Connect with us

Edi Rama albán miniszterelnök hírfolyama

Egyetlen újságtól sem várhatjuk el, hogy percre kész információkkal szolgáljon a világban történő eseményekkel kapcsolatban, viszont azt megtehetjük, hogy megnyitjuk a politikusok Twitter-oldalait azok előtt, akiknek nincs hozzáférésük az említett közösségi oldalhoz. Ezt mindenekelőtt azoknak a politikusoknak és közéleti személyeknek esetében lépjük meg, akik valamilyen módon kapcsolódnak a Balkánhoz, illetve cikkeinkben név szerint is szerepelnek. Egyelőre.

A fordító használta lehetővé teszi, hogy a bejegyzések bármely nyelven olvashatók legyen, ehhez kattints a megfelelő zászlócskára. A magyar zászlóra kattintva az eredeti nyelvek állnak vissza. Az oldal tartalma tíz percenként frissül.

Az első oszlopban Edi Rama bejegyzései, és az azokhoz fűzött kommentárok szerepelnek, a második oszlopban azok a tweetek olvashatók, amelyekben az albán miniszterelnököt a # jellel jelölik meg. Edi Rama inkább a Facebookon van jelen, a Twitteren többen is igyekeznek klónozni az oldalát, remélhetőleg ez a hivatalos hírfolyam. A vele kapcsolatos cikkekkel kapcsolatban már nincs dilemma.

Edi Rama hírfolyama
[custom-twitter-feeds screenname=”@ediramaal” num=30 showheader=false]
Ahol őt megemlítik
[custom-twitter-feeds hashtag=”#edirama” num=30 showheader=false]