Connect with us

Írd be ide, amit keresel!

Magyarország

KÉSELÉS: Gyálán mellbe szúrtak egy líbiai migránst, akit a zentai kórházba szállítottak, nemrég Szarajevóban volt egy hasonló eset

migrans kep
Olvasási idő: 1 perc

Szerda délelőtt (november 11-én) a magyar határnál lévő Gyálán mellkason szúrtak meg egy harminc éves líbiai állampolgárt.

A férfit a helyiek találták meg az utcán, és kihívták a rendőröket, akik szerint a migránst a zentai kórházba szállították.

A kikindai rendőrigazgatóság arról tájékoztatta a sajtót, hogy a rendőrség vizsgálatot indított, és ennek keretében átkutatja a helyszínt. A nyomozásba bekapcsolódott a nagybecskereki főügyészség is.

Egyelőre nem tudni, hogy volt-e nagyobb migránscsoport a helyszínen, kitört-e estleg verekedés a migránsok között, és abban kik vettek részt.

Észak-Bánátnak ezen a részén folyamatos a migránsok jelenléte, több-kevesebb migráns szinte folyamatosan fellelhető.

A migránsok általában kisebb-nagyobb csoportokban mozognak, hogy közelebb kerüljenek a magyar határhoz.

Az utóbbi hetekben Gyálán, Oroszlámoson és Ókeresztúron is felfigyeltek rájuk, Oroszlámoson állítólag a helyi lakosokkal is összecsaptak, de tömeges verekedés nem tört ki.

A BALK nemrég arról számolt be, hogy az utóbbi napokban megnövekedett a migránsok száma a környéken, beleértve ebbe a Magyarkanizsa és a Majdány-Rábé útvonalon lévő településeket, amelyek közé sorolható az egyik leágazás mentén fekvő Gyála is.

A BALK több olvasója szerint ma (november 11-én) is nagyon sok migráns volt Magyarkanizsán, amely a migránsok “elosztóközpontjának” számít a térségben.kis festett kabatok222kis festett kabatok

Hat nappal ezelőtt egyébként hasonló késelés volt Szarajevóban, ahol szintén mellbe szúrtak egy migránst, aki belehalt sérüléseibe.

A legfrissebb jelentések szerint a megölt migráns személyazonosságát még nem sikerült megállapítani, a szintén migráns gyilkosnak pedig nyoma veszett.

Az áldozattól most ujjlenyomatot vesznek annak érdekében, hogy több olyan ország rendőrségével közösen megpróbálják beazonosítani, ahonnan a migránsok Bosznia-Hercegovinába érkeznek.

A cikk itt folytatódik

(Fotó: Facebook)

Napi hírlevél


Mi munkát teszünk bele, legyen a megosztás a fizetség!


Helyesírási hiba jelentése

A következő értesítést küldjük a szerkesztőnek: