Connect with us

Szerbia

Meghalt a szerbiai gyermekgyilkosságban őrizetbe vett egyik bűnsegéd 18+

A belgrádi bulvársajtó hírei közül kiemelést érdemel egy volt rendőri vezető nyilatkozata is, amely szerint a két elkövető nem kapott volna többet 3-5 év börtönnél, ha az elütött kislányt bevitték volna az első orvosi rendelőbe, és ez akkor is igaz, ha a baleset idején részegek voltak

Avatar photo

Közzétéve:

A megjelenés dátuma

A tragédiának nincs vége, Szerbiában állítólag természetes halállal meghalt a gyermekgyilkosság főgyanúsítottjának a testvére
A tragédiának nincs vége, Szerbiában állítólag természetes halállal meghalt a gyermekgyilkosság főgyanúsítottjának a testvére, aki a holttest elrejtésében vett részt (Forrás: Novosti)
A cikk meghallgatása

Újabb fordulat történt a hétvégén a Bor környéki gyermekgyilkosság vizsgálata során, a rendőrségi fogságban ugyanis meghalt a gyilkosságot elkövető egyik gyanúsított testvére, akiről feltételezik, hogy részt vett a március 26-án megölt kétéves kislány, Danka Ilić földi maradványainak az elrejtésében. A negyvenéves férfit apjával együtt vették őrizetbe annak a gyanújával, hogy segített az áldozat holttestét áthelyezni egy másik helyre abból az illegális szemétlerakóból, ahol a tettesek hagyták. Ezzel tovább csökkent annak az esélye, hogy valaha is kiderül, hogy mi lett a kis Danka földi maradványaival, bár a szerbiai rendőrség tovább folytatja a kutatást.

Természetes halál(?)

Dalibor Dragijević vasárnap, a kora hajnali órákban lett rosszul, és hiába próbálták újraéleszteni a bori egészségügyi központ orvosai, a férfi 3 óra 10 perckor meghalt, a halottkémi jelentés szerint természetes halállal távozott az élők sorából.

Erről azonnal értesítették az illetékes zaječari ügyészséget, amely boncolást rendelt el a belgrádi Igazságügyi Orvostani Intézetben. Hivatalos közlés szerint az ügyészség bekérte az összes információt D. D. halálával kapcsolatban.

Közben a rendőrség tovább folytatja a kutatást, amelyben szintén hivatalos közlés szerint a legmodernebb eszközöket is igénybe veszik, ami drónok és hőkamerák használatát is jelenti, egyelőre azonban nem találtak semmit.

A kormányközeli Informer beszámolója szerint a vasárnap elhunyt férfi – akit 73 éves apjával együtt öt nappal ezelőtt vettek őrizetbe – halála előtt beismerte, hogy segített testvérének, Dejan Dragijevićnek a holttest elrejtésében, és szombaton több helyszínre is elvezette a rendőröket, akik azonban nem találták meg a földi maradványokat.

Az Informer a férfi halálával kapcsolatban megállapította, hogy a titkát elvitte a sírba.

A belgrádi bulvársajtó hírei közül kiemelést érdemel egy volt rendőri vezető nyilatkozata is, miszerint a két elkövető nem kapott volna többet 3-5 év börtönnél, ha az elütött kislányt bevitték volna az első orvosi rendelőbe, és ez akkor is igaz, ha a baleset idején részegek voltak.



Mini közvélemény-kutatás

Az alábbi közvélemény-kutatás csak a BALK olvasóinak véleményét tükrözi, és semmiképpen sem tekinthető átfogó, reprezentatív felmérésnek. A mini közvélemény-kutatás eredményére történő esetleges hivatkozás alkalmával ezt mindenképpen figyelembe kell venni. Ez a véleménynyilvánítás névtelen, eredménye semmilyen más célt nem szolgál, mint a tájékoztatást, elegendő szavazat esetén a BALK cikkeiben alkalomadtán hivatkozni fogunk rá. Egy látogató csak egyetlen szavazatot adhat le.


Ha nem tetszenek a felkínált opciók, magad is adhatsz hozzá egy újabb válaszadási javaslatot. Ehhez kattints a megfelelő mezőbe, és kezdj el gépelni! Az általad felkínált javaslat szerkesztőségi jóváhagyást követően kerül a listára.


70
Mára már világossá vált, hogy szörnyű gyermekgyilkosság történt Szerbiában

Milyen büntetéssel kell sújtani az elkövetőket?

If 'Other' is filled, checked answers are ignored.

Meteorológia



B.A. Balkanac

Balkanac

Magyarország

Szlovákia

Oroszország

Kína

Európai Unió


Öt nap legjava