Prava CG vezetőjét.

Ezt követően hangzott el a költői kérdés, hogy “mit mondtál”, amire mindkét személy felállt, hogy egymásnak menjen.

kis festett kabatok222kis festett kabatok

A bizottsági munka és az élő közvetítés itt megszakadt, a szájkarate viszont folytatódott, végül azonban tettlegességre nem került sor, a verekedést a testület tagjai megakadályozták.

A szerbiai gyilkosságsorozat lényegében nem más, mint a kotori szétesését követően kialakult a škaljari és klán között, amelynek eddig már legalább félszláv áldozata van.

A főleg drogkereskedelemmel foglalkozó két montenegrói bűnöző csoport közötti harc mindenekelőtt a szerbiai és piac megszerzéséért folyik, de közrejátszik az Albánia és Montenegró felől érkező európai terjesztésének ellenőrzése is bécsi székhellyel, ahol viszont a két bandának nem csak egymással, hanem az ugyanerre szakosodott csoportokkal is meg kell küzdenie.

Napi hírlevél


Mi munkát teszünk bele, legyen a megosztás a fizetség!


🚗 H-1089 Budapest, Delej utca 51

📬 contact@balk.hu

☎️ +36 30 631 3104

💁‍♂️ Rólunk - About us

📰 Impresszum

💰 Szponzorált tartalom

🏁SEO-partner

BALK Magazin © 2019-2022

Helyesírási hiba jelentése

A következő értesítést küldjük a szerkesztőnek: