Connect with us

BALK MAGAZIN Webring – A Gyűrű szabályai

A csatlakozás regisztrációhoz kötött, a rendszer csak az e-mail címedre kíváncsi, hogy valahogy felvegye veled a kapcsolatot. A csatlakozáshoz szükséges űrlap azt követően jelenik meg ezen az oldalon, miután regisztráltál a BALK-on. Az oldal első körben jól láthatóan a BALK-hoz való csatlakozást kínálja fel, után jön ugyanezen az oldalon az űrlap, ehhez kattints ide miután beléptél, vagy használd a Webringben a Csatlakozz! felszólítást!

Űrlap nincs, amíg nem léptél be a BALK-ra, viszont miután beléptél, itt fog meglenni! A bejelentkezésről is itt kapsz visszaigazolást, a rendszer arról értesít majd, hogy elküldte a kódot, amelyet be kell építeni a honlapodba.


[draupnir_ringhub]

Ha elsőbálos vagy, és meg akarod nézni, hogy eddig kik csatlakoztak, akkor kattints ide! Ne feledd, ha minél előbb csatlakozol, annál nagyobbak az esélyeid, hogy mások is lássák a honlapodat. Ha nem csatlakozol, akkor elszalasztasz egy esélyt!

[widget id=”custom_html-260″]

Amikor megérkezik a html kód a postaládádba, akkor a bejelentkezéskor megadott oldalba mindenképpen építsd be. Ajánlatos azonban a honlapod minden oldalára kitenni, mert a rendszer szereti és díjazza az aktivitást, amikor a kérdőjellel jelzett random megjelenítésre kattint az érdeklődő. Ajánlatos egy widgetbe bettenni, ez egy 300 px kód, amint a mellékelt ábra mutatja. Csalni nem érdemes, mert a rendszer elég okoshoz ahhoz, hogy előbb-utóbb lebuktasson. Azt is látom, hogy a megadott linken szerepel-e a kód. A kód ízlés és tudás szerint módosítható, ha valamit elbaltázol, akkor szólok.

A rendszer fejlesztés alatt áll, de már működőképes, mondjuk, hogy ez egy tesztverzió. A “játék” a kölcsönösség elvén alapul, ezért mindenkitől tisztességes viselkedést kérek, mert a “Gyűrű Ura” nevelő szándékkal is fel tud lépni, de ez se nem fenyegetés, se nem cél, legfeljebb eszköz.

Szexuális tartalmakat nem fogadunk, az ilyen jellegű indíttatásokat lehetőség szerint tessék családi kereteken vagy rendezett kapcsolaton belül kiélni, a másságtól való averzió esetén pedig a pszichológust ajánljuk. Minden más jöhet.


Miután megadtad az adataidat, oszd meg a Facebookon a lehetőséget, hogy mások is tudjanak róla, és hogy minél többen legyünk! Mert többen erősebbek vagyunk!

QR Code

Küld el ezt a cikket e-mailben

Ehhez kattints ide

MeteorológiaKövetés a Facebookon

B.A. Balkanac

Balkanac

Magyarország

Románia

Szlovákia