ORGIEN PÅ BÅTEN: Det fanns kroatiska flickor med Borka på yachten

Senast uppdaterad:

albanskArabicvitryskabosniskBulgarianKatalanskaFörenklad kinesiska)KroatisktjeckdanskaDutchEnglishestniskaFinnishFrenchgeorgianskGermangrekiskungerskaIndonesianItalianJapaneseKoreanmakedonskapolskarumänskaRussianserbSlovakslovenskaSpanishSwedishteluguThaiturkiskaukrainska

Hittills har serbisk och kroatisk press behandlat Zsolt Borkai baserat på ungerska medierapporter orgiájával. Den Belgradbaserade Kurir började undersöka saken närmare efter det upptäcktes att Cirrus SR22T Platinum, tillskrivet Zsolt Borkai, med registreringsmärke HA-BIC, var på oktober 5 och 6 i Belgrad. Oppositionsbroschyren i Belgrad fick reda på att kroatiska flickor var på yachten med borgmästaren i Győr. Artikeln har tagits över av flera tidningar i Belgrad.

Sex flickor

En av stjärnorna och fem flickvänner från reality-showen Pink Television i Belgard förra året deltog i den orgie där Zsolt Borkai, den gammal-nya borgmästaren i Győr, också var närvarande.

I sitt betänkande i Belgrad skriver Kurir att sexskandalen som skakar Ungern är ett av de viktigaste ämnena för tal i Serbien också. Enligt tidningen deltog tre kroatiska starlets (SO, P.Š. och LL) i orgian från Zsolt Borkai (54), den första mannen från Győr, och Iva Grgurić, en kroatisk reality-skådespelare från Kroatien.

Vacker och smart, ”sa Iva Grgurić i en video om sig själv på YouTube

Detta bekräftades till Kurir av IM, en av värdinnorna (animir dama) på Borkais yacht.

LÄSER DU DETTA? EXODUS 3: I tyska städer kommer 2040% av befolkningen att bli 70, Balkan och Centraleuropa töms


Vi var sex tjejer. En av oss organiserade arbetet och sa till alla när de skulle gå. Det var i juni förra året. De flesta flickorna åtnjöt livet i Dubrovnik. Jag och Iva kom med bil från Zagreb. Iva körde. Omedelbart gick vi ombord på fartyget, och en dag senare tog de rika ut rummet för oss. Tro oss, vi hade ingen aning om att de var politiker. Flickchefen (huvudflickan) sa att det fanns en del affärsmän i Ungern. Det var sex. En dag senare återvände jag med buss till Zagreb, Iva stannade i ytterligare två dagar.

Enligt värdinnan presenterade Iva Grgurić sig riktigt bra för Zsolt Borkai, även om den mest dominerande i sådana fall var flickan som träffade borgmästaren i Gyor muntligen.

Alfa och omega

Hon behövde pengar eftersom hon ville åka till Wien med sin dåvarande vän. Det var därför han stannade på båten i två dagar. Det blev så dominerande att det överskuggade flickan som var ”alfa och omega” vid sådana sammankomster, som man kan se i bilderna. Iva fick tre tusen euro för att hon hade analsex med borgmästaren. Det fanns en annan inflytelserik man som träffade honom muntligt

Värdinnan minns Kurir, Belgrad, som var nöjd med hur de behandlades.

Det var väldigt bra. Vi drack starka drycker hela dagen, skrattade och dansade. Ingen av oss är prostituerade. En flicka bor med sina föräldrar. Han hade inte en bil på den tiden, kunde knappt tjäna på silikonen och den andra arbetade i en konfekt i Dubrovnik. Det var ett ovanligt tillfälle. Ungarna kom in, betalade tusen euro om dagen och till och med lade lite pengar på det. Det är därför vi åkte, vi gör det inte professionellt

Flickan lade till.

LÄSER DU DETTA? PUSHBACK POLITIK: Migranter i Kroatien slås, eller hur?

Borkai återstod

Kurir rapporterade också att Zsolt Borkai är starkare än någonsin. Det verkar som att könsskandalen till Gyres första man inte har någon effekt på hans jobb eftersom han upprepade gånger har vunnit valet.

Tidningen i Belgrad tillade att premiärminister Viktor Orbán fortfarande inte uttalar sig i frågan, men Zsolt Borkai ber om ursäkt till sin familj efter utbrottet av skandalen och överförde ansvaret till oppositionen.

Jag är övertygad om att de lögner som har uppmärksammats kan ses som en del av oppositionskampanjen som syftar till att distrahera allmänheten från deras otillräcklighet.

- citerade pittoresen i Belgrad för att säga borgmästaren i Győr före valet.

Varga nyår

Varga nyår

1989-1991 är stipendiat på Radio Novi Sad, korrespondent för BBC ungerska sändning och ungerska radio. 1991-2000: en medlem av den ungerska radion, 1993-1996: en korrespondent för den ungerska radion i Belgrad. 1997-2005: Beta News Agency Budapest Correspondent, 2003-2018: News Television Associate, 2018 Aegon Premium, Sparkkonsult, Private Banker, 2019 Chefredaktör för BALK
LÄSER DU DETTA? SCHWEIZ FRANK: Raiffeisen Bank avgår som pressad av domstolar

Berätta vad du tycker!

Dela med HINDRAcent!