Connect with us

Írd be ide, amit keresel!

Szerbia

HŐGUTA: Megkezdődött az egyik “titokzatos személy” felfuttatása a médiában, vajon ő lesz a miniszterelnök?

aleksandar nem branislav nedimovic

Olvasási idő: 2 perc

Egy csendes szombat este egyszer csak megjelent a képernyőn az egyik “titokzatos személy”. Kint áll szerencsétlen a legnagyobb hőségben, egy kukoricatábla mellett, és sok éve nem tapasztalt sikerekről beszél, elvégre átlagon felett termett a búza, jut belőle kivitelre is bőven. A gyanútlan tévénéző aligha sejti, hogy ezzel megkezdődött az egyik “titokzatos személy” felfuttatása a médiában, mert lehet, hogy ő lesz a miniszterelnök, és az mégsem járja, hogy senki ne ismerje az országban.

Még tart a titkolódzás

Szerbiában még tart a titkolódzás a következő miniszterelnök személyét illetően, de állítólag a korábban megnevezett háromból már csak egyetlen vetélytársa van eddigi kormányfőnek.

A “kihívó” nevét egyelőre nem árulta el Aleksandar szerb elnök, aki a szálakat a kezében tartja.Az emberek Szerbiában ezért bizonyos jelekből igyekszenek kitalálni, hogy végül ki vívja ki a szerb államfő bizalmát, és foglalja el a második legfontosabb posztot Szerbiában, ha a BIA (Bezbednosna Informacijska Agencija = Biztonság Tájékoztató Ügynökség, a legfőbb ) igazgatóját nem tekintjük közéleti személyiségnek.

A három közül az egyik “titokzatos személy” szombaton este riportalanyként jelent meg a nem triviálisan kormányközeli műsorában.

Ilyenkor felmerül a kérdés, hogy a nyár egyik legmelegebb napján vajon mi vezérelte az esetleges titokzatos kihívót, hogy a ő napon, egy hatalmas kukoricatábla előtt az idei búzatermésről, és mint “rokontémáról”, a kormányalakításról beszéljen?Booking.com

Tényleg mi vezérelte?

Amíg néhányan ezen töprengenek, addig nézzük mit is mondott a titokzatos, ha nem éppen a legtitokzatosabb személy, akit Branislav Nedimovićnak hívnak, és jelenleg éppen mezőgazdasági miniszter.

Az idei évben a mindenképpen a társadalmi össztermék (GDP) generátora lesz Szerbiában, amivel egyúttal csökkenti a következményeinek negatív hatását

– mondta Nedimović, aki szerint mintegy 2 millió tonna búzát álhat az ország, miután kielégítette saját igényeit.Valószínűleg nem a nagyszerű búzatermés miatt mentek ki az újságírók a kánikula kellős közepén a šidi határban bóklászó mezőgazdasági miniszterhez, hanem inkább azért, hogy az egyik ‘”titokzatos személy” megmutathassa magát minden szerbnek, és mondhasson néhány szót a kormányalakításról, illetve Aleksandar Vučić nagyszerűségéről.

Az már tény, hogy a törvényes határidőn belül megalakult a , meg kell tartani a konzultációk második körét, minden baloldali vagy jobboldali találgatás szükségtelen. Emberek, hagyjuk már, hogy (az elnök úr) tegye a dolgát, ő az egyedül illetékes arra, hogy megnevezze a miniszterelnök személyét, aztán legyen bárki is az… legyen bárki is a kormányban, mondjuk akár én, miniszterként, tudom, hogy mindent kihozok magamból, és arra fogunk törekedni, hogy egy olyan csapatban játszunk, amely már annyi jót adott Szerbiának.

Hát, hát, hát, mit is lehet gondolni ezután, főleg ha tudjuk, hogy Aleksandar Vučić éppen a napokban dicsérte meg az agrártárcát, és jelentett be további támogatást a szerbiai mezőgazdaságnak.Booking.com

Like
Love
Care
Haha
Wow
Sad
Angry

🚗 H-1089 Budapest, Delej utca 51

📬 contact@balk.hu

☎️ +36 30 631 3104

💁‍♂️ Rólunk - About us

📰 Impresszum

💰 Szponzorált tartalom

🏁SEO-partner

BALK Magazin © 2019-2022


Helyesírási hiba jelentése

A következő értesítést küldjük a szerkesztőnek: