KÉSELÉS: Huszonkét késszúrással sebesítettek meg a migránsok egy férfit a Vajdaságban

Olvasási idő: 1 perc

Kedden este migránsok egy csoportja gyilkosságot kísérletet hajtott végre a román határ közelében lévő Fehértemplomban (Bela Crkva).

A SrbinInfo hírportál értesülései szerint afgán illegális bevándorlók támadtak meg egy férfit, akit huszonkét szúrással sebesítettek meg.

A hírportál ismeri az áldozat személyazonosságát, de nem kívánta nyilvánosságra hozni.

Az megtámadott férfi túlélte a szúrásokat, állapota jelenleg stabil. KÉSELÉS: Huszonkét késszúrással sebesítettek meg a migránsok egy férfit a Vajdaságban KÉSELÉS: Huszonkét késszúrással sebesítettek meg a migránsok egy férfit a Vajdaságban 132642191 3606998306048393 7901671829013811018 o

Az esetre a “Népi járőrség” (Narodna patrola)“Népi járőrök” (Narodna patrola) önszerveződő csoport hívta fel a figyelmet Facebook-oldalán.

A Népi járőrség az év elején alakult Belgrádban.

Aleksandar Vučić szerb elnök akkor, magából kikelve, undorítónak nevezte a “migránsellenes fasiszta” megnyilvánulásokat.

A “népi járőrözésre” reagálva Vučić februárban bírálta azokat, akik ellenségesen viszonyulnak a migránsokhoz.

A migránsoknak van szemük, és van eszük, és maguk döntik el, hogy mit akarnak, és hova mennek, hol találják fel a legjobban magukat. Számomra undorító ez a migránsellenes politika Szerbiában… Vannak járőreink. Vannak járőreink? Fasiszta ganajok, maradjatok békén ezzel!

– nyilatkozta a szerb elnök a “Népi járőrök” feltűnésével kapcsolatban.

Erről annak idején a BALK részletesen is beszámolt, a cikk itt olvasható.

A februári írásból az is kiderül, hogy a belgrádi Blic című hírportál a “migránsüldözést” a zsidóüldözéshez hasonlította.KÉSELÉS: Huszonkét késszúrással sebesítettek meg a migránsok egy férfit a Vajdaságban KÉSELÉS: Huszonkét késszúrással sebesítettek meg a migránsok egy férfit a Vajdaságban balkanac nagy
2021

Kövess bennünket a Facebookon!