HALMOZTA AZ ÉLVEZETEKET: Ittasan és jogosítvány nélkül vezetett, ráadásul megszegte a járványügyi intézkedéseket

Utolsó módosítás:

A montenegrói rendőrség közölte, hogy az ország középső részén lévő Kolašinnál őrizetbe vett egy férfit, aki egyszerre három kihágást követett el.

A férfi ittasan vezetett, és jogosítványa sem volt.

Ráadásul megszegte a koronavírus-járvány miatt bevezetett egyik intézkedést, amely a városközi személyforgalom tilalmára vonatkozik.

A férfi azonban nem volt egyedül, az autóban még egy személy utazott vele. Őt is előállították.

A montenegrói rendőrség mindkét személy ellen bűnvádi eljárást indít.

A csoportosulás miatt is büntetnek

Montenegróban egyébként este 19 órától reggel 5 óráig kijárási tilalom van.

A montenegrói rendőrség lelkiismeretesen végzi a munkáját, április elsejére virradóra 37, április 2-án reggel öt óráig pedig 31 személlyel szemben intézkedett.

A Montenegró második legnagyobb városának számító Nikšićben is tevékenyek az egyenruhások, akik április 2-án tíz embert vittek be.

A szóban forgó személyek három különböző helyszínen szegték meg a járványügyi intézkedéseket, amelyek szerint kettőnél több ember nem tartózkodhat együtt közterületen.

Varga Szilveszter

Varga Szilveszter

1989-1991: az Újvidéki Rádió munkatársa, a BBC magyar adásának és a Magyar Rádiónak a tudósítója. 1991-2000: a Magyar Rádió munkatársa, 1993-1996: a Magyar Rádió belgrádi tudósítója. 1997-2005: a Beta Hírügynökség budapesti tudósítója, 2003-2018: a Hír Televízió munkatársa, 2018-tól Aegon Prémium, megtakarítási tanácsadó, privátbankár, 2019-től a BALK főszerkesztője

Mondd el a véleményedet!