Connect with us

Írd be ide, amit keresel!

Magyarország

CSEMETE: Migránsokat csempészet a pakisztáni nagykövet fia apja diplomáciai védettséget élvező autójával

56441 09 f

Olvasási idő: 1 perc

Horgosnál feltartóztatták Pakisztán bukaresti ének a fiát, mert három bangladesi migránst próbált meg becsempészni Magyarországra.

A belgrádi hírügynökség jelentése szerint a szerbiai elleni ügyészség közölte, hogy a fiatalember a szóban forgó diplomáciai járművét használta a bűncselekmény elkövetésekor.

A pakisztáni nagykövet fiát több hónapig tartó megfigyelést követően vették őrizetbe, ami minden bizonnyal arra utal, hogy nem ez volt az első ilyen eset.Erre utal az is, hogy a “hivatalos vizsgálat előtti feltáró tevékenységbe” a szerbiai szervezett bűnözés elleni ügyészség bevonta a szervezett bűnözés elleni rendőrséget és a szerbiai polgári titkosszolgálatot, vagyis a Biztonsági Tájékoztató Ügynökséget (BIA) is.

A Tanjug beszámolója szerint a gyanúsított Horgosnál a felé vezető kilépő oldalon kísérelte meg, hogy egy román diplomáciai rendszámot viselő Mercedes C 250 D személyautóval, amely édesapja tulajdona, három bangladesi migránst juttasson be Magyarországra, akiket még Belgrádban bujtatott el a járműben.

A migránsokat, akik fizettek neki azért, hogy illegálisan átléphessék a és (sic!) közötti határt, a jármű csomagterében rejtette el.

Ezt követően a jármű a horgosi átkelő felé indult, ahol a rendőri vizsgálat során kiderült, hogy a csomagtérben tartózkodnak.

A gyanúsítottat előzetes letartóztatásba helyezték, és bűnvádi feljelentéssel átadták a ügyészségnek.

Like
Love
Care
Haha
Wow
Sad
Angry

🚗 H-1089 Budapest, Delej utca 51

📬 contact@balk.hu

☎️ +36 30 631 3104

💁‍♂️ Rólunk - About us

📰 Impresszum

💰 Szponzorált tartalom

🏁SEO-partner

BALK Magazin © 2019-2022


Helyesírási hiba jelentése

A következő értesítést küldjük a szerkesztőnek: