Connect with us

Bűnügy

SZÜLŐI ERŐSZAK: Egy hónapos előzetesbe került egy szerb férfi, aki megrugdosta a saját fiát

Avatar photo

Közzétéve:

A megjelenés dátuma

A labdák segítségével értékeld a cikket!
[Összesen: 0 Átlag: 0]

Hallgasd meg ezt a cikket!

 
Családon belüli erőszak miatt a niš ügyészség egy hónapos előzetes fogságba helyezte azt a 49 éves férfit, aki a doljevaci általános iskola udvarán a saját fiát rugdosta meg. A férfi brutálisan bántalmazta a hetedikes gyereket, aki nyolcadikos társaival együtt az iskola végét ünnepelte.

Ami történt

A 13 éves fiú ugyan csak hetedikes, de részt vett a nyolcadikosok által szervezett ünnepségen, amikor az apja megjelent, és azonnal bántalmazni kezdte a gyereket, aki egyébként kitűnő tanuló.

Az incidensről az iskola azonnal értesítette a rendőrséget, amely előállította a férfit.

Az illetékes ügyészségi szóvivő annyit közölt, hogy a férfi nem hallgatással védekezett, de a nyomozás érdekében nem árulta el, hogy mit hozott fel a saját mentségére.

Szerbiában a családon belüli erőszak bűncselekménynek számít, ami két évtől nyolc évig terjedő börtönbüntetéssel sújtható.

A háttér

A család a Doljevachoz közeli Kočaneban élt. A helyiek nem értik, hogy mi történt, eddig ugyanis semmiféle jelét nem tapasztalták a családon belüli erőszaknak.

A falusiak szerint a férfi rendkívül elkötelezett volt a gyerekei iránt, egész életét a gyerekeinek szentelte, miután van egy lánya is. Mindketten sportolnak, és az apa támogatta őket az egészséges életmód elsajátításában.

– A szomszéd nem erőszakos ember, nem is alkoholista, alkalmanként esetleg megiszik egy-két sört. A fiú síel, állandóan a Kopaonikon van, sőt Svájcban is volt, mindezt az apja fizette, a fiút és lányt is folyamatosan vitték az edzésekre

– mondták a falubéliek, akik szerint valami más lehet a háttérben.

– Azt hallottam, hogy a kicsi rosszfiúkkal kezdett el barátkozni. Semmi keresni valója nem volt az ünnepségen, a nyolcadikosok megünnepeltek, ő pedig hetedik osztályba jár. Az apja meghallotta, hogy velük van, pedig mondta neki, hogy tartsa magát távol tőlük, ezért nagyon mérges lett

– nyilatkozta egy helyi lakos.

Kočaneban mindenki mindenkit ismer, de egyelőre senki sem beszél arról, hogy valójában mi lehet az ügy hátterében.

A labdák segítségével értékeld a cikket!
[Összesen: 0 Átlag: 0]
QR Code

Küld el ezt a cikket e-mailben

Ehhez kattints ide

Feliratkozás a Hírlevélre

Az e-mailek heti három alkalommal hétfőn, szerdán és pénteken kerülnek kiküldésre.

MeteorológiaB.A. Balkanac

Balkanac

Magyarország

Szlovákia

Európai Unió

Oroszország

Kína

Három nap legjava