Connect with us

Jótékonyság

DÖNTETLEN: Hogy lett egy szerb tűzoltó a portugál válogatott csapatkapitánya? + 1 vitatott szépségű hölgy

Közzétéve:

A megjelenés dátuma

ronaldo biljana
A cikk meghallgatása

A múlt szombaton Szerbia számára “győzelemmel felérő döntetlennel” fejeződött be a Portugáliával történt összecsapás a Crvena Zvezda stadionjában, miután a bíró a hosszabbítás utolsó percében nem adott meg egy szabályos gólt a portugáloknak. Cristiano Ronaldo dühében levette, majd földhöz csapta a kapitányi szalagot, amelyet azóta már el is árvereztek Szerbiában, a pénzt pedig jótékonysági célra fordítják. A történetben megjelenik egy hölgy is, akinek a szépsége legalább annyira vitatott, mint a portugálok harmadik gólja.

Jótékonyság

A kapitányi szalagot Đorđe Vukićević szerb tűzoltó vette fel a fűről, majd egy jótékonysági árverésre ajánlotta fel, hogy segítse egy spinális atrófiában, vagyis egy gerincből eredő izomsorvadásban szenvedő hat hónapos csecsemő meggyógyítását, ami 2,5 millió euróba kerül.

– Ronaldo mérges volt, és mellettem dobta el a szalagot

– mondta Vukićević a Reuters hírügynökségnek nyilatkozva.

Vukićević parancsnokával egyetértésben magánál tartotta a Ronaldo által hátrahagyott szalagot, így lett egy szerb tűzoltó a portugál válogatott csapatkapitánya.

A szalag azonban nem maradt, illetve – minden bizonnyal felsőbb utasításra – nem maradhatott a szerb tűzoltónál, ezért azt jótékonysági árverésre ajánlotta fel, miközben a szerb és nemcsak szerb médiában égbe ment. 428428 vatrogasac f

– Mindannyian egyetértettünk abban, hogy a pénz a kis Gavrilo megsegítésére ajánljuk fel

– tette hozzá a tűzoltó, aki ezzel lemondott a csapatkapitányi tisztségről, így a portugál válogatott is fellélegezhetett.

Cristiano Ronaldo kapitányi szalagja 7 500 010 dinárért, vagyis majdnem 65 ezer eurórért ment el, ami jelentős hozzájárulás lehet a kisfiú gyógykezeléséhez.

– Nagyon hálásak vagyunk a licitációért, mert minden ilyen árverés közelebb visz bennünket a célhoz

– jelentette ki a Nevena Đurđević, a beteg Gavrilo édesanyja.

Az árverést a Limundo aukciós honlap szervezte meg, a kapitányi szalagot pedig a MOZZART fogadó iroda vette meg.

Egy vitatott szépségű hölgy

Kiderült tehát, hogy a kapitányi szalag nem Miss Biljana birtokába került, pedig az újvidéki hölgy szinte jobban Ronaldo nyomában van, mint a meccseken a hátvédek, leginkább a szoros emberfogás taktikáját igyekszik alkalmazni.

– A repülőtéren vártam. Miután megláttam a buszon, mutogatva kommunikáltunk egymással. Fel akartam szállni a buszra, és ezt próbáltam megértetni vele, de azt mondta, hogy ez lehetetlen. El akartam jutni hozzá

– jelentette ki a fiatal hölgy.

biljana

A 22 éves Biljana Dragaš Torinóban, sőt Budapesten is megfordult már, amikor a portugál focista a magyar fővárosban játszott.

– Szerelmes vagyok bele, és ezt valószínűleg ő is megértette. Bárcsak lenne viszonyom vele, de… Nagyon macsó, tele van pozitív energiával

– vallotta be nyilvánosan Biljana, akinek annyit már sikerült elérnie, hogy Ronaldo közelébe került, és – saját bevallása szerint – belereszketett abba, hogy megérinthette.

– Semmi nem történt köztünk, de sokszor láttam őt. Adtam neki képet, és levelet is írtam neki, de az titok, hogy mi van a levélben. Az Instagramon is követem, ő viszont nem követ engem… Az a pillanat, amikor átöleltem, valami leírhatatlan volt. Nagyon örülök, hogy ez megtörtént velem. Remegtem az izgalomtól. Meg akartam ismerkedni vele, ezért szobát béreltem abban a szállodában, ahol megszánt. Ezek nagy kiadások, de tettem félre rá

– mondta a Ronaldóhoz fűződő, de alig viszonzott, egyelőre plátói szerelméről az újvidéki Miss Biljana.
_________________
Forrás: internet

A BALK Hírlevele


Meteorológia



B.A. Balkanac

Balkanac

Magyarország

Szlovákia

Oroszország

Kína

Európai Unió

IN ENGLISH

Egy hét legjava