SERIA FRANC: Kroatët mezi e kanë mbyllur tenderin, francezët tashmë po lobojnë

Ministria Kroate e Mbrojtjes njoftoi në 11 nëntor se një ofertë përfundimtare ishte marrë nga katër qeveri për Kroacinë Croatian

SIGURIA CYBER: Qendra e re e sigurisë kibernetike kroato-amerikane do të shërbejë vetëm për qëllime sigurie nëse gjithçka është e vërtetë

Me ndihmën e fuqishme të Shteteve të Bashkuara, Kroacia po ngre një Qendër të re Operacionesh të Sigurisë Kibernetike ushtarake në Zagreb. Edhe pse the

SHTESIP: Numri i njerëzve të infektuar në Serbi është dhjetëfishuar brenda një muaji, por imuniteti kolektiv nuk është aspak i plotë

Në Serbi, numri i infeksioneve të sapo regjistruara të koronavirusit është dhjetëfishuar në një muajin e fundit. Vetëm 22 të infektuar më 416 tetor

BLAMA: "Migranti i keq" u arrestua gabimisht dhe iu dorëzua Zyrës së Azilit për ruajtje

Policia e Kantonit të Sarajevës pranoi se ata kishin lëshuar gabimisht një rrethrrotullim kundër një "migranti të keq" i cili nuk kishte asgjë për të bërë

FUNERAL: Patriarku serb Irinej u preh në Beograd në sallën e kriptës të kishës Shën Sava

Mijëra i dhanë një lamtumirë të përjetshme Patriarkut Irinej, udhëheqësit të Kishës Ortodokse Serbe. Transmetohet edhe në televizion

TESTIM MASIV: Jeta është pothuajse tërësisht e ndaluar në Slloveni, vendi po përgatitet për prova masive

Qeveria Sllovene zgjati masat për të frenuar epideminë e koronavirusit me një javë të Shtunën, sipas vendit

DENIMI: Shqipëria, Mali i Zi dhe Maqedonia veriore bashkohen me sanksionet e BE-së kundër Bjellorusisë, por Serbia jo

Të premten, shtatë vende evropiane u bashkuan me BE për sanksione kundër Bjellorusisë, e cila nuk është anëtare e Bashkimit Evropian.

SHOQRIA E SHKALLS: Mbetjet njerëzore u gjetën në një minierë në Serbinë jugore

Misioni i Bashkimit Evropian për Sundimin e Ligjit në Kosovë raportoi të Premten se një Serb i Jugut i papërdorur

KUARANTINA E SHTOMPIS: Ministri i shëndetësisë gjithashtu mblodhi virusin, megjithëse u kujdes

Përkundër dikujt si ministër i shëndetësisë, virusit nuk i intereson. Kjo është arsyeja pse Vili Beroš u desh të shkonte në karantinë në shtëpi

KISHA ISSHT DE E VDEKUR: Megjithatë rregulloret epidemiologjike nuk respektohen, besimtarët puthin shishen e vendosur mbi trupin e Patriarkut Irinej

Mbetjet tokësore të Patriarkut Serb Irinej së pari do të varrosen në Katedralen e Shën Mihail Kryeengjëllit në Beograd, planifikon

Raportuesi i PE: Ne jemi gati për ndërmjetësim midis qeverisë serbe dhe opozitës së saj

Vladimir Bilčík, raportuesi i Parlamentit Evropian për Serbinë, tha se ai dhe kolegu i tij Tanja Fajon

TER GJITHA TSHT TESTUAR: Zagrebi ka njoftuar testimin masiv të koronavirusit nga e hëna, rezultati do të jetë i disponueshëm brenda 15 minutash

Testimi në shkallë të gjerë i antigjenit të koronavirusit të qytetit të Zagrebit do të fillojë të hënën, 23 nëntor, administrata e qytetit njoftoi normat ditore të infeksionit szám

REZERVIM: Qeveria Greke merr shtretër nga spitalet private mbi epideminë COVID-19

Në Greqinë veriore, numri i rasteve COVID-19 po rritet ndjeshëm, në përgjigje të një thirrjeje nga Ministria e Shëndetësisë

K RERKESA E BE: BE i bën thirrje Kosovës dhe Serbisë që të mos hapin ambasadë në Jeruzalem

Bashkimi Evropian do të presë që Kosova dhe Serbia të mos hapin ambasada në Jeruzalem, dmth të mos përmbushin

MIGRANT WT JAN BASHKUAR: Policia sllovene shkatërron rrjetin e trafikimit njerëzor

Policia sllovene likuidon rrjetin ndërkombëtar të trafikimit të qenieve njerëzore, anëtarët e bandës kriminale të dyshuar për gati dy vjet

JO KOMENT: Në Kroaci, një projektligj për media elektronike është paraqitur në parlament

Në Kroaci, një projektligj për media elektronike është paraqitur në parlament, duke i bërë operatorët / botuesit përgjegjës vis

KISHA E RE: Kreu i Kishës Ortodokse Serbe ka vdekur si rezultat i koronavirusit

Patriarku Irinej, kreu i Kishës Ortodokse Serbe, vdiq nga komplikimet e infeksionit të koronavirusit - konfirmuar të Premten (Nëntor

Bllokimi bullgar: Kryeministri bullgar Borisov gjithashtu flet për bisedimet e pranimit të Maqedonisë së Veriut

Kryeministri Bullgar Bojko Borisov më në fund ka folur mbi çështjen e bisedimeve të pranimit të Maqedonisë së Veriut, pasi Bullgaria tani është követően

616Aksionet