Connect with us

Horvátország

Messi után vajon Modrić is az Inter Miamiban köt ki, együtt vacsorázott Beckhammel

Avatar photo

Közzétéve:

A megjelenés dátuma

Modrić
A Beckham és a Modrić család vacsorázni indulnak - írta a dubrovniki DuList (Forrás: DuList)
SZÍV KÜLDI SZÍVNEK! Értékeld ezt a cikket!
[Összesen: 0 Átlag: 0]

Hallgasd meg ezt a cikket!

A BALK a napokban számolt be arról, hogy a Beckham család Horvátországban nyaral, a pihenés azonban akár munkajellegű is lehet, David Beckham, aki az Inter Miami társtulajdonosa, Šipan szigetén ugyanis együtt vacsorázott Luka Modrićtyal, aki jelenleg még a Real Madridban rúgja a bőrt, az utóbbi időben azonban voltak némi nézeteltérései Carlo Ancelottival, a Real vezetőedzőjével.

Tizenegy év a Realban

A horvát focista 2012. augusztus 27-én írta alá első szerződését a Real Madriddal, amit a spanyol klub a világhálón úgy kommentált, hogy “11 éve érkezett egy horvát bűvész”, amihez hozzátette, hogy ez a 11 év tiszta varázslat volt.

Ez idő alatt a horvát válogatott csapatkapitánya 490 mérkőzést játszott a spanyol királyi gárdában, 37 gólt lőtt, és 77 gólpasszt adott.

Modrić a Real mezében 23 trófeát szerzett, ebből ötöt a Bajnokok Ligájában és hármat a spanyol bajnokságban, kétszer kapta meg a La Liga legjobb összekötőjének a címét.

De vajon meddig tart ez a varázslat, Modrić ugyanis, aki szeptember 9-én lesz harmincnyolc éves, az utóbbi három bajnoki meccsen a kispadról szállt be, egyik alkalommal például csak tíz percet kapott, legutóbb pedig egy tizenegyes elvégzésének átengedése miatt vitába keveredett Carlo Ancelottival, a Real vezetőedzőjével.

Vajon ő is megy az Inter Miamiba?

A Celta Vigo elleni összecsapáson a Real büntetőhöz jutott, annak elvégzését azonban Modrić átengedte Rodrygónak, akinek a tizenegyesét kivédte Ivan Villar, a Celta kapusa.

A Real végül ugyan győzött Bellingham 81. percben lőtt góljával, Ancelotti azonban dühös volt a horvát focistára.

– A büntetők elvégzésének hierarchiája ismert. Vinicius az első, Modrić a második. Miután Vini sérülés miatt elhagyta a pályát, Modrić viszont játékban volt, a büntetőt Lukának kellett volna elvégeznie

– jelentette ki az olasz tréner, aki szerint ezzel a horvát focista is tisztában volt, Ancelotti ráadásul Valverdén keresztül meg is üzente neki, hogy neki kell lőnie a büntetőt.

A jelek szerint Ancelotti szereti a rendet, és külön hangsúlyozta, hogy nem a játékosok, hanem ő dönti el, hogy ki lövi a tizenegyest, és nem is érti, hogy miért nem tartották be az utasítását.

A horvát sajtó ezzel kapcsolatban megjegyzi, hogy Modrić és Rodrygo között különösen szoros kapcsolat van annak ellenére, hogy a brazil fiú csak 22 éves, Modrić pedig hamarosan 38 lesz.

Állítólag a viszony apa-fiú jellegű, a katari világbajnokságon például Modrić vigasztalta Rodrygót, miután a horvátok az 1:1-es döntetlen után tizenegyesekkel ütötték el a brazilokat a továbbjutástól a negyeddöntőben.

Modrić

Vajon Messi után Modrić is felveszi a rózsaszín mezt? (Forrás: Instagram, David Beckham)

Mi lesz ezek után?

A spanyol Marca mindebből arra a következtetésre jutott, hogy Kroosnak és Modrićnak el kell fogadnia az új szerepeket, különösen a Real új sztárjának számító Bellingham mellett, aki a La Liga idei kiírását gólokkal és gólpasszokkal kezdte.

A 20 éves angol középpályás 100 millió euróért érkezett a Borussia Dortmundtól, és eddig négy meccsen három gólt lőtt és egy gólpasszt adott.

A spanyol sportlap szerint Bellinghamet sokan Modrić utódjának tekintik, ezért nem zárható ki, hogy a lassan kiöregedő horvát focista új munkalehetőség után néz.

Ha mindennek tudatában tekintünk a Beckhamnal folytatott šipani vacsorára, aligha zárhatjuk ki, hogy azon nem a tengeri csillagok nemi életéről folyt az eszmecsere, hanem inkább a fociról esett szó.

Egyáltalán nem lepődnénk meg, ha egyszer csak bejelentenék, hogy Modrić követi a nála mindössze két évvel fiatalabb Messit, és magára veszi az Inter Miami rózsaszín mezét.

SZÍV KÜLDI SZÍVNEK! Értékeld ezt a cikket!
[Összesen: 0 Átlag: 0]
Az olvasás folytatása


QR Code

Küld el ezt a cikket e-mailben

Ehhez kattints ide

MeteorológiaKÖVETÉS A FACEBOOKON

B.A. Balkanac

Balkanac

Magyarország

Románia

Szlovákia

Négy nap legjava