Connecteu-vos amb nosaltres

Hola, escriviu aquí el que busqueu

Grècia

DESTINATARIS: Els maltractaments als migrants són il·legals, però aquesta és l'ordre o la revelació de l '"exèrcit de l'ombra" croat 🔞

CARREGADORS: Els maltractaments als migrants són il·legals, però aquesta és l'ordre o l'"exèrcit a l'ombra" croat està exposat LUNTERS: El mal tracte als migrants és il·legal, però aquesta és l'ordre, o la revelació de l'"exèrcit a l'ombra" croat 🔞 acdc toloncolas
hu leselkedŐk: a migránsok bántalmazása törvénytelen, de ez a parancs, avagy a horvát "árnyékhadsereg" leleplezése LESELKEDŐK: A migránsok bántalmazása törvénytelen, de ez a parancs, avagy a horvát “árnyékhadsereg” leleplezése 🔞 hu Hungarian

Temps de lectura: 6 minut

Enregistraments recents han revelat que membres de la policia croata (en espera) maltracten els migrants a la frontera amb Bosnia. Lighthouse Reports, un grup de periodisme d’investigació amb seu a Holanda que publica vídeos sobre aquest tema, afirma directament que s’ha descobert un “exèrcit a l’ombra” que ha comès abusos violents contra els migrants. A diferència de casos similars, ara el primer ministre croat ha parlat i ha promès una investigació sobre l'assumpte.

Quin tipus de planta és la "tonfa"?

Al lloc web Lighthouse Reports en va presumirque van gravar les primeres imatges en alta resolució de "violents abusos" a la frontera bosniocroata. Quant al mètode de recollida de dades, Lighthouse Reports va assenyalar que grups de periodistes van sortir a la regió fronterera per construir una xarxa de recursos locals que conegui bé la zona. El propòsit de tot plegat era identificar els llocs on es retornen els immigrants a Croàcia, és a dir, l’anomenat “retrocés”. CARREGADORS: Els maltractaments als migrants són il·legals, però és l'ordre o el descobriment de l'exèrcit "ombra" croata "Fa tonfa policarbonat

L'equip estava equipat amb "lents fortes" i un dron i va passar setmanes al bosc enregistrant 11 reculades en cinc llocs diferents al llarg de l'esmentada frontera. La "acció periodística" d'un mes de durada va utilitzar els principals mitjans de comunicació per exposar grups que maltracten els migrants, així com aquells que els donen instruccions i els financen: tot i que els governs europeus ho neguen tot.

Tots els vídeos d’aquest article són de Twitter. Com que es tracta d’imatges en part d’alta definició, hem conservat la mida original dels vídeos, de manera que la càrrega de fitxers pot ser més lenta amb una connexió a Internet més feble. No es recomana veure les gravacions per a menors de 18 anys. 🔞 Els vídeos a Croàcia es van fer al juny a la vora del riu Korana.

L'examen del vídeo de l'acció violenta de la policia per part dels experts forenses va revelar que la policia croata d'espera va equipar i uniformar homes emmascarats i que tres dels quatre agents de la gravació utilitzen l'anomenada "tonfa", que només es dóna a la intervenció membres de la policia.

El LR també escriu que s'ha utilitzat un dron a Bòsnia i Hercegovina per "perpetuar" més abusos, seguit d'entrevistes amb uns 15 sol·licitants d'asil, majoritàriament afganesos, perquè volien assegurar-se que els deportats per la policia buscaven activament la justícia internacional. protecció a Croàcia '. Far no va donar el significat exacte de la paraula composició, deixant la seva interpretació als lectors.

El portal d’investigació, d’altra banda, va descobrir que Croàcia finança aquestes operacions frontereres amb fons de la UE, ja que els documents de la base de dades de licitacions de la Unió Europea mostren que els uniformes policials, els costos d’allotjament i les dietes són pagats pel Fons de Seguretat Interna de la UE (ISF). ).).

hu Hungarian

hu Hungarian

Per cert, el finançament de la UE està condicionat a un control adequat de l’activitat policial, motiu pel qual el govern croat ha establert un mecanisme de control independent per controlar l’activitat policial a les fronteres. No obstant això, els informes mostren que l'organització que realitza les visites d'inspecció previstes va rebre una contribució econòmica del Ministeri de l'Interior croat.

Identificació mitjançant xarxes socials

En la identificació dels uniformes mostrats anteriorment, la RTL croata i la croata Novosti van rebre ajuda de periodistes d'investigació holandesos.

La identificació no va ser una tasca fàcil perquè no hi ha indicis sobre l’uniforme que duia el “poble Tonf” que indiquessin el país o la seva unitat. Sobre aquesta base, es pot suposar que la intenció era mantenir oficialment secrets dels secrets dels agents de policia, però les gravacions mostren que els agents de policia porten una pistola fabricada pel producte HS a Karlovac (Karlovac). El vídeo següent també proporciona proves addicionals a quina unitat pertanyen els oscil·lacions de tonfa.

Segons Lighthouse Reports, el suís SRF Rundschau, Der Spiegel, l'estudi de Viena d'ARD, Liberation i Dutch Pointer van participar en la investigació de les accions policials il·legals. Els periodistes d'investigació també van utilitzar la xarxa social per identificar agents de policia.

Alguns de nosaltres seguim des de fa anys els perfils d’Instagram i Facebook dels agents de la policia, que són públics, de manera que podríem estar segurs que treballaven per a la policia. Vam escriure a qualsevol persona que poguéssim identificar clarament a partir de fonts disponibles públicament. Els vam enviar un missatge. Així, el meu equip va aconseguir parlar amb gent d’aquí a Suïssa que encara treballa per a la policia croata o que l’ha abandonat recentment.

Va dir Nicole Voegele, SRF Rundschau.

Reben diners extra

Els mitjans alemanys també van jugar un paper important en la detecció de les activitats de la policia croata.

A Spiegel escriu que la policia d'emergència (intervenció) croata sol tractar hooligans als estadis i els seus membres participen en entrenaments especials, durant els quals aprenen a utilitzar la tonfa que es mostra a les gravacions.

hu Hungarian

hu Hungarian

El diari alemany també revela que les fotos d'alguns membres de la unitat policial publicades a Instagram i Facebook mostren símbols a la dreta, i alguns d'ells posen amb armes a la frontera.

Les paraules dels agents de policia croats implicats en operacions frontereres mostren que s’utilitza regularment violència contra els sol·licitants d’asil, que no es manté en secret.

Quan trobem immigrants al bosc, solen quedar-se a terra amb por

Diu el comandant d'una de les unitats, que diu que en aquest moment un dels seus subordinats es dirigeix ​​als immigrants i comença a donar-los un cop de puny. Una tècnica similar la fan servir la policia sèrbia a la frontera macedònia reportat recentment per BALK. L'objectiu és garantir que els migrants deportats no puguin tornar a posar-se de peu i tornar en pocs dies.

La policia croata és, per descomptat, conscient que fa coses il·legals, però això és l’ordre i Zagreb decideix quan deportar els immigrants. Viouslybviament, els comandants també ho saben, de manera que no hi ha marques d’identificació als uniformes.

Les devolucions són, per descomptat, il·legals, tots els agents de policia ho saben, però les ordres provenen del Ministeri d’Interior a través de la cadena de comandament

Un oficial de policia croat va dir que hi havia una ordre interna que tots els migrants havien de ser retornats a Bòsnia a través de la frontera verda.

Per tant, la policia s’excusa complint una ordre, però hi ha una ordre de robar / confiscar els “béns” dels migrants? El següent vídeo pretén demostrar que els objectes confiscats als migrants seran cremats posteriorment per la policia croata.

hu Hungarian

hu Hungarian

En altres llocs "investigats"

Lighthouse Reports també informa als seus lectors que a Croàcia i Romania s’utilitzaven càmeres de previsió, així com els caçadors (per explorar la natura) per registrar deportacions. Això demostra no només la preparació i el propòsit dels periodistes d’investigació holandesos, sinó també que observaven no només la frontera bosniocroata, sinó també la frontera serbio-romanesa.

En aquest sentit, es va registrar per primera vegada a Romania com les unitats policials romaneses deportaven persones (migrants) a Sèrbia. El vídeo dóna suport a les acusacions dels migrants segons les quals van ser greument maltractats per la policia romanesa durant les seves deportacions.

BALK solia referir-se als residents locals va escriure sobre aixòque la policia romanesa també està abusant dels migrants durant les deportacions, hi havia qui també tenia les mans trencades.

Una altra declaració suggereix que Lighthouse Reports també va dur a terme activitats "exploratòries" a Grècia.

Els vídeos fets a Grècia mostren que els homes emmascarats "realitzen reculades" a alta mar. Quan els actuals i antics oficials de la Guàrdia Costera Grega van revisar els comptes de l’Spiegel alemany, van poder identificar els homes emmascarats que eren membres de les unitats d’elit de la Guàrdia Costanera Grega.

Segons Lighthouse Reports, els homes emmascarats també operen a la "zona gris de la negació" a Croàcia, Romania i Grècia, on activistes i actors de la societat civil poques vegades entren, fins i tot amb un esforç considerable. És un vel prim que els observadors més informats veuen, però ha proporcionat prou protecció als infractors per evitar la rendició de comptes.

Segons l'informe LR, les zones frontereres s'han convertit, per tant, en una zona perillosa en els darrers anys, amb un accés limitat, i on periodistes locals i internacionals han estat detinguts en diverses ocasions per intentar abordar i controlar els esdeveniments.

hu Hungarian

hu Hungarian


Inscriviu-vos al butlletí diari!

LEGISLATORS: Els maltractaments als migrants són il·legals, però aquest comandament, o el descobriment de l '"exèrcit ombra" croat LITTRES: Els maltractaments als migrants són il·legals, però aquest ordre o el descobriment de l' "exèrcit ombra" croat 🔞 balkanac gran


Selecció de Google