SOHA TÖBBÉ: Már nem szeretik egymást

Albanian soha többé SOHA TÖBBÉ: Már nem szeretik egymást sqArabic soha többé SOHA TÖBBÉ: Már nem szeretik egymást arArmenian soha többé SOHA TÖBBÉ: Már nem szeretik egymást hyBasque soha többé SOHA TÖBBÉ: Már nem szeretik egymást euBelarusian soha többé SOHA TÖBBÉ: Már nem szeretik egymást beBengali soha többé SOHA TÖBBÉ: Már nem szeretik egymást bnBosnian soha többé SOHA TÖBBÉ: Már nem szeretik egymást bsBulgarian soha többé SOHA TÖBBÉ: Már nem szeretik egymást bgCatalan soha többé SOHA TÖBBÉ: Már nem szeretik egymást caChinese (Simplified) soha többé SOHA TÖBBÉ: Már nem szeretik egymást zh CNChinese (Traditional) soha többé SOHA TÖBBÉ: Már nem szeretik egymást zh TWCroatian soha többé SOHA TÖBBÉ: Már nem szeretik egymást hrCzech soha többé SOHA TÖBBÉ: Már nem szeretik egymást csDanish soha többé SOHA TÖBBÉ: Már nem szeretik egymást daDutch soha többé SOHA TÖBBÉ: Már nem szeretik egymást nlEnglish soha többé SOHA TÖBBÉ: Már nem szeretik egymást enFilipino soha többé SOHA TÖBBÉ: Már nem szeretik egymást tlFinnish soha többé SOHA TÖBBÉ: Már nem szeretik egymást fiFrench soha többé SOHA TÖBBÉ: Már nem szeretik egymást frGeorgian soha többé SOHA TÖBBÉ: Már nem szeretik egymást kaGerman soha többé SOHA TÖBBÉ: Már nem szeretik egymást deGreek soha többé SOHA TÖBBÉ: Már nem szeretik egymást elHebrew soha többé SOHA TÖBBÉ: Már nem szeretik egymást iwHindi soha többé SOHA TÖBBÉ: Már nem szeretik egymást hiHungarian soha többé SOHA TÖBBÉ: Már nem szeretik egymást huIndonesian soha többé SOHA TÖBBÉ: Már nem szeretik egymást idItalian soha többé SOHA TÖBBÉ: Már nem szeretik egymást itJapanese soha többé SOHA TÖBBÉ: Már nem szeretik egymást jaKorean soha többé SOHA TÖBBÉ: Már nem szeretik egymást koKurdish (Kurmanji) soha többé SOHA TÖBBÉ: Már nem szeretik egymást kuMacedonian soha többé SOHA TÖBBÉ: Már nem szeretik egymást mkNorwegian soha többé SOHA TÖBBÉ: Már nem szeretik egymást noPashto soha többé SOHA TÖBBÉ: Már nem szeretik egymást psPersian soha többé SOHA TÖBBÉ: Már nem szeretik egymást faPolish soha többé SOHA TÖBBÉ: Már nem szeretik egymást plPortuguese soha többé SOHA TÖBBÉ: Már nem szeretik egymást ptRomanian soha többé SOHA TÖBBÉ: Már nem szeretik egymást roRussian soha többé SOHA TÖBBÉ: Már nem szeretik egymást ruSerbian soha többé SOHA TÖBBÉ: Már nem szeretik egymást srSlovak soha többé SOHA TÖBBÉ: Már nem szeretik egymást skSlovenian soha többé SOHA TÖBBÉ: Már nem szeretik egymást slSpanish soha többé SOHA TÖBBÉ: Már nem szeretik egymást esSwedish soha többé SOHA TÖBBÉ: Már nem szeretik egymást svThai soha többé SOHA TÖBBÉ: Már nem szeretik egymást thTurkish soha többé SOHA TÖBBÉ: Már nem szeretik egymást trUkrainian soha többé SOHA TÖBBÉ: Már nem szeretik egymást uk
Olvasási idő: 1 perc


Soha többé nem akar megállapodást kötni az albán köztársasági elnök az albán miniszterelnökkel. Úgy is fogalmazhatnánk, hogy Meta már nem szereti Ramát!

A jövő

Ilir Meta Albán köztársasági elnök sajtónyilatkozatában kijelentette, hogy soha többé nem köt politikai megállapodást, vagy koalíciót kötni Edi Rama kormányfővel.

Meta hangsúlyozta, hogy Ramával két okból nem lesz megállapodás. Az elnök szerint Rama “megkérdőjelezte Albánia területi integritását és Koszovó határait”.

A kettejük közötti politikai összecsapás már régóta tart, ezzel kapcsolatban Meta most ezt adta meg fő okként arra, hogy miért nem hajlandó a továbbiakban együttműködni Ramával.

Az elnök ezen felül azzal is megvádolta a kormányfőt, hogy “eladta az Albán tengert Görögországnak”, miután Görögország nemrégiben 6 tengeri mérföldről 12 mérföldre növelte tengeri határait Albánia terhére.

Edi Rama mindkét esetben cáfolta az ellene felhozott vádakat.

A múlt

Meta elnök és Rama miniszterelnök már többször is összecsapott egymással a “politikai csatamezőn”, mostani konfliktusnak különös jelentőséget az ad, hogy április 25-én parlamenti választások lesznek Albániában.

Ilir Metát az Edi Rama által vezetett Albán Szocialista Párt (Partia Socialiste e Shqipërisë, PS vagy PSSh) képviselőinek támogatásával választották meg elnöknek az albán parlamentben 2017-ben. soha többé SOHA TÖBBÉ: Már nem szeretik egymást soha tobbe meta celtic 500x281

Ugyanebben az évben az általa 2004-ben alapított Szocialista Mozgalom az Integrációért elnevezésű párt (Lëvizja Socialiste për Integrim, LSI), amelyet most felesége vezet, kivált a szocialistákkal kötött koalícióból, és csatlakozott az ellenzékhez. Így került “ellenzéki pozícióba” az albán köztársasági elnök is.

Ilir Meta ugyancsak nagy focirajongó, mint Magyarország mostanában kinevezett tiszteletbeli konzulja, Armand Duka is. Meta érdekes módon a Celtic FC lelkes támogatója, így gyakran fejezi ki szimpátiáját a skót klub iránt.

Tavaly júliusban, vagyis már a koronavírus-járvány idején, megalapította az Celtic első szurkolói csoportját Albániában.


Iratkozz fel a napi hírlevélre!soha többé SOHA TÖBBÉ: Már nem szeretik egymást balkanac nagy

Kövess bennünket a Facebookon!

Szeretne értesítéseket kapni a BALK-on megjelenő legújabb cikkekről? Nem Igen