Connect with us

Írd be ide, amit keresel!

Szlovénia

SÖTÉT ÜGY: Öt helyen biztosította magát, majd levágta a bal kézfejét

c6f11d6650078aa7c49ae3b71654e67a
Olvasási idő: 2 perc

A ljubljanai két év börtönre ítélte a 22 éves Julija Adlešičet, mert a vád szerint szándékosan és tudatosan levágta a bal kézfejét, hogy milliós kártérítést kapjon, természetesen euróban. A bíróság a fiatal lány barátját, Sebastijan Abramovot felbujtással vádolta, és három év börtönre ítélte. A fiú szüleit bűnrészességgel gyanúsították, ám csak az “apósjelölt” kapott egy év felfüggesztettet.

Ez maga a

Szlovéniát megrázta annak annak a fiatal nőnek az esete, aki elején körfűrésszel levágta a bal kézfejét.

Julija Adlešič ezt megelőzően 2018-ban öt biztosítónál kötött biztosítást.

Ha nem derül ki, hogy csalásról van szó, akkor közel 1,2 millió eurót vághatott volna zsebre, természetesen a jobb kezével.

A tárgyaláson Julija Adlešič azzal védekezett, hogy történt, amikor tűzifát aprított.

Senki sem akarja, hogy rokkant legyen. Oda a fiatalságom, 20 éves koromban kéz nélkül maradtam. Csak én tudom, hogy mi történt valójában

– mondta Julija a bíróságon.

A a fiú elvált szüleinek a házánál történt.

A lánynak a fiú apja nyújtott segítséget, és ő hívott mentőt, viszont nem adta át a kiérkező mentősöknek a levágott kézfejet, amelyet a rendőrség talált meg, és vitt be a kórházba.

Az orvosoknak sikerült visszavarrniuk a lány kezét, hogy megmentsék a tartós fogyatékosságtól. De a történet itt nem fejeződik be!


kis festett kabatok222kis festett kabatok

Nem hagyta magát megmenteni

Julija Adlešič nem hagyta magát megmenteni, és néhány nap múlva ismét orvoshoz fordult, hogy valami nincs rendben a kezével.

Az orvosi vizsgálat megállapította, hogy a nő a hűtőszekrénybe tette a kezét, hogy a műtét sikertelen legyen, és nehogy elessen a kártérítéstől.

A bíróság szerint a szándékosságra “kézzel fogható” bizonyítékok vannak, az öncsonkítást megelőző nap ugyanis a lány barátja az interneten műkezeket keresett.

A fiatal nő édesanyja a bíróságon azt vallotta, hogy Julija egyre több pénzt kért tőlük, miután megismerkedett Sebastijannal, de a barátnői is figyelmeztették a lányt, hogy a férfi kihasználta őket.

Julija mindezt tagadta, és kitartóan állította, hogy baleset történt, a barátja pedig nem manipulálta.


A bíróság szerint a lány barátja találta ki a biztosítási csalást, ezért az ítéletet kimondó bíró úgy vélte, hogy a “büntetések igazságosak és célravezetők”.

Sebastijan Abramov ellen folyamatban van egy másik eljárás is, mert a vád szerint 2015-ben meggyilkolt egy nőt, de a fiatalember szerint akkor is baleset történt, mert ő csak a puskáját tisztította, amikor a elsült.


Lektor nélkül dolgozunk. Ha helyesírási hibát találsz, akkor jelöld ki a szót az egérrel, majd egyszerre nyomd le a következő két billentyűt: Ctrl+Enter. A program semmiféle személyes adatot nem kér, és nem továbbít. Köszönjük, hogy segítesz jobbá tenni a BALK-ot!

Napi hírlevél


Mi munkát teszünk bele, legyen a megosztás a fizetség!


🚗 H-1089 Budapest, Delej utca 51

📬 contact@balk.hu

☎️ +36 30 631 3104

💁‍♂️ Rólunk - About us

📰 Impresszum

💰 Szponzorált tartalom

🏁SEO-partner

BALK Magazin © 2019-2022

Helyesírási hiba jelentése

A következő értesítést küldjük a szerkesztőnek: