Connect with us

Szerbia

Jamie Oliver éttermet nyit Belgrádban, amihez szerb munkaerőt keres

Közzétéve:

A megjelenés dátuma

Jamie
Jemie Oliver olasz vendéglőt nyit a "gyönyörű Belgrádban" (Forrás: Instagram, Jemie Oliver)
play icon A cikk meghallgatása

Jamie Oliver felszólította a szerbeket, hogy jelentkezzenek, ha új belgrádi éttermében szeretnének elhelyezkedni. A brit mesterszakács és showman az interneten, egészen pontosan az Instagramon tette közzé a felhívását, és az ott megadott linken várja a jelentkezést. A múlt héten tartottak egy nyílt napot is az első érdeklődők számára, de miután a belinkelt oldalról nem vették le az értesítést, még bizonyára lehet próbálkozni.

Jamie olasz étterme Belgrádban

Miután az angol konyha nem túlzottan híres, kivéve az angol pudingot, így a sztárszakács nem az angol, hanem az olasz konyhát népszerűsíti Belgrádban, egészen pontosan a belgrádi vízivárosban, a Száva sétánytól két lépésre nyíló éttermében.

Jamie Olivernek ez lesz az első étterme Szerbiában, ahova szakácsokat, szószszakácsokat, főszakácsokat, bárosokat, pincéreket, hoszteszeket, menedzsereket, főmenedzsert, logisztikai igazgatót és nem utolsó sorban kisegítő személyzetet keres.

A különböző internetes felületeken elérhető videóban maga Jamie szólítja fel a drága embereket, akik szenvedélyt éreznek az ételek és a vendéglátás iránt, hogy mihamarabb jelentkezzenek, ha egy nagyszerű csapatnak szeretnének a tagjai lenni.

A jelentkezőknek a nyílt napon személyesen kellett bemutatkozniuk egy CV-vel a kezükben a leendő vendéglőben, amely majd a kiválasztottak munkahelye is lesz, hogy megismerkedjenek az ambientummal, vagyis a környezettel.

A fizetésről Jamie nem beszélt, és az általa megadott portál, illetve landing oldal sem tesz említést róla, de lehet, hogy nem annyi lesz, mint a sarki csevaposnál.

Bár őszintén szólva kíváncsi lennék, hogy milyen lehet annak a leskovačka mućkalicának (lecsós húsnak) vagy prebranacnak (sült paszulynak) az íze, amelyet a brit sztárszakács állít elő mondjuk egy Taste of Balkans nevet viselő vendéglőben.

A prebranacnak egyébként is közeleg az ideje, ugyanis jellegzetesen karácsonyi, illetve téli étel, a fogyasztása után ugyanis egy kicsikét érdemes lepihenni.

Mini közvélemény-kutatás


Az alábbi közvélemény-kutatás csak a BALK olvasóinak véleményét tükrözi, és semmiképpen sem tekinthető átfogó, reprezentatív felmérésnek. A mini közvélemény-kutatás eredményére történő esetleges hivatkozás alkalmával ezt mindenképpen figyelembe kell venni. Ez a véleménynyilvánítás névtelen, eredménye semmilyen más célt nem szolgál, mint a tájékoztatást, elegendő szavazat esetén a BALK cikkeiben alkalomadtán hivatkozni fogunk rá. Egy látogató csak egyetlen szavazatot adhat le.

12
Jamie Oliver olasz vendéglőt nyit a belgrádi Vízivárosban, vagyis egy brit az olasz konyha nagykövete Szerbiában.

Mit szólsz hozzá?

A BALK Hírlevele


Meteorológia

B.A. Balkanac

Balkanac

IN ENGLISH

Tíz nap legjava