Connect with us

Szerbia

A rendőrök valószínűleg halálra verték a szerbiai gyermekgyilkosság egyik bűnsegédjét 18+

A Radar hírportál beszámolója szerint a belgrádi Igazságügyi Orvostani Intézet által végzett boncolás azt mutatta ki, hogy Dalibor Dragijević nem természetes halállal, vagyis szívroham következtében halt meg, hanem ütések következtében, amelyeknek a nyomai jól láthatók voltak a testén

Avatar photo

Közzétéve:

A megjelenés dátuma

Valószínűleg nem szívroham következtében hunyt el, a rendőrök verték agyon
Valószínűleg nem szívroham következtében hunyt el, lehet, hogy egy kicsit agyonverték a rendőrök
A cikk meghallgatása

A legfrissebb jelentések szerint a rendőrök halálra verték azt a férfit, aki feltehetően a kis Danka Ilić holttestét elrejtette, így nem kizárt, hogy ő volt az egyetlen személy, aki tudta, hogy hol vannak az áldozat földi maradványai. A kislány meggyilkolásával gyanúsított férfi testvére tehát nem természetes halállal halt meg, mint ahogy azt a rendőrség korábban állította, hanem erőszak következtében. A belgrádi Radar hírportál értesülései szerint ezt a belgrádi Igazságügyi Orvostani Intézet állapította meg. Miután a férfi április 7-én, a korahajnali órákban rendőri őrizetben hunyt el, adódik a feltételezés, hogy rendőri erőszak áldozata lett.

A rendőrök feltehetően halálra verték

Az igazságügyi orvosszakértői jelentés szerint a halottkémek Dalibor Dragijević testén számos sérülést találtak, ezért arra a következtetésre jutottak, hogy erőszakos halálesetről van szó. A szakértői megállapítást további intézkedés céljából továbbították az illetékes zaječari főügyészséghez.

A bűnsegédlettel gyanúsított Dragijevićet április 6-án, szombaton 48 órára vették őrizetbe, és a bori rendőrkapitányságra vitték, mivel megalapozott volt a gyanú, hogy a bűncselekmény elkövetését követően a holttest elrejtésében segített a bátyjának, akit a kétéves Danka Ilić meggyilkolásával gyanúsítanak.

Ugyanazon az éjszakán, vagyis április 7-én hajnali három óra körül a rendőrség közölte, hogy Dalibor Dragijević elhunyt, halála természetes okokra vezethető vissza, a sajtóban ezzel kapcsolatban szívrohamot emlegettek.

A szerb belügyminisztérium április 7-én kelt közleményében az olvasható, hogy a gyanúsított hajnali három körül “rosszul lett”, és az újraélesztést megkísérlő rendőrök segítsége, valamint a bori egészségügyi központ orvosainak gyors beavatkozása ellenére hajnali 3 óra 10 perckor elhunyt.

A Radar beszámolója szerint a belgrádi Igazságügyi Orvostani Intézet által végzett boncolás ezzel szemben azt mutatta ki, hogy Dalibor Dragijević nem természetes halállal, szívroham miatt halt meg, hanem ütések következtében, amelyeknek a nyomai jól láthatók voltak a testén, és ezt a szakértői jelentésben részletekbe menően le is írták.

Miodrag Canović zaječari főügyész a Tanjug szerb állami hírügynökségnek pénteken este úgy nyilatkozott, hogy a kétéves Danka Ilić meggyilkolásával gyanúsított férfi testvérének a boncolási jegyzőkönyve, illetve az arról szóló jelentés nem érkezett meg hozzá, és hogy nem találkozott olyan médiajelentésekkel, amelyek szerint a férfi erőszakos halállal halt meg.

A titkot magával vitte a sírba

Több, mint fél hónap telt el a kétéves Danka Ilić meggyilkolása óta, de a kislány földi maradványait nem találták meg.

Ha hinni lehet a szerbiai bulvársajtónak, akkor ennek leginkább az az oka, hogy a gyilkosság elkövetésével vádolt Dejan Dragijević (50) letartóztatásának estéjén tíz évvel fiatalabb öccse, Dalibor Dragijević (40) más helyszínre helyezte át az áldozat földi maradványait.

A kislányt a bori vízművek (Vodovod) két dolgozója ütötte el március 26-án, Danka Ilić azonban túlélte az ütközést, és amikor az autóban magához tért, akkor Dejan Dragijević megfojtotta, a holttestet pedig egy szemétlerakóba vitte a két tettes, maga az elkövető, és Srđan Janković, aki az autót vezette.

A rendőrség előbb őrizetbe vette a két elkövetőt, majd később a gyilkos apját és testvérét is, az utóbbi korábbi jelentések szerint szívroham következtében elhunyt.

Az említett bulvárlap szerint azon az éjszakán, amikor Dejan Dragijevićet letartóztatták, az öccse pánikszerűen átvitte a holttestet egy harmadik helyre, a testvére tudta nélkül!

Ha ez valóban így van, akkor ő volt az egyetlen személy, aki tudta, hogy hol pihen a kislány, ezért elég kicsi az esélye annak, hogy az áldozat földi maradványai valaha is előkerülnek, Dalibor Dragijević ugyanis – mint azt korábban írtuk – a titkot elvitte magával a sírba.


Mini közvélemény-kutatás

Az alábbi közvélemény-kutatás csak a BALK olvasóinak véleményét tükrözi, és semmiképpen sem tekinthető átfogó, reprezentatív felmérésnek. A mini közvélemény-kutatás eredményére történő esetleges hivatkozás alkalmával ezt mindenképpen figyelembe kell venni. Ez a véleménynyilvánítás névtelen, eredménye semmilyen más célt nem szolgál, mint a tájékoztatást, elegendő szavazat esetén a BALK cikkeiben alkalomadtán hivatkozni fogunk rá. Egy látogató csak egyetlen szavazatot adhat le.


Ha nem tetszenek a felkínált opciók, magad is adhatsz hozzá egy újabb válaszadási javaslatot. Ehhez kattints a megfelelő mezőbe, és kezdj el gépelni! Az általad felkínált javaslat szerkesztőségi jóváhagyást követően kerül a listára.


70
Mára már világossá vált, hogy szörnyű gyermekgyilkosság történt Szerbiában

Milyen büntetéssel kell sújtani az elkövetőket?

If 'Other' is filled, checked answers are ignored.

MeteorológiaB.A. Balkanac

Balkanac

Magyarország

Egyre szorosabb szövetségben Egyre szorosabb szövetségben
Magyarország1 óra telt el azóta

A boszniai Szerb Köztársaság elnöke ismét Budapesten találkozik Orbán Viktorral

TartalomjegyzékA rendőrök feltehetően halálra vertékA titkot magával vitte a sírbaMini közvélemény-kutatás A cikk meghallgatása A boszniai Slobodna Bosna bosnyák baloldali...

A magyar külügyminiszter fogadta a koszovói miniszterelnök-helyettest, akivel az uniós bővítésről is tárgyalt A magyar külügyminiszter fogadta a koszovói miniszterelnök-helyettest, akivel az uniós bővítésről is tárgyalt
Koszovó2 óra telt el azóta

Szijjártó az uniós bővítésről a koszovói miniszterelnök-helyettessel tárgyalt

Bislimi és a magyar fődiplomata közötti találkozóra két nappal ezt megelőzően kerül sor, hogy az Európa Tanács Miniszteri Bizottsága ülésezik,...

PORTAL KOMBAT: Orosz világigazság, így néz ki a Pravda-hu.com címoldala PORTAL KOMBAT: Orosz világigazság, így néz ki a Pravda-hu.com címoldala
Horvátország3 nap telt el azóta

PORTAL KOMBAT: Működésbe léptek az orosz “békeharcos portálok” a világ félretájékoztatására

A VIGINUM dezinformáció-ellenes francia állami hivatal nyomozói ez év februárjában csaknem 200 oldalt azonosítottak a Portal Kombat csoportban, de azóta...

A Török Áramlat üzembe helyezését követően Bulgárián és Szerbián keresztül érkezik a földgáz Bosznia-Hercegovinába, vagyis az FGSZ-t a Gazprom kigolyózta A Török Áramlat üzembe helyezését követően Bulgárián és Szerbián keresztül érkezik a földgáz Bosznia-Hercegovinába, vagyis az FGSZ-t a Gazprom kigolyózta
Bosznia4 nap telt el azóta

Pert nyert az FGSZ a két boszniai gázszolgáltatóval szemben, miután a Gazprom kigolyózta Boszniából

Az iparági pletykák arról szóltak, hogy a boszniai földgázszükségletet 100%-ban kielégítő Gazprom vezetése gyakorolhatott nyomást a földgáz beszerzésért felelős boszniai...

Épül a gyorsvasút Topolyánál, szorgalmasak a kis kínai bogarak (BuBe) Épül a gyorsvasút Topolyánál, szorgalmasak a kis kínai bogarak (BuBe)
Magyarország1 hét telt el azóta

Sürgős lett a kínaiaknak: az év végéig elkészül a BuBe gyorsvasút szerbiai szakasza

A magyar oldalon a Belgrád ás Budapest közötti vasúton 152 kilométer hosszan történik az építkezés, és itt is kétvágányú pálya...

Szlovákia

Oroszország

Kína

Európai Unió


Öt nap legjava