Connect with us

Írd be ide, amit keresel!

Szerbia

AKCIÓBAN: A szerb rendőrség másfél év alatt 30 szervezett bűnözői csoportot számolt fel

vulin szervezett
JELENTÉS: Aleksandar Vulin a szervezett bűnözésről beszélt a munkatársainak
Olvasási idő: 1 perc

a napokban kijelentette, hogy a rendőrség másfél év alatt több mint 30 szervezett bűnözői csoportot oszlatott fel, ebből 2022 januárja és júniusa között 12 szervezett bűnözői csoportot számoltak fel, és 79 embert gyanúsítottak meg. A szerb belügyminisztérium közleménye szerint a rendőrség öt hónap alatt több mint két tonna kábítószert és 35 533 darab különféle drogkészítményt foglalt le, valamint 24 “marihuánatermesztő laboratóriumot” fedezett fel.

az

A behízelgő stílusáról ismert belügyminiszter minden nyilvános és nem nyilvános szereplése alkalmával “hozsannázik egyet”, hogy nevét a szájára veheti, így ezt az alkalmat sem szalasztotta el.

Ezúttal úgy fogalmazott, hogy a szerb rendőrség tagjai teljes mértékben bírják az államvezetés bizalmát, Vučić elnökkel az élen, és ezért folytatják a “még hevesebb és kompromisszumok nélküli küzdelmet azok ellen, akik megmérgezik is kifosztják a szerb gyerekeket és állampolgárokat”.

A korrupcióellenes osztályának eredményeivel kapcsolatban rámutatott, hogy 2022 első öt hónapjában ez az osztály 176 embert tartóztatott le, akik illegálisan kétmilliárd dinárhoz (6,6 milliárd forint) jutottak.

A korrupcióellenes főosztály 2022. január 1. és május 31. között összesen 244 büntetőeljárást indított 432 személy ellen, ebből az említett 176 embert 481 bűncselekmény elkövetése, mintegy kétmilliárd dinár értékű jogellenes vagyoni haszonszerzés, valamint több, mint 1,7 milliárd dinár (5,6 milliárd forint) értékű károkozás miatt már el is ítéltek.

A közlemény szerint Vulin kiemelte: büszke arra, hogy az első öt hónapban 5,4 százalékkal csökkent a súlyos lopások száma a tavalyi év azonos időszakához képest, számára ugyanis a legfontosabb az “egyszerű emberek biztonsága”.

Napi hírlevél


Mi munkát teszünk bele, legyen a megosztás a fizetség!


🚗 H-1089 Budapest, Delej utca 51

📬 contact@balk.hu

☎️ +36 30 631 3104

💁‍♂️ Rólunk - About us

📰 Impresszum

💰 Szponzorált tartalom

🏁SEO-partner

BALK Magazin © 2019-2022

Helyesírási hiba jelentése

A következő értesítést küldjük a szerkesztőnek: