Connect with us

Írd be ide, amit keresel!

Az AFP hírügynökség hírfolyama

Olvasási idő: 1 perc

A média nem létezne hírügynökségek nélkül ezért az ő szerepük különösen fontos a tájékoztatás szempontjából. A hírügynökségek sok hírt közölnek, amelyekből a portálok kedvük szerint mazsolázhatnak. Az alábbi hírfolyam azokat a híreket tartalmazza, amelyet az AFP különösen fontosnak tartott, és maga is kiemelt fontosságúnak tartott.

A fordító használta lehetővé teszi, hogy a bejegyzések bármely nyelven olvashatók legyen, ehhez kattints a megfelelő zászlócskára. A magyar zászlóra kattintva az eredeti nyelvek állnak vissza. Az oldal tartalma tíz percenként frissül.

Az első oszlopban az AFP bejegyzései, és az azokhoz fűzött kommentárok szerepelnek, a második oszlopban azok a tweetek olvashatók, amelyekben a hírügynökséget a # jellel jelölik meg.

Az AFP hírfolyama
További hírek...
Ahol az AFP-t megemlítik
További hírek...


Lektor nélkül dolgozunk. Ha helyesírási hibát találsz, akkor jelöld ki a szót az egérrel, majd egyszerre nyomd le a következő két billentyűt: Ctrl+Enter. A program semmiféle személyes adatot nem kér, és nem továbbít. Köszönjük, hogy segítesz jobbá tenni a BALK-ot!

Napi hírlevél


Mi munkát teszünk bele, legyen a megosztás a fizetség!


Helyesírási hiba jelentése

A következő értesítést küldjük a szerkesztőnek: