Connect with us

Szerbia

DROG AZ ALSÓNEMŰBEN: Őrizetbe vették a szenvedélybetegségekkel foglalkozó belgrádi kórház igazgatóját

Avatar photo

Közzétéve:

A megjelenés dátuma

Értékeld ezt a cikket a szívecskék segítségével!
[Összesen: 0 Átlag: 0]

Hallgasd meg ezt a cikket!

A belgrádi Nikola Tesla repülőtéren letartóztatták a szenvedélybetegségek kezelésével foglalkozó kórház igazgatóját, amikor heroint próbált felvinni egy repülőgépre. Miloš Medenica, a Crvena zvezda egykori kézilabdázója, aki néhány hónapja került a belgrádi Addiktológiai Klinika élére, a kábítószert az alsóneműjében rejtette el.

A belgrádi repülőtéren szolgálatot teljesítő rendőrök észlelték, hogy az egyik utas furcsán viselkedett, amikor a bejelentkezésre várt. A belgrádi média szerint Medenica azzal vonta magára a rendőrök figyelmét, hogy idegesen toporgott, és gyakran elhagyta a sort.

Amikor a rendőrök odamentek hozzá, és arra kérték, mutassa meg az iratait, a vöröscsillagosok egykori középhátvédje kiabálni kezdett velük, és magyarázatot kért arra, hogy miért igazoltatják.

A rendőrök akkor arra kérték, hogy menjen velük a reptéri kirendeltségbe, amitől Medenica pánikba esett, és telefonálni kezdett valakinek. A rendőrök megpróbálták elvenni a telefonját, ez dulakodássá fajult, a volt kézilabdázó rátámadt a rendőrökre, és csak a reptér biztonságáért felelős különleges egység tudta megfékezni, miután sportolói múltjából kifolyólag erős férfiról van szó.

A rendőrök végül megmotozták Medenicát, akinek az alsóneműjében 8 gramm heroint találtak egy zacskó rejtve.

Az eset tíz nappal ezelőtt történt, de a szerbiai bulvársajtó csak most szellőztette meg a hírt, miután a hivatalos rendőrségi portálon megjelent egy ezzel kapcsolatos videó.

Mára az is kiderült, hogy a rendőrség két feljelentést is tett ellene, az egyiket hivatali személy elleni erőszak, a másikat pedig kábítószer birtoklása miatt.

A kihallgatást követően a volt kézilabdázó szabadlábról védekezhet, de a körülményekre való tekintettel 3 évig terjedő börtönbüntetést is kiróhatnak rá, az Addiktológiai Klinika pedig már levette a képét a honlapjáról.

Nem ez az első eset, hogy az egykori kézilabdázó a figyelem középpontjába kerül, 2014-ben, a szerbiai szuperliga harmadik fordulóját követően pozitív doppingtesztet produkált, a szerbiai kézilabda szövetség akkor fel is függesztette a játékjogát.

Értékeld ezt a cikket a szívecskék segítségével!
[Összesen: 0 Átlag: 0]
QR Code

Küld el ezt a cikket e-mailben

Ehhez kattints ide

MeteorológiaKövetés a Facebookon

B.A. Balkanac

Balkanac

Magyarország

Románia

Szlovákia

Három nap legjava