Connect with us

Helló, írd be ide, amit keresel

Koronavírus

BÓNUSZ VIDEÓ: Hogyan lépnek fel a kínaiak a koronavírussal kapcsolatos rendeleteket megszegőkkel szemben

bÓnusz videÓ: hogyan lépnek fel a kínaiak a koronavírussal kapcsolatos rendeleteket megszegőkkel szemben BÓNUSZ VIDEÓ: Hogyan lépnek fel a kínaiak a koronavírussal kapcsolatos rendeleteket megszegőkkel szemben kinai rendorok

Olvasási idő: 1 perc

A szerb elnök bejelentette a rendkívüli állapot bevezetését az országban. Aleksandar Vučić közölte, hogy akár három éves börtönnel sújthatók azok, akik nem tartják tiszteletben a házi karanténnal kapcsolatban hozott intézkedéseket.

A szerb elnök arról is beszélt, hogy a “nagy nemzetközi szolidaritás” nem létezik, különösen nem az európai szolidaritás, amely csak dajkamese volt. Szerbia ezért csak Kínában bízhat.


Megértették, ugye. Ma külön levelet küldtem az egyetlen országnak, amely segíthet nekünk – Kínának. Levelet intéztem Hszi Csin-ping kínai elnökhöz, akit most először többször neveztem drága barátomnak és testvéremnek. Az EU döntéseit nem válthatjuk importárura vagy orvosi felszerelésekre, mert nekik sincs elegendő. Ezért hívtam segítségül barátunkat és testvérünket, Hszi Csin-pinget, akit a kis Szerbia évszázadokig tartó acélos barátságáról biztosítottam. Mindent Kínától kértünk, még az orvosok küldését is, mert a mieink már fáradnak, a koronavírust pedig nem engedhetjük be kórházakba.

Egy szerb hírportál nem sokkal korábban közzétett egy videót, amelyen az látható, hogy miként lépnek fel a kínai rendőrök egy intézkedést megtagadó személlyel szemben.

A magyar és a nem magyar sajtóban elszórtan már arról lehet olvasni, hogy Kínában napról napra mérséklődik a koronavírus által megbetegített emberek száma.Iratkozz fel a napi hírlevélre!

bÓnusz videÓ: hogyan lépnek fel a kínaiak a koronavírussal kapcsolatos rendeleteket megszegőkkel szemben BÓNUSZ VIDEÓ: Hogyan lépnek fel a kínaiak a koronavírussal kapcsolatos rendeleteket megszegőkkel szemben balkanac nagy

BALK MAGAZIN


🚗 H-1089 Budapest, Delej utca 51
📬 contact@balk.hu
☎️ +36 30 631 3104
💁‍♂️ Rólunk - About us
📰 Impresszum
BALK Magazin © 2019-2022

Facebook-követés