Connect with us

Koszovó

RÉGÓTA TART: Az amerikai nagykövet szerint ezért kell megoldani a koszovói válságot

Avatar photo

Közzétéve:

A megjelenés dátuma


Hallgasd meg ezt a cikket!

Az Egyesült Államok szerbiai nagykövete úgy nyilatkozott, hogy az Egyesült Államok támogatja az Európai Uniót abban a törekvésében, hogy megtalálja a megoldást a Belgrád és Pristina közötti párbeszéd során. Christopher Hill hangsúlyozta, hogy a probléma túl régóta tart már, és ezért meg kell oldani.

Hill az amerikai külügyminisztériumhoz tartozó “Education USA” oktatási hálózat európai és eurázsiai regionális fórumán az mondta az újságíróknak, hogy “ez már nagyon régóta tart, és ezért itt az ideje a fejlődésnek”.

Az Egyesült Államok nagykövete azonban nem kívánta kommentálni azt a francia-német koprodukcióban készült új tervet, amely meghatározza a Koszovó és Szerbia közötti új párbeszéd kereteit.

Az állítólagos terv a német és francia kancellári és elnöki megbízott kinevezését követően jött létre, és egy albániai portál hozta nyilvánosságra.

– Nem az én dolgom, hogy kommentáljam a javaslatokat, annyit azonban mondhatok, hogy az USA támogatja az EU-t, amely nagyon keményen próbál mindenki számára elfogadható megoldást találni, és ez nem könnyű

– tette hozzá a belgrádi Beta hírügynökség szerint az amerikai nagykövet az előbb említett belgrádi fórumon.

A hírt átvette a belgrádi Politika internetes oldala is, amelyen kizárólag csak negatív hozzászólások jelentek meg Hill nyilatkozatával kapcsolatban, mindegyik több tucat lájkot kapott.

A legtöbben azt kedvelték, amelynek a szerzője arra kérte Hillt, hogy “inkább ne segítsen, ha Istent ismer”, a második helyen pedig az a bejegyzés végzett, amelyben csak ennyi állt: “Persona non grata !!!”.Védelem és gyorsaság

EGYETLEN VPN KORLÁTLAN ESZKÖZRE KÉTFAKTOROS AZONOSÍTÁSAL, A BALK MAGAZIN AJÁNLÁSÁVAL

2022 februárjában a Windscribe a Wired UK szerint a legjobb VPN-ek közé került, a következő megállapítással: "A Windscribe mindig is a nagylelkűbb ingyenes VPN-szolgáltatók közé tartozott, de egyben az egyik legmegbízhatóbb és legköltséghatékonyabb fizetős fogyasztói VPN-szolgáltatás is."

2023 májusában az Engadget a Windscribe-ot "2023 legjobb ingyenes VPN-jének" nevezte meg, kijelentve, hogy "Kiválasztottuk a legjobb ingyenes VPN-nek a magas biztonsága és a szerveropciók széles választéka miatt más ingyenes VPN-ekhez képest."

A Windscribe megszabadít a támadóktól!

A Windscribe aktív támogatója az autoriter rezsimek által cenzúrázott információkhoz való szabad hozzáférésnek. Ezek közé az erőfeszítések közé tartozik a kiterjesztett sávszélességű ingyenes fiókok biztosítása mindenkinek, akit az ukrajnai orosz invázió érintett, valamint az ingyenes és korlátlan szolgáltatás a régió összes újságírója számára.Az olvasás folytatása


QR Code

Küld el ezt a cikket e-mailben

Ehhez kattints ide

MeteorológiaKÖVETÉS A FACEBOOKON

B.A. Balkanac

Balkanac

Magyarország

Románia

Szlovákia

Három nap legjava