Connect with us

Magyarország

A Zvezda évente 8 millió eurót kap a Gazpromtól, mennyit kérjen a Fradi?

A szentpétervári Zenit a nyári felkészülési időszakban a tavalyihoz hasonló tornát tervez, valószínűleg Oroszországban. A tavalyi házigazda ismét szervező szeretne lenni, és már szóbeli meghívót is küldött a belgrádi piros-fehéreknek. A vasárnapi budapesti kiszivárogtatást követően azon sem lepődnénk meg, ha a nyári tornán már a Ferencváros is részt venne

Avatar photo

Közzétéve:

A megjelenés dátuma

Gazprom-hirdetés a belgrádi "Rajko Mitić" stadionban, vagyis a szerb Marakanában(!), amely a Crvena Zvezda otthona
Gazprom-hirdetés a belgrádi "Rajko Mitić" stadionban, vagyis a szerb Marakanában(!), amely a Crvena Zvezda otthona. Lehet, hogy a Groupama Arénában is lesz ilyen?
A labdák segítségével értékeld a cikket!
[Összesen: 0 Átlag: 0]

Hallgasd meg ezt a cikket!

A Gazprom jelentősen megemelte a Crvena Zvezdának folyósított évi összeget, így a belgrádi klub ezentúl évente nyolc millió eurót kap az eddigi 5 millió helyett. Erről március végén született megállapodás, amikor a szintén a Gazprom által szponzorált szentpétervári Zenit Belgrádban vendégszerepelt. Ezt megelőzően, a Manchester City belgrádi mérkőzését követően a brit média erőteljesen kifogásolta, hogy az UEFA engedélyezi a Zvezdának egy olyan cég logójának a viselését, amely az Ukrajnát lerohanó Putyin hadigépezetét finanszírozza, és amely tavaly magánhadsereget is létrehozott.

Örök barátság a Gazprommal

A belgrádi MaxBet Sport március 24-én azt írta, hogy a Zenit és a Crvena Zvezda kapcsolata és együttműködése azóta tart, hogy a Gazprom 2010-ben a szerb bajnokcsapat főszponzora lett, és ez minden téren folyamatosan bővül.

Mint a MaxBet szerb fogadóiroda portálja elárulta, a Zenit a nyári felkészülési időszakban a tavalyihoz hasonló tornát tervez, valószínűleg Oroszországban. A tavalyi tornát a Crvena Zvezda nyerte a Zenit, a Fenerbahce és az azeri Neftçi előtt.

A tavalyi házigazda most ismét szervező szeretne lenni, és már szóbeli meghívót is küldtek a belgrádi piros-fehéreknek, bár még a torna pontos dátumát nem tűzték ki. A vasárnapi budapesti kiszivárogtatást követően azon sem lepődnénk meg, ha a nyári tornán már a Ferencváros is részt venne.

Crvena Zvezda vs Partizan, egy pillantás az április 20-ai rangadóra

Crvena Zvezda vs Partizan, egy pillantás az április 20-ai rangadóra (Forrás: X platform, 101% ULTRAS)

Közös ebéd és milliók a Zvezdának

A MaxBet Sport értesülései szerint a két delegáció március 24-én közös ebéden vett részt, amelyen szóba került a belgrádi csapat júniusban lejáró szerződése, a Gazprom azonban megnyugtatta a szerbeket, hogy a következő három évben is támogatja a piros-fehéreket, és nem is kis összeggel.

Az új szerződés szerint a Zvezda 2027-ig a bónuszokkal együtt évente közel nyolcmillió eurót kap, az előző szerződés ötmillió eurós volt, plusz további díjak a trófeákért és az európai sikerekért.

Az előrejelzések szerint a 2027 júniusáig tartó új szerződést májusban írják alá ünnepélyes keretek között, és az sem elképzelhetetlen, hogy a nyári átigazolási időszakban esetleg orosz játékos érkezik a Zvezdába a “testvéri orosz klubból”, ami nyilván lehetőségként, vagy netalán kötelezettségként a Ferencváros esetében is felmerülhet.

Tavaly volt már egy átigazolás, akkor a Zvezda egyik sajátnevelésű védője, Strahinja Eraković ment át hét millió euróért a szentpétervári Zenithez, tehát a precedens már megvolt.


Mini közvélemény-kutatás

Az alábbi közvélemény-kutatás csak a BALK olvasóinak véleményét tükrözi, és semmiképpen sem tekinthető átfogó, reprezentatív felmérésnek. A mini közvélemény-kutatás eredményére történő esetleges hivatkozás alkalmával ezt mindenképpen figyelembe kell venni. Ez a véleménynyilvánítás névtelen, eredménye semmilyen más célt nem szolgál, mint a tájékoztatást, elegendő szavazat esetén a BALK cikkeiben alkalomadtán hivatkozni fogunk rá. Egy látogató csak egyetlen szavazatot adhat le.


Ha nem tetszenek a felkínált opciók, magad is adhatsz hozzá egy újabb válaszadási javaslatot. Ehhez kattints a megfelelő mezőbe, és kezdj el gépelni! Az általad felkínált javaslat szerkesztőségi jóváhagyást követően kerül a listára.


43
A Gazprom lehet a Ferencváros következő főszponzora, és ez a magyar külügynek sincs ellenére

Támogatod-e, hogy az orosz olajcég szponzorálja a Fradit?

If 'Other' is filled, checked answers are ignored.

Ha a Fradi mégis eladja magát a Gazpromnak, akkor mennyit kérjen?

17
A Zvezda évente 8 millió eurót kap a Gazpromtól, erre három éves szerződést kötnek

Mennyiért adja el a Fradi magát?

If 'Other' is filled, checked answers are ignored.

A labdák segítségével értékeld a cikket!
[Összesen: 0 Átlag: 0]
QR Code

Küld el ezt a cikket e-mailben

Ehhez kattints ide

Feliratkozás a Hírlevélre

Az e-mailek heti három alkalommal hétfőn, szerdán és pénteken kerülnek kiküldésre.

MeteorológiaB.A. Balkanac

Balkanac

Magyarország

Szlovákia

Európai Unió

Oroszország

Kína

Három nap legjava