Connect with us

Bosznia

GYEPESÍTENEK: Nemzetközi pályázatot írtak ki 12 hibrid futballpálya rendbehozására Bosznia-Hercegovinában

Avatar photo

Közzétéve:

A megjelenés dátuma

Értékeld ezt a cikket a szívecskék segítségével!
[Összesen: 0 Átlag: 0]

Hallgasd meg ezt a cikket!

A Bosznia- Hercegovinai Labdarúgó Szövetség nemzetközi pályázatot írt ki tizenkét hibrid pálya építésére a boszniai futballstadionokban. Vico Zeljković, a bosznia-hercegovinai labdarúgó szövetség szerb származású elnöke rámutatott, hogy ez nagyon fontos lépés a boszniai futball erőteljesebb fejlődése szempontjából.

– Létrehozásukkal javul a bajnoki mérkőzések színvonala, javul a válogatott munkakörülményei és a felkészülés minősége, és ami a legfontosabb, a fiataloknak nagyobb esélyük lesz a továbblépésre

– nyilatkozta Zeljković, aki korábban a boszniai Szerb Köztársaság Labdarúgó Szövetségét vezette.

A szarajevói Klix hírportál szerint ez azt jelentené, hogy hamarosan Koševo, Tuzla, Mostar, Banja Luka… gyepei olyanok lesznek, mint a Grbavicában és Bilino Poljében, abban a két stadionban, ahol a futballisták a legjobban szeretnek játszani, mert az európai szabványok szerint készültek.

Zeljković rámutatott, hogy ez történelmi lépés a bosznia-hercegovinai futball számára.

– A bonyolult és nehéz körülmények ellenére, nagy munkával és erőfeszítéssel végre lehetőség nyílik ennek a pályázatnak a kiírására. Ezt nagy győzelmünknek tartjuk a futball érdekében. Ez a projekt kapitális jelentőségű és egyedülálló Európának ezen a részén

– hangoztatta a boszniai labdarúgó szövetség elnöke, aki kiemelte azt is, hogy ennek a pályázatnak a kiírása arra utal, hogy a Szövetség vezetése állja a szavát, és teljesíti azt, amit a szövetség irányításának átvételekor ígért a modern gyepesítéssel kapcsolatban a bosznia-hercegovinai stadionokban.

Értékeld ezt a cikket a szívecskék segítségével!
[Összesen: 0 Átlag: 0]
QR Code

Küld el ezt a cikket e-mailben

Ehhez kattints ide

MeteorológiaKövetés a Facebookon

B.A. Balkanac

Balkanac

Magyarország

Románia

Szlovákia

Három nap legjava