Connect with us

Írd be ide, amit keresel!

A Háború

KONFISZKÁLTAK: A horvát kormány lefoglalt három, orosz oligarchához köthető luxusjachtot

A Royal Romance
A Royal Romance, amelyet a horvátok lefoglaltak (Forrás: Twitter)
Olvasási idő: 1 perc

A lefoglalt három luxusjachtot a fiumei, valamint a közép-horvátországi betinai és skradini kikötőben – jelentette a című horvát napilap csütörtökön. először blokkolta a vagyonát olyan milliárdosoknak, akik az szankciós listáján szerepelnek az által ellen indított háború miatt.

FOCNdkOXMAM 0E2

Két jóbarát (Forrás: Twitter)

A fiumei kikötőben tartózkodó Royal Romance nevű luxusjacht értéke 180 millió dollár, és a lap szerint Viktor Medvedcsuk, ismert üzletemberé, akit Vlagyimir Putyin orosz barátjaként tartanak számon. A jacht éves karbantartási költségét 15-20 millió dollárra becsülik.

A másik két hajó tulajdonosáról nincsenek információk.

Egy szlavón bródi (Slavonki Brod) cég számláját is zárolták a hatóságok. A Đuro Đaković termoenergetikai létesítmény Kft. tulajdonosa, Alekszej Mordasov, az egyik leggazdagabb orosz oligarcha.

Hozzátette: megbízható források szerint még három hajót tervez lefoglalni, valamint további hat orosz érdekeltségű vállalat számláját zárolni.

A Jutarnji list tudomása szerint a pénzügyminisztérium próbál Brüsszellel egyeztetni arról, hogy a Horvátországban tevékenykedő, orosz érdekeltségű vagy tulajdonú cégek hogyan tudnának tovább működni.


Lektor nélkül dolgozunk. Ha helyesírási hibát találsz, akkor jelöld ki a szót az egérrel, majd egyszerre nyomd le a következő két billentyűt: Ctrl+Enter. A program semmiféle személyes adatot nem kér, és nem továbbít. Köszönjük, hogy segítesz jobbá tenni a BALK-ot!


kis festett kabatok222kis festett kabatok

Napi hírlevél


Mi munkát teszünk bele, legyen a megosztás a fizetség!


🚗 H-1089 Budapest, Delej utca 51

📬 contact@balk.hu

☎️ +36 30 631 3104

💁‍♂️ Rólunk - About us

📰 Impresszum

💰 Szponzorált tartalom

🏁SEO-partner

BALK Magazin © 2019-2022

Helyesírási hiba jelentése

A következő értesítést küldjük a szerkesztőnek: