Connecteu-vos amb nosaltres

Hola, escriviu aquí el que busqueu

Croàcia

FUMAT DE DROGAS: Mules a l'aeroport o quan l'autor protesta contra la política editorial

drogues FUM DE DROGAS: Mules a l'aeroport o quan l'autor protesta contra la política editorial de cocaïna
Albanian kábítószer KÁBÍTÓSZERCSEMPÉSZET: Öszvérek a repülőtéren, avagy amikor a szerző tiltakozik a szerkesztéspolitika ellen sqArabic kábítószer KÁBÍTÓSZERCSEMPÉSZET: Öszvérek a repülőtéren, avagy amikor a szerző tiltakozik a szerkesztéspolitika ellen arBelarusian kábítószer KÁBÍTÓSZERCSEMPÉSZET: Öszvérek a repülőtéren, avagy amikor a szerző tiltakozik a szerkesztéspolitika ellen beBosnian kábítószer KÁBÍTÓSZERCSEMPÉSZET: Öszvérek a repülőtéren, avagy amikor a szerző tiltakozik a szerkesztéspolitika ellen bsBulgarian kábítószer KÁBÍTÓSZERCSEMPÉSZET: Öszvérek a repülőtéren, avagy amikor a szerző tiltakozik a szerkesztéspolitika ellen bgChinese (Simplified) kábítószer KÁBÍTÓSZERCSEMPÉSZET: Öszvérek a repülőtéren, avagy amikor a szerző tiltakozik a szerkesztéspolitika ellen zh CNChinese (Traditional) kábítószer KÁBÍTÓSZERCSEMPÉSZET: Öszvérek a repülőtéren, avagy amikor a szerző tiltakozik a szerkesztéspolitika ellen zh TWCroatian kábítószer KÁBÍTÓSZERCSEMPÉSZET: Öszvérek a repülőtéren, avagy amikor a szerző tiltakozik a szerkesztéspolitika ellen hrCzech kábítószer KÁBÍTÓSZERCSEMPÉSZET: Öszvérek a repülőtéren, avagy amikor a szerző tiltakozik a szerkesztéspolitika ellen csDutch kábítószer KÁBÍTÓSZERCSEMPÉSZET: Öszvérek a repülőtéren, avagy amikor a szerző tiltakozik a szerkesztéspolitika ellen nlEnglish kábítószer KÁBÍTÓSZERCSEMPÉSZET: Öszvérek a repülőtéren, avagy amikor a szerző tiltakozik a szerkesztéspolitika ellen enFinnish kábítószer KÁBÍTÓSZERCSEMPÉSZET: Öszvérek a repülőtéren, avagy amikor a szerző tiltakozik a szerkesztéspolitika ellen fiFrench kábítószer KÁBÍTÓSZERCSEMPÉSZET: Öszvérek a repülőtéren, avagy amikor a szerző tiltakozik a szerkesztéspolitika ellen frGerman kábítószer KÁBÍTÓSZERCSEMPÉSZET: Öszvérek a repülőtéren, avagy amikor a szerző tiltakozik a szerkesztéspolitika ellen deGreek kábítószer KÁBÍTÓSZERCSEMPÉSZET: Öszvérek a repülőtéren, avagy amikor a szerző tiltakozik a szerkesztéspolitika ellen elHebrew kábítószer KÁBÍTÓSZERCSEMPÉSZET: Öszvérek a repülőtéren, avagy amikor a szerző tiltakozik a szerkesztéspolitika ellen iwHungarian kábítószer KÁBÍTÓSZERCSEMPÉSZET: Öszvérek a repülőtéren, avagy amikor a szerző tiltakozik a szerkesztéspolitika ellen huItalian kábítószer KÁBÍTÓSZERCSEMPÉSZET: Öszvérek a repülőtéren, avagy amikor a szerző tiltakozik a szerkesztéspolitika ellen itJapanese kábítószer KÁBÍTÓSZERCSEMPÉSZET: Öszvérek a repülőtéren, avagy amikor a szerző tiltakozik a szerkesztéspolitika ellen jaKorean kábítószer KÁBÍTÓSZERCSEMPÉSZET: Öszvérek a repülőtéren, avagy amikor a szerző tiltakozik a szerkesztéspolitika ellen koMacedonian kábítószer KÁBÍTÓSZERCSEMPÉSZET: Öszvérek a repülőtéren, avagy amikor a szerző tiltakozik a szerkesztéspolitika ellen mkPolish kábítószer KÁBÍTÓSZERCSEMPÉSZET: Öszvérek a repülőtéren, avagy amikor a szerző tiltakozik a szerkesztéspolitika ellen plPortuguese kábítószer KÁBÍTÓSZERCSEMPÉSZET: Öszvérek a repülőtéren, avagy amikor a szerző tiltakozik a szerkesztéspolitika ellen ptRomanian kábítószer KÁBÍTÓSZERCSEMPÉSZET: Öszvérek a repülőtéren, avagy amikor a szerző tiltakozik a szerkesztéspolitika ellen roRussian kábítószer KÁBÍTÓSZERCSEMPÉSZET: Öszvérek a repülőtéren, avagy amikor a szerző tiltakozik a szerkesztéspolitika ellen ruSerbian kábítószer KÁBÍTÓSZERCSEMPÉSZET: Öszvérek a repülőtéren, avagy amikor a szerző tiltakozik a szerkesztéspolitika ellen srSlovak kábítószer KÁBÍTÓSZERCSEMPÉSZET: Öszvérek a repülőtéren, avagy amikor a szerző tiltakozik a szerkesztéspolitika ellen skSlovenian kábítószer KÁBÍTÓSZERCSEMPÉSZET: Öszvérek a repülőtéren, avagy amikor a szerző tiltakozik a szerkesztéspolitika ellen slSpanish kábítószer KÁBÍTÓSZERCSEMPÉSZET: Öszvérek a repülőtéren, avagy amikor a szerző tiltakozik a szerkesztéspolitika ellen esSwedish kábítószer KÁBÍTÓSZERCSEMPÉSZET: Öszvérek a repülőtéren, avagy amikor a szerző tiltakozik a szerkesztéspolitika ellen svTurkish kábítószer KÁBÍTÓSZERCSEMPÉSZET: Öszvérek a repülőtéren, avagy amikor a szerző tiltakozik a szerkesztéspolitika ellen trUkrainian kábítószer KÁBÍTÓSZERCSEMPÉSZET: Öszvérek a repülőtéren, avagy amikor a szerző tiltakozik a szerkesztéspolitika ellen uk

Temps de lectura: 3 minut

Abans d’emprendre el cas dels traficants de drogues que es van estavellar a l’aeroport de Zagreb, cal assenyalar que protesto contra la publicació de les notícies de la “crònica negra” (policial / criminal) a BALK. Sé que aquest tipus de bé és bo per als números, però BALK no és un tabloide, un tabloide ni cap altre terror que sigui suficient a la World Wide Web. Bé, tornem a les mules!

Qui són les mules?

És així com l’argot croat crida els contrabandistes que intenten individualment fer contraban més o menys drogues davant dels nassos de la duana vigilant i dels guàrdies fronterers. La mula (és a dir, la mula) no defuig de col·locar el fàrmac correctament empaquetat a l’estómac o a les cavitats del cos, però també utilitzen amagatalls dissenyats a la roba o l’equipatge amb l’esperança d’escapar sense ser exposats.

Croàcia és un centre per a les línies internacionals de contraban, on la ruta terrestre de contrabandistes d’opi i heroïna als Balcans, que sovint mou quantitat industrial, es troba amb les rutes marítimes i aèries de contrabandistes de cocaïna a Amèrica del Sud.

Com suggereixen algunes notícies ocasionals, la cocaïna augmenta a Croàcia; més recentment, l’escàndol va esclatar en unitats especials de l’exèrcit. La pols blanca, considerada una droga per estrats més rics, va aparèixer essencialment en grans quantitats a la zona durant la guerra.

Abans de perdre’ns completament pel laberint del negoci internacional de les drogues (Balcans), parlem del “superem / superem” amb les nostres paraules que, en les darreres setmanes, dues dones joves de nacionalitat brasilera han caigut en ràpida successió al Dr. Aeroport de Franjo Tuđman. Tots dos van trobar aproximadament un quilo de cocaïna.

El primer sospitós simplement va empassar la droga en petits paquets semblants a bucles, però el seu nerviosisme va despertar sospites entre els agents de duanes i una radiografia va mostrar "l'enviament".

Altres informes, però, deien que estava molt tranquil, i pot ser que fos el cas de la policia, ja que només disposava d’un bagatge de mà, cosa que no justificava una estada tan llarga com havia anunciat durant el control fronterer. FUMAMENT DE DROGUES: mules a l’aeroport o quan l’autor protesta contra la política d’edició de drogues FUM DE DROGUES: mules a l’aeroport o quan l’autor protesta contra la política d’edició acdc cocaïna 1 bucle

Per cert, van passar deu dies fins que el cos de la pobra mula a l’hospital va “dispensar els paquets”, tot i que hi havia el risc que l’àcid estomacal erosionés l’envàs i morís de manera torturada per la gran quantitat de drogues que entraven al seu cos.

La vida de l’altra dona caiguda no corria perill perquè volia passar pel xec amb cocaïna cosida al vestit com Bab Berci a la frontera d’Atubia, però l’experiment va acabar sense èxit. El que és aclaparador de tot plegat és que els “beneficis” de les mules haurien estat d’uns mil euros, per separat, és clar.

Pot ser que siguin diners importants a les parts més pobres del món, però òbviament no hi ha "tanta sort" per empresonar-lo com l'esmentat Bab Berci, que gairebé va alliberar la barba de Tupakka en va!

Es van cremar més de 30 tones de drogues

Segons la policia croata, durant els primers nou mesos d’aquest any es van registrar 1700 casos relacionats amb drogues a Croàcia, principalment marihuana, amfetamines i cocaïna.

Durant els darrers 13 anys, s’han cremat més de 30 tones de drogues al lloc de Našice, amb el mercat més gran estimat a la capital, Zagreb, on es consumeix un quilogram de cocaïna al dia, en comparació amb una tona a l’any. a nivell nacional.

La popularitat de la cocaïna a Europa ha crescut exponencialment en l'última dècada després que els contrabandistes descobrissin el mercat europeu.

Abans, la cocaïna es dirigia gairebé exclusivament als Estats Units, però el negoci s'ha expandit des de llavors, no només cap a la UE, sinó també cap a Rússia.

Segons enquestes d'experts, Bolívia, Colòmbia i Perú han produït un 30% més de cocaïna en els darrers dos o tres anys que abans, amb una "producció" que ara ronda les 3500 tones.

La quantitat de diners realment implicada queda ben il·lustrada pel fet que la cocaïna, que val 3000 euros per quilogram a Amèrica del Sud, costa a Europa al mercat negre abans de les sis del vespre i fins i tot després de les sis del vespre a Europa al mercat negre. .
____________________________________
(Lectura recomanada - Lázár Ervin: Les aventures de Bab Berci)


Inscriviu-vos al butlletí diari!

drogues FUMAMENT DE DROGUES: Mules a l'aeroport o quan l'autor protesta contra la política editorial balkanac large

El temps

Seguiment de Facebook


Selecció de Google