Connecteu-vos amb nosaltres

Hola, escriviu aquí el que busqueu

Unió Europea

SANCIONS DE LA UE: La UE sanciona l'ús de la migració com a eina de manipulació, però qui sap quan (vídeos)

SANCIONS DE LA UE: La UE sanciona l'ús de la migració com a eina de manipulació, però qui sap quan (vídeos) Frontera polonesa 1

Temps de lectura: 2 minut

Olyan intézkedéseket fogadott el az Európai Unió a fehérorosz-lengyel migránsválsággal kapcsolatban, amelyek alapján szankcionálható lesz a migráció manipulációs eszközként való használata – közölte sajtótájékoztatóján a külgazdasági és külügyminiszter hétfőn Brüsszelben. Péter Szijjártó arról számolt be az EU külügyi tanácsülésének szünetében, hogy a fő napirendi pontok mind a migráció kérdése körül forognak, az EU ugyanis példátlan nyomással néz szembe, miután a déli és délkeleti irány mellett már kelet felől is “komoly ostrom alatt áll”.

Els V4 s'enganxen

Ha subratllat que s'ha celebrat una reunió ministerial extraordinària a Visegrád, en la qual la República Txeca, Hongria i Eslovàquia també van oferir el seu suport a Polònia si necessitaven ajuda directa.


Va assenyalar que quan Hongria es trobava en una situació similar el 2015, els altres estats de Visegrád van oferir assistència en la protecció de fronteres de la mateixa manera.

Sobre la base d'aquest èxit, així com sobre la base de l'amistat i la fraternitat, estem a disposició dels nostres amics polonesos.

- va dir Szijjártó, que va dir que a partir de la decisió votada sobre la situació a Bielorússia, la UE podria imposar mesures punitives a persones i organitzacions que utilitzen la migració com a mitjà de manipulació.

Sobre la llista específica de sancions, però  decideixen més tard .

Hongria i el temps demanen

Pel que fa a les pressions migratòries del sud, ha subratllat que, en comptes de donar suport a l'emigració, cal millorar les condicions de vida als països africans en dificultats “perquè no hi hagi motius econòmics o de seguretat per fugir” i noves onades migratòries il·legals.

El ministre d'Afers Exteriors i Comerç va dir: Hongria participarà en aquests esforços, per exemple, des del primer semestre de l'any vinent fins a finals del 2023 amb un màxim de 80 efectius per donar suport a l'exèrcit malià (Takuba) per reforçar la seguretat a la regió i reduir la pressió migratòria.

Aleshores, el cap del ministeri va instar a accelerar el procés d'integració als Balcans occidentals. Va dir que el govern tenia una "clara expectativa" que la UE iniciés converses d'adhesió amb Albània i el nord de Macedònia a finals d'aquest any i obriria almenys dos capítols de negociació amb Sèrbia.

Si algú ho impedeix, haurà de fer-se càrrec dels danys històrics que es produiran en aquesta zona.

– figyelmeztetett Péter Szijjártó, miközben nem csak ő sürget, hanem az idő is, a karácsony közeledtével ugyanis december közepén a kontinensen mindenfelé leáll az élet, így ezekben a kérdésekben igencsak gyorsan kellene cselekedni.Est d'Hongria

Péter Szijjártó Afrikát és a Balkánt követően gondolatban átugrott a Magyarországtól keletre lévő régiókba is.

Hangsúlyozta, hogy a budapesti kormány csakis akkor támogatja a Keleti Partnerségben részt vevő országok valamelyikének közeledését az EU-hoz, amennyiben annak vezetése tiszteletben tartja a nemzeti közösségek jogait, így például Ucraïna a kárpátaljai magyarság jogait.

Finalment, ha assenyalat que l'Azerbaidjan podria ser un actor important en el futur subministrament de gas al continent. Tanmateix, això requeriria inversió en infraestructures i un augment de la producció, que és una condició prèvia per augmentar la demanda europea en aquest àmbit.

Si no podem posar-ho en comú, a partir d'aleshores ningú tindrà dret a criticar-nos per haver celebrat un acord de compra de gas a llarg termini amb Rússia.

- va dir el ministre d'Afers Exteriors i Comerç, informant sobre el Consell d'Afers Exteriors de la UE.Inscriviu-vos al butlletí diari!

SANCIONS DE LA UE: La UE prohibeix l'ús de la migració com a eina de manipulació, però qui sap quan van marxar (vídeos)

REVISTA BALK


🚗 H-1089 Budapest, Delej utca 51
📬 contact@balk.hu
☎️ +36 30 631 3104
💁♂️ Sobre nosaltres
📰 Empremta
Revista BALK © 2019-2022

Seguiment de Facebook