Connect with us

Írd be ide, amit keresel!

Egyesült Államok

MÉG MINDIG NEM HISZI EL: A szlovén miniszterelnök Trumpnak már gratulált, Bidennek még nem, mert túl korainak tartja

jansa zaszlos

Olvasási idő: 1 perc

A a hét közepén minden bizonnyal elsőként gratulált Donald Trumpnak az elnökválasztáson aratott győzelemhez, és egyúttal megrótta azokat, akik nem követik a példáját.

Janez Janša a Trumpnak küldött üzenetében arra a “teljesen világos” következtetésre jutott, hogy az új mandátum a republikánus jelölté lesz.

A szlovén miniszterelnök az üzenet írásakor úgy vélte, hogy a “mainstream ” megpróbálja elvitatni Trumptól a fényes győzelmet.A annyit fűzött a bejegyzéshez, hogy a hivatalos nem álltak rendelkezésre, amikor a bejegyzést közzétették.

Janez Janša azonban még mindig nem hiszi el, hogy Trump elvesztette a választásokat.

Az Egyesült Államokban már bejelentették győzelmét, a szlovén miniszterelnök szerint azonban még túl korai gratulálni neki, holott ezt már sokan megtették.Érdekes. Az minden államában panaszt nyújtottak be, ahol az eredmények szorosak, és a bíróságok még nem döntöttek ezekről a fellebbezésekről. Ennek ellenére a mainstream média (nem pedig valami hivatalos szerv), már kihirdette a győztest. Gratulációk minden oldalról. Ez a jogállamiság

– jegyezte meg gúnyosan Janša.

A szlovén miniszterelnök vasárnap délután azonban némileg módosította az amerikai elnökválasztással kapcsolatos álláspontját, előbbb szlovénul, majd angolul a következő üzenetet tette közzé.

Az #US stratégiai partnerünk. Az általam vezetett @govSlovenia szoros, baráti kapcsolatokat épített ki és az Egyesült Államok között. Nem számít, melyik pártból származott az amerikai . Semmi sem változik a jövőben.

Elképzelhető, hogy a szlovén miniszterelnök ezzel az üzenettel készíti elő Joe Biden győzelmének elismerését, és az esetleges gratuláció megírását.

Borut Pahor szlovén elnök – Janšatól eltérően – gratulált Joe Bidennek az amerikai elnökválasztás megnyeréséhez.

Tisztelt most megválasztott elnök úr @JoeBiden engedje meg, hogy a Szlovén Köztársaság nevében és a saját nevemben őszintén gratuláljak Önnek az Amerikai Egyesült Államok 46. elnökévé történő megválasztásához.

Ez volt a szlovén elnök főbejegyzése, amelyhez néhány albejegyzést csatolt, de már szlovén nyelven.

Az egyikben a szlovén elnök elégedetten nyugtázta, hogy Szlovénia és az Egyesült Államok kiváló és baráti viszonyt ápol.

Like
Love
Care
Haha
Wow
Sad
Angry

🚗 H-1089 Budapest, Delej utca 51

📬 contact@balk.hu

☎️ +36 30 631 3104

💁‍♂️ Rólunk - About us

📰 Impresszum

💰 Szponzorált tartalom

🏁SEO-partner

BALK Magazin © 2019-2022


Helyesírási hiba jelentése

A következő értesítést küldjük a szerkesztőnek: