Connect with us

Írd be ide, amit keresel!

Szerbia

DROG AZ ALSÓNEMŰBEN: Őrizetbe vették a szenvedélybetegségekkel foglalkozó belgrádi kórház igazgatóját

milos medenica gigapixel standard scale
FÜGGŐSÉG: A rendőrök végül megmotozták Medenicát, akinek az alsóneműjében 8 gramm heroint találtak egy zacskó rejtve

Olvasási idő: 1 perc

A belgrádi Nikola Tesla repülőtéren letartóztatták a szenvedélybetegségek kezelésével foglalkozó igazgatóját, amikor heroint próbált felvinni egy repülőgépre. Miloš Medenica, a egykori kézilabdázója, aki néhány hónapja került a belgrádi Addiktológiai Klinika élére, a kábítószert az alsóneműjében rejtette el.

A belgrádi repülőtéren szolgálatot teljesítő ök észlelték, hogy az egyik utas furcsán viselkedett, amikor a bejelentkezésre várt. A belgrádi szerint Medenica azzal vonta magára a figyelmét, hogy idegesen toporgott, és gyakran elhagyta a sort.

Amikor a rendőrök odamentek hozzá, és arra kérték, mutassa meg az iratait, a vöröscsillagosok egykori középhátvédje kiabálni kezdett velük, és ázatot kért arra, hogy miért igazoltatják.A rendőrök akkor arra kérték, hogy menjen velük a reptéri kirendeltségbe, amitől Medenica pánikba esett, és telefonálni kezdett valakinek. A rendőrök megpróbálták elvenni a telefonját, ez dulakodássá fajult, a volt kézilabdázó rátámadt a rendőrökre, és csak a reptér biztonságáért felelős különleges egység tudta megfékezni, miután sportolói múltjából kifolyólag erős férfiról van szó.

A rendőrök végül megmotozták Medenicát, akinek az alsóneműjében 8 gramm heroint találtak egy zacskó rejtve.

Az eset tíz nappal ezelőtt történt, de a szerbiai bulvársajtó csak szellőztette meg a hírt, miután a hivatalos rendőrségi portálon megjelent egy ezzel kapcsolatos videó.

Mára az is kiderült, hogy a két feljelentést is tett ellene, az egyiket hivatali személy elleni erőszak, a másikat pedig birtoklása miatt.

A kihallgatást követően a volt kézilabdázó szabadlábról védekezhet, de a körülményekre való tekintettel 3 évig terjedő börtönbüntetést is kiróhatnak rá, az Addiktológiai Klinika pedig már levette a képét a honlapjáról.

Nem ez az első eset, hogy az egykori kézilabdázó a figyelem középpontjába kerül, 2014-ben, a szerbiai szuperliga harmadik fordulóját követően pozitív doppingtesztet produkált, a szerbiai kézilabda szövetség akkor fel is függesztette a játékjogát.Like
Love
Care
Haha
Wow
Sad
Angry

🚗 H-1089 Budapest, Delej utca 51

📬 contact@balk.hu

☎️ +36 30 631 3104

💁‍♂️ Rólunk - About us

📰 Impresszum

💰 Szponzorált tartalom

🏁SEO-partner

BALK Magazin © 2019-2022


Helyesírási hiba jelentése

A következő értesítést küldjük a szerkesztőnek: