Зв'язатися з нами

Привіт, введіть тут те, що ви шукаєте

Злочинність

КОЛЕКТИВНЕ ЗАЗЕМЛЕННЯ: Він зазвичай говорив конкретно те, що не говорив

szerb KOLLEKTÍV FÜLDUGULÁS: Csak úgy általában mondta konkrétan, amit nem mondott vucic fbi 3

Час читання: 3 хвилини

 
Az elnök menti a menthetőt, és a nagy nyilvánosság előtt elemzi a védelmi miniszter szavait, mert így ország-világ előtt kiderülhet, hogy a miniszter nem azt mondta, amit mondott, hanem azt mondta, amit nem mondott. Ezért el kell magyarázni a népnek, hogy mit mondott a miniszter. Aki hallotta, hogy mit mondott a miniszter, az valamit biztosan rosszul hallott, mert a miniszter nem azt mondta, amit ők hallottak, hanem azt mondta, amit az elnök hallott, aki most érthetően elmondja, hogy mit kellett volna hallaniuk azoknak, akik nem hallották, hogy a miniszter mit mondott neki. Ez az igazság!

Kollektív füldugulás

Szerbiában kardinális kérdéssé vált, hogy az FBI segítette-e hozzá a szerb rendőröket Veljko Belivuk bandájának felgöngyölítéséhez, mert az minden ország rendőrségének és titkosszolgálatának derogál, amikor másoktól tudják meg, hogy mi történik náluk.

A jelek szerint Szerbia esetében valami miatt különösen kínos a helyzet, mert kiderült, hogy az amerikaiak segítették információkkal és titkos kódokkal a szerb rendőröket a szó szerint “életveszélyes” bűnözői csoport felszámolásában, és erről éppen az beszél, aki belügyminiszterként maga tárgyalt róla, vagyis valamelyest beavatott volt.


Розслідування злочинної групи "Велько Белівук" розпочалося, коли я обіймав посаду міністра внутрішніх справ. Очевидно, ключовим етапом розслідування стало те, що ФБР зламало коди і з'ясувало, хто використовував додаток Sky, запобігаючи зловживанням цим типом технологій. Інформація, яку ФБР поділилася з європейськими та внутрішніми (сербськими) службами, значно сприяла збору доказів, що дозволило притягнути до відповідальності злочинну групу.

– jelentette ki Nebojša Stefanović volt belügyminiszter – aki most a védelmi tárcát vezeti – a szerbiai Tanjug hírügynökségnek nyilatkozva. Erről videofelvétel is készült, így nem nagyon ajánlatos maszatolni.

De próbálkozni lehet, főleg ha egy egész nemzet “kollektív füldugulásban” szenved.

A szerb Space Shuttle

A szerb elnök ma sem késte le az újabb “nemzetbuzdító riportot”, amelynek ezúttal is ő volt a főszereplője. Вучич most a belgrádi (szerbiai) klinikai központot keresete fel, amelyet éppen felújítanak.

A munkásokkal szóba elegyedő elnök úgy fogalmazott, hogy a klinikai központ a felújítást követően úgy néz majd ki, mint egy űrhajó, amit a szerbiai kormánypárti sajtó az érthetőség kedvéért azonnal Space Shuttle-ra fordított, és a hír így terjedt a szerbiai nemzeti éterben.

Űrhajó vagy Space Shuttle, teljesen mindegy, eléggé szerencsétlen ugyanis a hasonlat egy kórház esetében, egy kis rosszindulattal úgy is lehetne fogalmazni, hogy onnan lövik ki a betegeket a másvilágra.

A “nemzetbuzdító riportok” egyébként kitűnő alkalmat szolgáltatnak a szerb elnöknek, hogy az összes aktuális témában állást foglaljon, és kerülőre-fordulóra gyalázza az ellenzéket.Vučić ezúttal arra is kitért, hogy mit kell meghallani abból, ami el sem hangzik, és az elhangzottakból a szerbeknek mit kell elengedniük a szerb fülük mellett.

Vučić úgy nyilatkozott, hogy az FBI semmiféle szerepet nem játszott a Belivuk-féle bűnözői csoport leleplezésében – ami a fentiek tudatában mégiscsak maszatolási kísérletnek tűnik.

Igen, két nappal ezelőtt beszéltem Nebojša Stefanovićtyal, és megkérdeztem tőle, hogy az FBI milyen szerepet játszott a Belivuk-ügyben, amire ő azt mondta, hogy ő azt nem arra az ügyre értette, hanem gondolom, hogy csak úgy általában mondta. Elmondom, amit ő mondott nekem. Természetesen Belivuk esetében az FBI-nak semmilyen szerepe nem volt. Mindent a (szerb) belügyminisztérium és a BIA (szerb titkosszolgálat) végzett.

– jelentette ki Vučić, majd rádobott még egy lapáttal.

A telefonokat a szerb belügyminisztérium (MUP) és a BIA nyitotta ki (törte fel) először, az első közzétett fotók a mi fotóink voltak, minden, amit magunk csináltunk, később pedig az európai testvérszolgálatoktól kaptunk támogatását

– oszlatott el minden kételyeket a szerb elnök az FBI-jal kapcsolatban. Aki mást halott, az rosszul hallotta.Підпишіться на щоденний бюлетень!

szerb KOLLEKTÍV FÜLDUGULÁS: Csak úgy általában mondta konkrétan, amit nem mondott balkanac nagy

ЖУРНАЛ БАЛК


🚗 H-1089 Будапешт, Delej utca 51
📬 contact@balk.hu
☎️ +36 30 631 3104
💁‍♂️ Про нас
📰 Вихідні дані
Журнал BALK © 2019-2022

Відстеження у Facebook