Connect with us

Írd be ide, amit keresel!

Bosznia

SEMMI PÁNIK: Az EUFOR sofőrjei csak járatják a motrot, és ismerkednek a környezettel

eufor jarmuvek
Az EUFOR sofőrjei csak járatják a motrot Bosznia-Hercegovinában
Olvasási idő: 1 perc

A misszió elmagyarázta, hogy páncélozott járművei miért tűnnek fel a különböző -hercegovinai városok utcáin. Az utóbbi időben elsősorban a boszniai részéről merültek fel kifogások azzal kapcsolatban, hogy az EUFOR járművei túl gyakran láthatók városi területeken.

A kérdés felmerülése valószínűleg azzal is összefügésbe hozható, hogy a következtében növekedett a feszültség a Balkánon, ami alól Bosznia- sem kivétel.

A misszió a kérdésekre a közösségi médiában közzétett videóban válaszolt, amelyben igyekezett eloszlatni az aggodalmakat.

Seamus Shannon, az EUFOR szóvivője elmagyarázta, hogy a misszió a katonai képességek széles skálájával rendelkezik, így számos könnyű páncélozott szállítójárműve is van, amelyeket a legénység szállítására használnak.

A hangsúlyozta, hogy operatív értelemben jelenleg nincs szükség ezekre a járművekre, de a karbantartása szempontjából fontos a használatuk, ami egyúttal segíti járművezetőket, hogy megismerkedjenek a környezettel.

Vagyis járatni kell motort, de ha ezt egy félreeső helyen tennék, akkor a öknek nem lenne helyismeretük. Teljesen világos, ugye?


kis festett kabatok222kis festett kabatok

Lektor nélkül dolgozunk. Ha helyesírási hibát találsz, akkor jelöld ki a szót az egérrel, majd egyszerre nyomd le a következő két billentyűt: Ctrl+Enter. A program semmiféle személyes adatot nem kér, és nem továbbít. Köszönjük, hogy segítesz jobbá tenni a BALK-ot!

Napi hírlevél


Mi munkát teszünk bele, legyen a megosztás a fizetség!


🚗 H-1089 Budapest, Delej utca 51

📬 contact@balk.hu

☎️ +36 30 631 3104

💁‍♂️ Rólunk - About us

📰 Impresszum

💰 Szponzorált tartalom

🏁SEO-partner

BALK Magazin © 2019-2022

Helyesírási hiba jelentése

A következő értesítést küldjük a szerkesztőnek: