Connect with us

Írd be ide, amit keresel!

Horvátország

PROSTITÚCIÓ: Érkezik a Truman, izgalomban az örömlányok az ex-YU térségében

truman
Egy francia gép száll le a Trumanon február 7-én. (Forrás: Twitter)
Olvasási idő: 2 perc

A jelenleg az amerikai 6. flotta kötelékében hajózó Harry S. Truman, Nimitz osztályú repülőgép-anyahajó horgonyt vetett a spliti akvatóriumban a norvég Fridtjof Nansen fregatt kíséretében. Az horvátországi nagykövetsége szerint ez egy rutinlátogatás, amelyet azért hajtanak végre, hogy megerősítsék a védelmi partnerséget és kulcsfontosságú szövetségesei között. A hivatalos közleményben egyéb partnerkapcsolatokról nincs szó.

Más kultúrák megtapasztalása

A diplomáciai szótár használatával készült közlés szerint a látogatással szeretnék lehetővé tenni a tengerészek számára, hogy megtapasztaljanak más kultúrákat is, és egy kis szünetet tartsanak a képességeiket igencsak igénybe vevő munka közben.

Az anyahajó, pontosabban annak F18-as repülőgépei nemrég részt vettek a NATO Neptune Strike 22 án. Ennek keretében a horvát, , , román, lengyel, észak-macedóniai, baltikumi ún. JTAC-csoportok (Joint Terminal Attack Controller) gyakorolták a Hornetek célra vezetését.

A hivatalos blabla közel sem olyan érdekes, mint a Truman spliti látogatásával kapcsolatos mozgósítás, amelyre egy másik hadseregnél került sor a volt térségben.

Szerbiai, montenegrói, boszniai prostituáltak erős különítményei indultak ugyanis az Adriára, hogy kisegítsék a horvát kolleginákat a gyakorlatilag egy kisebb várost jelentő anyahajó több mint ötezer főt számláló legénységének ellátásában.

Bár erről hivatalosan megerősített még nem érkezett, a Truman 2015-ös spliti vendégeskedése alapján nyugodtan megelőlegezhetjük a bizalmat, hogy az efféle szolgáltatásban az idén sem lesz fennakadás, még annak ellenére sem, hogy Horvátországban a prostitúció illegális tevékenységnek számít.

Megismerkednek a szépségekkel

A rendelkezésünkre álló információk szerint az éjszakai pillangók mellett a spliti vendéglősök is erősen készülnek a partra szálló jenki tengerészek látogatására. Az eddigi tapasztalatok szerint a matrózok előnyben részesítik a hazai ízeket, lett légyen szó hamburgerről, vagy különféle kevert italokról, koktélokról.

A Truman legénysége hivatalos látogatása keretében, immár hagyományosan, egy humanitárius akcióban is részt vesz, a spliti Maestral Gyermekotthon árváit igyekeznek majd felvidítani az intézmény csinosításával, legutóbb például újrafestették a kerítést, az idén is valami ehhez hasonló akcióra készülnek.

A tengerészeknek különböző túrákat is szerveznek, hogy megismerkedjenek szépségeivel. A kevésbé szervezett túráknak ugyancsak az a céljuk, hogy a megfáradt amerikai tengerészek elmerüljenek Horvátország & a egyéb természeti szépséginek tanulmányozásában.


kis festett kabatok222kis festett kabatok

Az amerikai érkezésének előestéjén a helyi sajtó arról írt, hogy a prostituáltak nagyobb csoportokban érkeztek a napokban Splitbe a Horvátországgal szomszédos országokból, miután a horvát hatóságok tavaly és idén több prostitúcióval foglalkozó csoportot számoltak fel.

A Borkai-ügyből is levonható tanulság szerint a prostituáltak általában jachtokon nyújtják szolgáltatásaikat, a jelenleg mutatkozó igények magas száma miatt az örömlányok azonban valószínűleg eltérnek ettől a gyakorlattól, ezért hotelek és egyéb bérelt helyiségek is számításba jönnek.

Hogy a hajózásban járatlanabb olvasók is megértsék, milyen bazi nagy tengeri járműről is van szó: a Truman 333 méter hosszú, 77 méter széles és 74 méter magas, ami a szárazföldön egy 24 emeletes épületnek felelne meg. Legénysége maximálisan 6250 fő (jelenleg olyan 5500 fő szolgál rajta) és 90 harci gépet, helikoptert képes befogadni.

Csúcssebessége meghaladja a 30 csomót (55,5 km/h) meghajtásáról két atomreaktor és négy gőzturbina gondoskodik. Elméletileg minden 25 évben kell felvennie hasadóanagot, amely idő alatt ismét csak elméletileg 3 millió mérföldet lenne képes hajókázni, megállás nélkül.

Napi hírlevél


Mi munkát teszünk bele, legyen a megosztás a fizetség!


🚗 H-1089 Budapest, Delej utca 51

📬 contact@balk.hu

☎️ +36 30 631 3104

💁‍♂️ Rólunk - About us

📰 Impresszum

💰 Szponzorált tartalom

🏁SEO-partner

BALK Magazin © 2019-2022

Helyesírási hiba jelentése

A következő értesítést küldjük a szerkesztőnek: