Connect with us

Bűnügy

MONTENEGRÓI MAFFIAHÁBORÚ: Ronaldót is becserkészte a belgrádi robbantás sérültjének a lánya

Avatar photo

Közzétéve:

A megjelenés dátuma

A cikk meghallgatása

Tovább tart a montenegrói klánok közötti leszámolás, aminek legfőbb színtere a szerb főváros, ahol szinte hetente-kéthetente történik egy-egy gyilkosság. Szeptember 13-a nem volt szerencsés nap Strahinja Stojanović számára, mert több kísérletet követően, ezúttal sikeres merényletet hajtottak végre ellene Belgrád egyik legforgalmasabb utcájában. A vaskos bűnügyi dossziéval rendelkező férfi mellett ült az autóban egy kolumbiai nő, akinek a lánya 2016-ban elcsábította Cristiano Ronaldót is.

A tényállás

Sonia Suarez már régebb óta Stojanović partnere volt, és nem akármilyen életet élt a montenegrói maffiózó mellett, februárban például Párizs egyik legelőkelőbb szállodájában, a Four Seasons Hotel George V tartottak születésnapi bulit, amiről az Instagramon több kép is megjelent.

Nem ez volt az első eset, hogy Strahinja Stojanovićot a barátnői adták ki a közösségi oldalakon.

https://www.instagram.com/p/B8WUCSQIPyZ/

Ennek az volt a következménye, hogy a montenegrói származású férfit már többször meg akarták gyilkolni egy-egy ilyen bejegyzés alapján, mindeddig sikertelenül.

Most viszont minden bizonnyal távirányítású bombával felrobbantották a BMW-jét a belgrádi Omladinskih brigada utcában, pontosan egy rendőrségi épület előtt, nem sokkal déli 12 óra után.

A két sérültet a belgrádi mentőkórháznak számító sürgősségi központba szállították, ahol Strahinja később belehalt sérüléseibe, míg Sonia, a puszta szerencsének köszönhetően, könnyebb sérülésekkel megúszta a robbanást.

Ronaldót is becserkészte

Sonia lányát, Paula Suarez 2016-ban került az érdeklődés középpontjába, amikor kapcsolatban állt a Real Madrid akkori labdarúgójával, Cristiano Ronaldóval.

A világ azután kezdett el róla beszélni, amikor nyilvánosságra került egy videó Ronaldo és Paula “forró táncáról” egy jachton.

https://youtu.be/Mm- SWu0Jbsc

A spanyol média szerint Ronaldo egy ibizai szórakozóhelyén ismerkedett meg Paulával.

Paula színészetet tanult és modellkedett, így több mint 850 000 követőt szerzett magának az Instagramon, ami biztosan szép teljesítmény.

Idén áprilisban a nagybetűs ÉLET az anya szerepet osztotta rá, miután egy kislányt hozott világra.

Ekkor édesanyja, Sonia már Szerbiában tartózkodott, így az Instagram bejegyzésekből ítélve, csak néhány nappal a szülés után találkoztak.

A vasárnapi merényletet követően azonban nem kizárt, hogy Sonia Suarez a nagyvilági életet a nagymamai hivatásra cseréli fel.

A BALK Hírlevele


Meteorológia



B.A. Balkanac

Balkanac

Magyarország

Szlovákia

Oroszország

Kína

Európai Unió

IN ENGLISH

Egy hét legjava