Connect with us

Írd be ide, amit keresel!

Magyarország

MIGRÁNSOK DOBÁLÓDZTAK: A magyar kormány szerint a migránsok egyre gyakrabban lépnek fel erőszakosan

migansok letra
Létrával támadja egy migráns a kerítést
Olvasási idő: 1 perc

A a Facebookon tett közzé videót arról, hogy a migránsok egyre gyakrabban lépnek fel erőszakosan a magyar őrökkel szemben. A videóhoz csatolt megjegyzés szerint friss helyzetképről van szó, egyelőre azonban nem világos, hogy hol és mikor készültek a felvételek.

Bakondi György, a belbiztonsági főtanácsadója szombaton telefonon nyilatkozott az MTI-nek a videóról, amelyen fiatal férfiak támadják a határvédőket.

A felvételeken nem csak az látszik, hogy a megdobálják a határzárnál járőröző öket, hanem az is, hogy “ostromlétrákkal” igyekeznek átjutni a kerítésen.

Nem igazak azok az állítások, miszerint a migránsok soha nem aggresszívek, még nem hallottunk olyan emberről, akiket bántottak volna

– mondta Bakondi György, aki szerint a kormány által közzétett felvételek is ezt igazolják.

A főtanácsadó úgy fogalmazott, hogy “a fiaink, akik Magyarország szuveneritását védik, mindennap szembesülnek ezzel az agresszióval”.

Szerinte “nagyon nehéz lenne elképzelni, hogy kicsit is törvényes legyen az az eljárás, amelyben ezek a személyek menekültnek adják ki magukat, menedékjogot akarnak kérni, és ennek keretében tanúsítják ezt az agresszív magatartást” a menekültté nyilvánítás érdekében.

A magyar kormány helyes döntést hozott 2015-ben, amikor a migránsok bejövetelével szemben döntött és megakadályozta százezrek érkezését az országba

– jegyezte meg Bakondi, aki hozzátette, hogy idén, vagyis alig egy hónap alatt több mint tíz és fél ezer határátlépést akadályoztak meg a magyar határőrök.


kis festett kabatok222kis festett kabatok

A videót vasárnap délelőttig több mint ezren kommentelték, az egyik hozzászóló a migránsok ával kapcsolatban felelősségét firtatta.

Még soha nem volt ilyen jó a kapcsolatunk Szerbiával! A állam területén illegális, valódi személyazonosságukat eltitkoló határsértők tartják félelemben a lakosságot. Szerbia nem tudja, vagy nem akarja betartatni az ország törvényeit, gyakorlatilag elvesztette az ellenőrzést területe felett. A migránsok a szerb hatóságok beleegyezésével, azok asszisztálásával ostromolják a magyar határt. Még szerencse, hogy nem volt még soha ilyen jó a kapcsolatunk Szerbiával!

– írta hozzászólásában Bartusch Géza Gellénházáról.


Lektor nélkül dolgozunk. Ha helyesírási hibát találsz, akkor jelöld ki a szót az egérrel, majd egyszerre nyomd le a következő két billentyűt: Ctrl+Enter. A program semmiféle személyes adatot nem kér, és nem továbbít. Köszönjük, hogy segítesz jobbá tenni a BALK-ot!

Napi hírlevél


Mi munkát teszünk bele, legyen a megosztás a fizetség!


🚗 H-1089 Budapest, Delej utca 51

📬 contact@balk.hu

☎️ +36 30 631 3104

💁‍♂️ Rólunk - About us

📰 Impresszum

💰 Szponzorált tartalom

🏁SEO-partner

BALK Magazin © 2019-2022

Helyesírási hiba jelentése

A következő értesítést küldjük a szerkesztőnek: