Connect with us

Írd be ide, amit keresel!

Szerbia

ÖSSZEHASONLÍTÁS: Farage szerint Ausztrália egy banánköztársaság, Szerbia viszont nagyszerű ország

farage dohanyzas
Farage ezzel méri a szabadság fokát! (Forrás: Nigel Farage)
Olvasási idő: 1 perc

Nigel Farage, aki a BREXIT egyik leghangosabb támogatója volt, ezúttal Szerbiát élteti, miközben Ausztráliát banánköztársaságnak nevezte. Az angol euroszkeptikus politikus nem sokkal azután szólalt meg a Twitteren, hogy az ausztrál bevándorlási miniszter másodszor is visszavonta Novak Đoković vízumát.

Banán és cigaretta

Farage az utóbbi időben buzgón tweetelt Szerbia mellett, és a Đokovićra vonatkozó ausztrál döntések ellen.

Legutóbbi bejegyzésében Alex Hawke ausztrál bevándorlási miniszternek arra a döntésére reagált, hogy a szerb teniszezőt másodszor is kitiltotta a távoli szigetországból.

Az angol/brit politikus újabb megnyilvánulásának azonban nem csak a Đoković-fanok örülhetnek, hanem az oltásszkeptikusok is.

Ausztrália valóban banánköztársaság. Đokovićot közegészségügyi okokra hivatkozva deportálták, mintha az oltatlanok leprások lennének. Ez a bírósági ítéletet felülbíráló önkényes hatalom gyakorlása. Ausztrália csúnya, tekintélyelvű állammá vált

– írta bejegyzésében Farage a SkySports beszámolójára reagálva.

Nigel Farage hírfolyama a Twitteren
További hírek...

A BREXIT-hős nemrég a havas Belgrádban járt, ahol a GBNews számára interjút készített Đoković családjával, és már akkor is gyalázta Ausztráliát.

Az első kitiltást hatályon kívül helyező bírósági döntést nagy győzelemnek minősítette a szerb teniszező szempontjából, aki azt követően megkezdhette a felkészülést az Australian Openre.kis festett kabatok222kis festett kabatok

A bejegyzés erőteljes forgalmat generált a Farage Tweeter-oldalán, amelynek a hírfolyamát mellékeltük a cikkhez.

Az egyik hozzászóló egyenesen úgy reagált, hogy Ausztráliát banánköztársaságnak nevezni sértés a banán és a banánköztársaságok számára 🍌

Az igazi győzelem

A BREXIT-keresztapa kihasználta a kínálkozó alkalmat, hogy az “igazi szabadságról” is értekezzen, elvégre ebben neki van némi tapasztalata: annak idején erőteljesen besegített ahhoz, hogy Nagy-Britannia megszabaduljon az Európai Uniótól, vagy éppen fordítva.

Ez a vakcinákkal kapcsolatos választás szabadságáról szól – betartotta a szabályokat

– írta akkor Farage, aki szerint a szerb teniszező egyértelmű győzelmet aratott.

Ez az első győzelem egy nagy ország zaklatásával szemben


– tette hozzá Farage, akit ugyanakkor olyannyira elbűvölte a szerbiai szabadság, hogy Szerbiát nagyszerű országnak nevezte, mert ott zárt helyen is lehet dohányozni, lásd a nyitóképet!

Ezek után az sem lenne meglepő, ha Farage netalán javasolná Melbourne, vagy az egész Victoria állam kiválását Ausztráliából, és esetleges csatlakozását Szerbiához, amelynek, mint tudjuk, elég bizonytalanok a határiai, így egy Victoria tartomány még biztosan beleférne.

Az lenne az igazi győzelem!


Lektor nélkül dolgozunk. Ha helyesírási hibát találsz, akkor jelöld ki a szót az egérrel, majd egyszerre nyomd le a következő két billentyűt: Ctrl+Enter. A program semmiféle személyes adatot nem kér, és nem továbbít. Köszönjük, hogy segítesz jobbá tenni a BALK-ot!

Napi hírlevél


Mi munkát teszünk bele, legyen a megosztás a fizetség!


Helyesírási hiba jelentése

A következő értesítést küldjük a szerkesztőnek: