Connect with us

BALK MAGAZIN Webring – A Gyűrű szabályai

A regisztrációhoz kötött, a rendszer csak az e-mail címedre kíváncsi, hogy valahogy felvegye veled a kapcsolatot. A csatlakozáshoz szükséges űrlap azt követően jelenik meg ezen az oldalon, miután regisztráltál a BALK-on. Az oldal első körben jól láthatóan a BALK-hoz való csatlakozást kínálja fel, után jön ugyanezen az oldalon az űrlap, ehhez kattints ide miután beléptél, vagy használd a Webringben a Csatlakozz! felszólítást!

Űrlap nincs, amíg nem léptél be a BALK-ra, viszont miután beléptél, itt fog meglenni! A bejelentkezésről is itt kapsz visszaigazolást, a rendszer arról értesít majd, hogy elküldte a kódot, amelyet be kell építeni a honlapodba.


[draupnir_ringhub]

Ha elsőbálos vagy, és meg akarod nézni, hogy eddig kik csatlakoztak, akkor kattints ide! Ne feledd, ha minél előbb csatlakozol, annál nagyobbak az esélyeid, hogy mások is lássák a honlapodat. Ha nem csatlakozol, akkor elszalasztasz egy esélyt!

[widget id=”custom_html-260″]

Amikor megérkezik a html kód a postaládádba, akkor a bejelentkezéskor megadott oldalba mindenképpen építsd be. Ajánlatos azonban a honlapod minden oldalára kitenni, mert a rendszer szereti és díjazza az aktivitást, amikor a kérdőjellel jelzett random megjelenítésre kattint az érdeklődő. Ajánlatos egy widgetbe bettenni, ez egy 300 px kód, amint a mellékelt ábra mutatja. Csalni nem érdemes, mert a rendszer elég okoshoz ahhoz, hogy előbb-utóbb lebuktasson. Azt is látom, hogy a megadott linken szerepel-e a kód. A kód ízlés és tudás szerint módosítható, ha valamit elbaltázol, akkor szólok.

A rendszer fejlesztés alatt áll, de már működőképes, mondjuk, hogy ez egy tesztverzió. A “játék” a kölcsönösség elvén alapul, ezért mindenkitől tisztességes viselkedést kérek, mert a “Gyűrű Ura” nevelő szándékkal is fel tud lépni, de ez se nem , se nem cél, legfeljebb eszköz.

Szexuális tartalmakat nem fogadunk, az ilyen jellegű indíttatásokat lehetőség szerint tessék családi kereteken vagy rendezett kapcsolaton belül kiélni, a másságtól való averzió esetén pedig a pszichológust ajánljuk. Minden más jöhet.


Miután megadtad az adataidat, oszd meg a Facebookon a lehetőséget, hogy mások is tudjanak róla, és hogy minél többen legyünk! Mert többen erősebbek vagyunk!

A BALK Hírlevele


Meteorológia

B.A. Balkanac

Balkanac

IN ENGLISH